Denný športový tábor 2023 pre malých veľkých športovcov v x-bionic® sphere

Gauča už stačilo! Nechajte vašich neposedných drobcov, nech sa do sýtosti vybláznia v lete plnom zdravého pohybu, akčných hier a zábavných súťaží. Prichádza už 4. ročník športového tábora roka s bohatým programom, ktorý príjemne vyšťaví aj tie najväčšie malé šidlá. Denný tábor na športoviskách olympijského tréningového centra x-bionic® sphere v Šamoríne je perfektnou príležitosťou, ako deti zoznámiť s celou plejádou športových disciplín od loptových hier až po plávanie, to všetko pod vedením skúsených profesionálnych trénerov, ale aj obľúbených animátorov CK SATUR.
Kúpiť tábor

Nájdu si svoj šport a zabavia sa

Na deti čaká bohatý program. Každý deň budú mať príležitosť vyskúšať iné disciplíny – atletika, plávanie, futbal, gymnastika a iné športy a nájsť tak, ten správny šport pre seba. Okrem športu na nich čaká mentálny koučing, tancovanie, more zábavy v bazénoch, v aquaparku, na penovej party a v najväčšom multifunkčnom náučnom ihrisku AdventureLand.

futbal
Deti hrajúce futbal s animátorom. Foto: archív CK SATUR

Nabitý program vyvrcholí na konci týždňa reflexiou, testovaním, vyhodnotením tábora a odovzdaním diplomov a cien aj za účasti rodičov. Ak im to pracovné povinnosti umožnia, majú možnosť kúpy vstupenky na celý deň. Zábavný a príjemne strávený čas s rodinou je na nezaplatenie.

Zábava v interiéri
Zábava v interiéri. Foto: archív CK SATUR

Tábor je určený pre deti vo veku od 6 – 15 rokov a bude prebiehať od pondelka do piatku v mesiacoch júl a august. Štartujeme v pondelok 4. júla a posledný turnus je 29. augusta - 2. septembra. Odbornými garantmi projektu sú: CK SATUR a animátori rodinného klubu Planet Fun a olympijské tréningové centrum x-bionic® sphere.

Kúpiť tábor

Ako bude vyzerať program dňa?

08:00   Stretnutie na Autobusovej stanici Nivy, na nástupišti 10/11

08:15   Odchod autobusu

09:00   Príchod do rezortu x-bionic® sphere ****

09:15   Rozcvička a snack s animátormi

09:30   Športové aktivity s profesionálnymi športovcami  
            (atletika, gymnastika, futbal, tanec, plávanie a iné športy)

11:30   Obed s animátormi

12:30   Zábavné a športové aktivity s animátormi

14:30   Snack s animátormi

15:00   Akvapark / AdventureLand / Penová párty

17:00   Odchod z rezortu (posledný deň reflexia, testovanie, vyhodnotenie tábora a odovzdanie diplomov a cien, Pozn.: možná účasť aj rodičov)

17:45   Príchod na Autobusovú stanicu Nivy, na nástupište 10/11

Detailný program tábora
A čo všetko, okrem nadupaného programu, máte v cene tábora?
  • Denný športovo zábavný program
  • 2x vstup do akvaparku
  • 2x vstup do AdvantureLandu
  • Využitie vonkajšieho bazéna
  • Snack doobeda a poobede, obed a pitný režim
  • 1x penová párty
  • 5x dopravu autobusom Bratislava-Šamorín-Bratislava
  • Služby animátorov a profesionálnych športovcov
  • Diplom a drobné vecné ceny

O zábavu detí sa počas celého dňa budú starať naši animátori rodinného klubu Planet Fun, s ktorými ste sa už mohli stretnúť aj počas dovolenky pri mori, na Silvestra či počas jarných prázdnin v exotike alebo na lyžovačke.

Profesionálni a skúsení tréneri jednotlivých disciplín sa budú deťom venovať po športovej stránke. Absolvujú s deťmi základný tréning, počas ktorého si deti vyskúšajú, či práve tento šport je pre nich ten pravý.


Dočasný domov malých olympionikov

x-bionic® sphere je unikátny multifunkčný komplex poskytujúci profesionálne podmienky pre výkon až 27 olympijských športov. V lete 2016 získal rezort štatút slovenského olympijského tréningového centra. Areál často využívajú profesionálni športovci, a áno aj slovenskí olympionici, na svoju prípravu. Toto všetko sa ukrýva na rozlohe vyše 1 000 000 m:

  • Tréningové priestory a zariadenia pre 27 olympijských disciplín
  • Jedno z najväčších a najmodernejších jazdeckých centier v Európe
  • Futbalový štadión spĺňajúci FIFA štandardy  
  • Atletický ovál s IAAF certifikátom.
penová párty
Účastníci tábora na penovej párty. Foto: CK SATUR

Práve toto miesto sa stane dejiskom denného tábora v roku 2023. Novovybudovaný multifunkčný športový areál sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín, 30 km od hlavného mesta Bratislava a v bezprostrednej blízkosti hrádze a Dunaja. Deti z Bratislavy do areálu a späť každý deň prepraví náš moderný klimatizovaný autobus s Wi-Fi pripojením. Počas dňa sa postaráme o snacky (desiata, olovrant), obed ako aj pravidelný pitný režim.

Kúpiť tábor

Táborové desatoro hygieny a bezpečnosti

Vážime si vašu dôveru a preto zodpovedne a profesionálne aj tento rok pristupujeme k zdraviu a bezpečnosti detí, ktoré sú našou prioritou. Chceme, aby bol aj toto leto náš denný tábor naplnený veselými zážitkami a šťastnými deťmi.

šťastné deti
Šťastné deti na našom dennom tábore. Foto: CK SATUR

Rekreačný preukaz a storno podmienky

Dobrou správou je, že na kúpu uvedeného tábora viete využiť aj rekreačný poukaz. Zamestnávateľ vám uhradí 55% nákladov a tak si môžu deti vychutnať možno aj viacero turnusov letného tábora 2023.

Kúpiť tábor
Výhody Denného tábora Slovenského olympijského tímu na záver:
  • Tábor overený z roku 2020 (tento rok už 4. úspešný ročník)
  • 98% spokojnosť rodičov s táborom
  • Skúsení animátori rodinného klubu Planet Fun
  • Profesionálni športovci
  • Návšteva aquaparku v cene

Ak ste práve našli ten správny program na leto pre vaše deti, vyberte si termín a rezervujte si ho online alebo na pobočke CK SATUR.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook