Z Košíc do celého sveta! Pozrite sa, kam si môžete zalietať


Cestovanie z Košíc je jednoduchšie, ako by sa mohlo zdať. A to aj vďaka leteckej spoločnosti Turkish Airlines, ktorá východ Slovenska spája so známymi svetovými destináciami. Z Košíc sa tak dostanete nielen do Severnej Ameriky, ale aj do rôznych exotických lokalít. Kam vás teda vezmú?

Amerika alebo exotika?

Ak ste mali v pláne výlet do Ameriky, do najväčších miest sa dostanete veľmi pohodlne. Do Atlanty a Miami sa z košického letiska lieta vždy v piatok, do Bostonu, Chicaga, Houstonu, Los Angeles, New Yorku, San Francisca, Washingtonu a Toronta sa okrem piatka môžete vybrať aj v utorok. Odlet je vždy ráno o deviatej. Hoci ide o lety s prestupom, na letisku nestvrdnete dlho. Na prestup budete mať maximálne 2 hodiny a 40 minút, keď poletíte do Bostonu. V ostatných prípadoch sú časy ešte kratšie.

Radi by ste sa pozreli skôr na opačný koniec sveta? Ani to nie je problém. Turkish Airlines ponúkajú spojenie Letiska Košice s exotickými destináciami ako Bangkok, Colombo, Maldivy, Johannesburg, Kapské mesto, Tokio, Maurícius, Madagaskar, Seychelly, Zanzibar, Singapur, Kuala Lumpur, Dubai, ale tiež Moskva, Sankt Peterburg a Doha. Do väčšiny miest sa lieta v nedeľu a v pondelok.

Vyberte sa do exotického Zanzibaru aj z Košíc.

FOTO: archív CK Satur

Ďalšou výhodou je, že všetky tieto destinácie umožňujú bezplatnú prepravu golfových palíc, potápačského ako aj lyžiarskeho vybavenia. Môžete si tak so sebou vziať takmer všetko, čo vám napadne a ešte pritom aj ušetríte.

Prehliadka Istanbulu zadarmo!

Vďaka krátkym prestupom si čo najdlhší čas užijete priamo na dovolenke. Ak však poletíte cez Istanbul a bude vás čakať dlhší prestup, letecká spoločnosť vás zabaví. Všetci medzinárodní cestujúci s prestupovým časom dlhším ako šesť hodín sa môžu zdarma zúčastniť prehliadky Istanbulu. Počas nej je možné vidieť najvýznamnejšie historické pamiatky a miesta, z ktorých každé má v sebe veľa histórie. Vidieť tak môžete napríklad Veľký bazár, Hagiu Sophiu alebo Mešitu Sultána Ahmeta a veľa iného.

Aj tieto miesta môžete vidieť v Istanbule.

FOTO: Turkish Airlines


Prečítajte si tiež!

Viete, ktoré je najlepšie letisko na svete? Nestratila sa ani Bratislava!


Cestujúci s prestupovým časom dlhším ako 7 hodín (v biznis triede) alebo 10 hodín (v ekonomickej triede) môžu požiadať o bezplatné ubytovanie. Prehliadka a ubytovanie sa však nedajú kombinovať, vybrať si musíte vždy len jedno.

Všetky informácie o prehliadkach mesta Istanbul a ubytovaní je možné si vyžiadať na Hotel Desku Turkish Airlines, ktorý sa nachádza na letisku Atatürk v medzinárodnej príletovej hale po absolvovaní pasovej a colnej kontroly vedľa kaviarne Sturbucks. Na registráciu akejkoľvek prehliadky stačí iba pol hodina pred jej začiatkom.

 

Autor: Satur.sk