Plný kufor zábavy: Najlepšia dovolenka v Turecku, Bulharsku a Chorvátsku

Už ste si prechádzali prstom na mape po krajinách, v ktorých by ste radi strávili svoju rodinnú letnú dovolenku budúci rok? Možno sa váš ukazovák zastavil na Turecku s overenými hotelmi a kvalitnými službami. Alebo zablúdil do Chorvátska, s príjemnými domácimi a „slovenským“ morom? Možno sa zatúlal aj do Bulharska, v ktorom si pamätajú dovolenku ešte naši rodičia, no od tých čias prešlo veľkou premenou a dnes je miestom pre dovolenku v moderných rezortoch, navyše o čosi lacnejšiu ako vo zvyšku sveta.

V Turecku aj Bulharsku môžete obdivovať pamiatky. Ak ste fanúšikmi Hry o tróny, v Chorvátsku sa môžete vydať na miesta, ktoré sa stali aj súčasťou seriálu. Ale hlavne, vo všetkých troch krajinách si oddýchnete pri krásnom mori, doprajete si relax a pohodu a o to predsa počas letnej dovolenky ide najviac. A nebude vám chýbať ani zábava. V Turecku, Chorvátsku aj Bulharsku nájdete hotely, v ktorých máme počas leta náš rodinný klub Planet Fun alebo aspoň jedného slovenského animátora. Prázdniny plné dobrodružstiev, smiechu a dobrej nálady zabezpečí bohatý program, nad ktorým už teraz usilovne premýšľajú šikovní chlapci a dievčatá, ktorí sa zodpovedne, ale najmä hravo postarajú o vaše ratolesti.

Rodinný klub Planet Fun pod hlavičkou cestovnej kancelárie Satur funguje v hoteloch v rôznych krajinách už niekoľko rokov a za ten čas si našiel množstvo spokojných dovolenkárov. Veď čo môže byť lepšie ako to, že celá vaša rodina dostane presne to, po čom túži? Deti si nájdu nových kamarátov a na spoločné zážitky budú ešte dlho spomínať. Rodičom sa ujde pár chvíľ, keď si budú môcť vychutnať pokoj a spoločný čas. Ktorú krajinu si teda vyberiete? Nechajte sa inšpirovať našimi radami!


Turecký ultra all inclusive pre celú rodinu

Turecké hotely sú známe bohatým vybavením a zariadeniami, ktoré spríjemnia dovolenku celej rodine. Inak to nie je ani v prípade hotela Arcanus***** vo východnej časti Side. Rezort v pokojnom prostredí píniových lesov s ultra all inclusive službami je najlepším miestom pre rodiny s deťmi. 

Exteriér hotela Arcanus v Turecku
Exteriér hotela Arcanus v Turecku. FOTO: archív CK Satur

Zábava pre deti: V júli a v auguste zabezpečia dobrú náladu dvaja slovenskí animátori z klubu Planet Fun. Pre menšie deti sú pripravené aktivity v mini klube, pre tie väčšie je teenage klub. Nebudú sa vedieť odtrhnúť ani od bazénov so šmýkačkami a toboganmi v aquaparku. Ale možno sa vám ich odtiaľ podarí dostať, keď ich nalákate na zmrzlinu, wafle, gözleme alebo popcorn.

Oddych pre dospelých: Aký by to bol turecký hotel bez tureckých kúpeľov? Zájdite do wellness centra a doprajte si pokoj a ticho v saune či uvoľnenie na masáži. Ak patríte skôr k aktívnym dovolenkárom, vydajte sa do známeho Pammukale. Dobrodruhovia nájdu pre seba to pravé pri raftingu.

Čo oceníte: Jednou z najväčších výhod pre rodiny je ubytovanie až pre dve deti do 15 rokov zdarma. Vyberte si rodinnú izbu s dvomi miestnosťami a výhľadom na more a na balkóne na vás bude čakať malé prekvapenie – vlastná vírivka. :)

  • Hotel Arcanus
  • Hotel Arcanus
  • Hotel Arcanus
  • Hotel Arcanus
  • Hotel Arcanus
  • Hotel Arcanus

Dovolenka s rodinnou atmosférou v Chorvátsku

Do Chorvátska sa mnohí z nás vracajú každý rok. Máme tu svoje obľúbené mestá, pláže aj hotely. Patrí k nim aj hotel Sunce*** v Gradaci, kam sa rok čo rok vracia množstvo spokojných dovolenkárov. Obľúbený hotel nájdete exkluzívne len v ponuke cestovnej kancelárie Satur.  

More a pláž v Chorvátsku
Štrková pláž pred hotelom Sunce. FOTO: archív Satur.sk

Zábava pre najmenších: Letné prázdniny v Chorvátsku si vaše deti budúci rok poriadne užijú. Postará sa o to náš slovenský animátor, ktorý má pre nich pripravené súťaže, diskotéky, športovú mini olympiádu a dokonca aj výlety po okolí.

Oddych pre dospelých: Ten nájdete na slnečnej terase s bazénmi so sladkou vodou alebo na terase s príjemným posedením. Večer sa necháte uniesť tradičnou chorvátskou živou hudbou, pri ktorej si môžete pochutnať na dalmatínskych špecialitách.

Čo oceníte: Najmä polohu hotela, ktorý stojí priamo pri pláži. Oddeľuje ho len prímorská promenáda. Vydajte sa po nej na malú prechádzku a dostanete sa až do centra letoviska. Popritom si môžete posedieť na terasách reštaurácií a kaviarní a len tak vychutnávať život okolo seba.

Pokojná dovolenka aj pre väčšie rodiny v Bulharsku

Ideálny hotel na rodinnú dovolenku v Bulharsku je Paradise Beach**** v letovisku Sveti Vlas. Vychutnáte si panenskú prírodu a tichý záliv, ale neostanete odrezaní od sveta. Do centra strediska, ktoré je vzdialené len tri kilometre, sa dostanete za pár minút. A ak by vás lákala živšia a bujarejšia atmosféra, navštíviť môžete známe Slnečné pobrežie vzdialené iba desať kilometrov. 

Pláž a more v Bulharsku
Pláž hotela Paradise Beach v Bulharsku. FOTO: archív CK Satur

Zábava pre najmenších: V detskom klube sa o všetko postará náš animátor. Nebudú chýbať hry, súťaže a dobrodružstvá. Vyblázniť sa môžu aj v bazéne so šmýkačkami, v detskom kútiku alebo na ihrisku.

Oddych pre dospelých: Hotel stojí priamo na krásnej dlhej piesočnatej pláži, ktorú mnohí označujú ako „rajskú“. Sami uvidíte, či by ste jej rovnaký prívlastok dali aj vy. Ale na nudu nebude čas ani mimo pláže. V all inclusive máte okrem jedla a pitia aj športové aktivity ako boccia, šípky alebo vodná gymnastika.

Čo oceníte: Každý rok úporne hľadáte hotel, do ktorého by sa vošla celá vaša väčšia rodina? V Paradise Beach nebudete mať problém ani v prípade, ak máte tri deti. Rodinné izby sú totiž vhodné až pre piatich ľudí. Majú samostatnú spálňu, obývačku s rozkladacím gaučom a druhú menšiu spálňu pre dvoch. Pohodlie si tak užije každý.

Tak už ste sa rozhodli, ktorá destinácia bude budúci rok tou pravou pre vašu letnú dovolenku? Či už si vyberiete hotel so slovenskými animátormi klubu Planet Fun v Turecku, alebo hotely so slovenským animátorom v Chorvátsku a Bulharsku, neoľutujete. Ak sa predsa stále neviete rozhodnúť, pozrite sa na našu stránku satur.sk, kde nájdete aj ďalšie krajiny s hotelmi, v ktorých sa o vás postarajú animátori klubu Planet Fun cestovnej kancelárie Satur. Na výber máte množstvo možností!

Vyberte si svoju letnú dovolenku už teraz! Najširšiu ponuku vám prináša cestovná kancelária Satur!

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook