Vyberte letnú dovolenku 2024 očami vašich detí s animátormi Planet FUN

Už roky vieme, že deti našich animátorov rodinného klubu Planet FUN zbožňujú, preto vám prinášame tipy, ako a kde s nimi stráviť prázdniny plné zábavy.

Ako vznikli klubové dovolenky

Určite to poznáte. Chcete sa svojím deťom postarať o krásnu dovolenku, z ktorej si odnesú plno zážitkov, spoznajú nových kamarátov a užijú si množstvo zábavy. Aj tým najaktívnejším rodičom alebo občas „dôjde para“ a potrebovali by chvíľku pre seba, kedy by sa ich malému nezbedníkovi o program postaral niekto iní a oni by si zatiaľ mohli oddýchnuť, alebo len tak ležať na pláži a spokojne podriemkavať. Presne v takýchto chvíľach sú tou najvítanejšou pomocou animátori, ktorí zabavia vaše deti, zoznámia ich s ostatnými malými cestovateľmi a podniknú s nimi množstvo šibalstiev.

V mnohých rezortoch preto dnes fungujú klubové dovolenky, ktorých história nesiaha veľmi ďaleko do minulosti. Prvý raz s podobnou myšlienkou prišiel belgický podnikateľ Gérard Blitz, ktorý sa hosťom počas dovolenky postaral nielen o ubytovanie, ale aj o program a voľnočasové aktivity.

Animátorky Planet FUN s deťmi. Bulharsko
Veselá zábava s animátorkami Planet FUN. Foto: CK SATUR
Dovolenka s Planet FUN

Kluby Planet FUN

Náš rodinný klub Planet FUN kladie dôraz na rodinnú dovolenku, ale aj dospelí tu nájdu aktívny oddych. A čo všetko nájdete v našej ponuke Planet FUN?

Planet BABY (od 2 - 4 rokov)
Nezabúdame ani na menšie detičky vo veku od 2 - 4 rokov. Rodičom doprajeme chvíľku oddychu a pre deti je tu Planet BABY. Počas pobytu v klube sa zameriavame najmä na rozvíjanie detskej kreativiny, jemnej motoriky a pohybových aktivít.

Planet MINI (od 4 - 8 rokov)
Pestrý animačný program plný súťaží, pátračiek ale aj tvorivých aktivít a šantenia vo vode spolu s animátormi Planet FUN nesmie chýbať. Miniklub spĺňa okrem zábavy aj výchovný charakter. Formou rôznych tém ako deň bez mobilu, eco deň, deň úsmevu si vytvárame podmienky pre našu / vašu niekoľko dňovú pozitívnu bublinu. 

Planet MAXI (od 9 - 12 rokov)
Aktívna dovolenka pre vášho maxáča je naša priorita. Sociálne interakcie v spojení s čerstvým morským vánkom je to, čo vaše deti zaručene potrebujú. Kreatívnou formou sa snažíme odkomunikovať aj dôležité témy ako ekológia, deň bez mobilu a mnohé iné.

Planet ACADEMY (od 6 - 12 rokov)
Tanečná akadémia. Chcete aby si vaše dieťa vyskúšalo zaujímavé tanečné prvky? Naše akadémie vedú skúsení animátori, ktorým záleží na tom, aby sa deti naučili nové zručnosti, pričom lekcie sú postavené hravou formou.

Planet TEEN (od 13 - 19 rokov)
Presvedčia každého dovolenkára, že slová tínedžer a nuda nejdú dokopy. Planet TEEN ponúka tínedžerom spoznať rovesníkov z rôznych kútov sveta a rozšíriť si tak obzory.

Planet SING (pre rodinu)
Chcete zažiť večer s pohodovou hudbou v príjemnom prostredí ? Zaznejú slovenské ale aj zahraničné piesne v príjemných tónoch, o ktoré sa postará naša speváčka v destinácií. Popri počúvaní si môžete vychutnať pohár vínka alebo sa porozprávať a stráviť príjemný čas s našimi animátormi.

Planet FAMILY (pre rodinu)
Dovolenka, ktorá stmelí celú rodinu. Naši animátori pripravia aktivity pre malých aj veľkých. Zažite Rodinné Saturoviny, Slovenský večer, Milujem Slovensko, či spoločnú Satur Párty a vychutnajte si rodinný čas naplno. 

Deti hrajúce sa na bielom piesku pri mori. Egypt.
Hrajúce sa deti na krásnej pláži. Egypt. Foto: CK SATUR

SATUR do svojho animačného klubu Planet FUN zahrnul celkom nový koncept, ktorý sa zameriava pre dospelých. V našej ponuke tak na leto 2024 nájdete hotely, kde si môžete vybrať buď aktívne športvé dianie, nenáročné aktivity v štýle "chill", adrenalínové zážitky alebo i umeleckú tvorbu. Myslíme aj na večerné vystúpenia pre dospelých so zameraním na tance a rôzne show.

Planet FIT (pre dospelých)
Oddych môže byť aj aktívny. O bohatý fitness plán sa každý deň postarajú certifikovaní tréneri. Motivujú, poradia, venujú sa dovolenkárom aj individuálne. Beh, jóga, posilňovanie, strečing, cardio, cvičenie na zdravý chrbát. To je len zlomok aktivít pripravených tak, aby ste z dovolenky odišli v lepšej forme, ako ste na ňu prišli.

Planet ART (pre dospelých)
Máte kreatívneho ducha? Alebo by ste radi vyskúšali odborné rady umelca? Planet ART vám zabezpečí možnosť realizovať sa aj v čase oddychu. Nechajte sa preto inšpirovať jemným morským vánkom a atmosférou skupinového tvorenia za doprovodu skúseného animátora / umelca. V koncepte Planet ART prinášame rôzne témy, rôzne zážitky a pokojnú atmosféru umeleckého vajbu.

Planet CHILL (pre dospelých)
Ak hľadáte aktivity, kde budete v úplnom chille a preferujete skôr pasívny oddych, tak potom ste na správnom mieste! Petang, šípky, šach, kartové hry a iné pokojné aktivity sú pre vás pripravené v našich Planet CHILL rezortoch.

Planet SHOW (pre dospelých)
Planet SHOW je záruka zábavy pri večernom drinku. O kvalitný večerný program sa postarajú animátori / profesionálni umelci. Medzinárodný animačný tím za podpory animátorov Planet FUN prináša strhujúci zážitok. Môžete sa tešiť na svetovo známe predstavenia, muzikály, rozprávky, komédie.

Planet DANCE (pre dospelých)
Pri večerných lekciách tanca pre dospelých sa nejedna duša perfektne uvoľní a nechá sa unášať rytmom samby, bačaty, latino moves a iných prímorsky ladených tancov. No a keď nás to nebude baviť, zatancujeme si odzemok pekne po slovensky.

Planet ADVENTURE (pre dospelých)
Potrebujete zvýšiť hladinu adrenalínu? Pri Planet ADVENTURE si na správnej adrese. Výlety na štvorkolkách, turistika, kajakovanie, vodné športy a iné crazy zážitky vám zorganizujú naši animátori.

Animátori Planet FUN na pieskovej pláži. Egypt.
Nádherné prostredie a plno zábavy. Egypt. Foto: CK SATUR

Kto sa postará o vaše dieťa

Žiadny rodič by nezveril svoje dieťa do rúk len tak niekomu. Naši animátori sú však špeciálne vyberaní. Po kastingu prejdú školením, na ktorom sa naučia vytvoriť pre deti zaujímavý a plnohodnotný program. Súčasťou ich prípravy je aj stretnutie so psychológom, kde si trénujú rôzne situácie, ktoré môžu počas letnej dovolenky nastať. Vďaka tomu sú pripravení zvládnuť nielen starostlivosť o najmenších cestovateľov, ale riešiť nečakané situácie či problémy.

Animátori Planet FUN s deťmi na drevenom móle. Turecko.
Animátori Planet FUN s deťmi. Turecko. Foto: CK SATUR

Ak by ste aj zo začiatku mali obavy, či naši animátori zvládnu vašich malých šibalov, po prvých pár hodinách zistíte, že na ne nemáte dôvod. Šikovní mladí ľudia si dokážu získať vaše ratolesti raketovou rýchlosťou. A občas sa vám môže stať, že radšej ako s vami sa k bazénu vyberú s animátorom. :) O dobrých skúsenostiach svedčia aj reakcie mnohých rodičov, ktorí často udržiavajú s animátormi kontakt aj po zvyšok roka a dokonca sa ich pýtajú, v ktorom hoteli budú ďalšie leto, aby vedeli, kam sa vybrať na letnú dovolenku.

Ak sa už vaši malí cestovatelia nevedia dočkať chvíle, kedy sa stretnú s ďalšími deťmi a vrhnú sa v ústrety dobrodružstvám, ktoré pre ne pripravili naši animátori, môžete ich zabaviť aj na našej stránke, kde sa vopred zoznámia s animátormi Planet FUN.

Planet FUN
Maskot rodinného klubu Planet FUN delfín Delfi s deťmi.
Maskot rodinného klubu Planet FUN delfín Delfi. Foto: CK SATUR

Dovolenka v hoteloch s Planet FUN

Na sezónu 2024 nájdete rodinný klub Planet FUN až v 29 hoteloch, v 7 krajinách - v Turecku, Grécku, Egypte, Bulharsku, Taliansku, Chorvátsku a na Cypre.

1. Severný Cyprus

Hotelom s najvyšším počtom našich animátorov je päťhviezdičkový Limak Cyprus na Severnom Cypre. O zábavu a dobrú náladu sa tu stará až 12 šikovných mladých ľudí. Veľkým plusom tohto rezortu je, že leží priamo na jednej z najkrajších pláží ostrova a ponúka služby ultra all inclusive. Ale nemyslite si, že rodičia vyjdú naprázdno. Práve naopak, kým vaše deti budú zbierať jeden zážitok za druhým, vy môžete preskúmať všetky možnosti spa centier, oddýchnete si v kúpeľoch, saune alebo pri masáži. Večer sa zabavíte na diskotéke a ak by vám chýbal pohyb, na výber je množstvo športových aktivít. Pokušeniu drobného hazardu môžete prepadnúť v hotelovom kasíne.

Animátori Planet FUN na drevenom móle v hoteli Limak na Severnom Cypre.
Animátori Planet FUN v hoteli Limak na Severnom Cypre. Foto: CK SATUR

2. Turecko

Slovenských animátorov Planet FUN nájdete aj v 10 hoteloch v Turecku, ktoré sa hrdí službami na vysokej úrovni. Turci si na ubytovaní dajú záležať, čo dosvedčuje najmä kvalita ich hotelov pre rodiny. Deti si okrem množstva aktivít s animátormi vychutnajú hotelové aquaparky či ihriská. Veľkoryso pôsobiaci interiér s exteriérom prinášajú možnosti pre rôznu zábavu a hry, ako plážový volejbal, vodné pólo, lukostreľbu či tenis. Počas hodín, keď sa vašim drobcom budú venovať animátori, si doprajte relax vo wellness centre s tureckými kúpeľmi, saunou a masážami. Dobre padne zaplávať si vo vonkajšom alebo vnútornom bazéne či poopaľovať sa na slnečnej terase. Väčšina hotelov leží priamo na pláži, s pripravenými ležadlami a slnečníkmi, kde si tiež príjemne oddýchnete. 

Piesková pláž a drevené mólo hotela Arcanus Hotels Sorgun. Turecko
Piesková pláž a hotel Arcanus Hotels Sorgun. Turecko. Foto: CK SATUR

Mestečko Side má vo svojej bohatej ponuke veľa nových hotelov, pričom tu kvalitu programu ešte vylepší náš animačný tím Planet FUN. Máte sa na čo tešiť! Zábavu rozprúdia na mori i na súši. Večer zas roztočia veselú zábavu, rodičia sa zahrajú s deťmi hry, ktoré ako sa zdá, nikdy neomrzia. V Side môžete poznávať miestne pamiatky, ktoré sú staré viac ako dvetisíc rokov. Medzi najkrajšie patrí divadlo pre 20 tisíc divákov a zbytky antických chrámov. Určite nevynechajte ani sobotný miestny trh, kde nejakú tú maličkosť nakúpia aj vaše deti.

Planet FUN bude hviezdiť počas leta 2024 aj v žiarivom letovisku Antalya, ktoré je podľa Turkov klenotom tunajšieho pobrežia. Myslíme si to aj my, keďže to dosvedčuje každoročný veľký záujem o luxusné hotely, bohatý all inclusive a samozrejme pestrý program, kde sa ani nestihnete nudiť. Vibrujúca Antalya vám ponúka prístav, tropickú vegetáciu, moderné štvrte, starovekú kultúru, turecký bazár, luxusné reštaurácie, obchody s miestnymi remeselnými výrobkami, ale najmä tie pieskové pláže ťahajúce sa až do dĺžky 25 km. 

Turecká riviéra ukrýva aj ďalší skvost. Ten nájdete v letovisku Alanya. Okrem mora, slnka a pohodovej atmosféry, vám tu Planet FUN chystá i pirátske dni, keďže práve toto mesto bolo centrom pirátov. V mestskej pevnosti je vraj dodnes ukrytý poklad. Určite si tam zájdite, lebo je z nej krásny výhľad na záliv. 

Planet FUN v Turecku - s deťmi na jazde na banáne na mori.
Zábava s Planet FUN. Turecko. Foto: CK SATUR
Dovolenka s Planet FUN v Turecku

3. Grécko

Ak je vašou obľúbenou destináciou Grécko, môžete si vybrať hneď z niekoľkých ostrovov a hotelov, kde vám bude robiť spoločnosť Planet FUN, a to v takom štýle, ako si sami želáte. Nájdete nás na slnečnej Kréte, na osstrove Thassos, na Rodose i na Zakyntose. 

Animátorky Planet FUN s deťmi na pieskovej pláži. Zakyntos.
Animátorky Planet FUN s deťmi na pláži. Zakyntos. Foto: CK SATUR

Na deviaty najväčší stredomorský ostrov Rodos tento rok pocestuje až 12 animátorov. Šesť z nich bude v obľúbenom hoteli Lindos Princess****+, dvaja v Blue Sea Holiday Village**** a štyria v Blue Sea Island****+. Je jasné, že ostrov je zázrakom v mori, ktorý "stvorili grécki bohovia", ako inak ak nie hrdinsky. Krásnym plážam, kamenným uličkám a výborným jedlám neodolal ani Hollywood. A práve Rodos má najviac slnečných dní v roku. Avšak nielen na to lákajú grécke hotely. Vylepšili si aj služby all inclusive.  A okrem skvelých kokteilov, vám tu náš animačný tím Planet FUN namieša toľko športových a zábavných programov, že sa ich môžete "pribaliť do kufra". 

Hotel Lindos Princess s bazénom, lehátkami, slnečníkmi, pláž a more. Rodos. Foto: CK SATUR
Hotel Lindos Princess. Rodos. Foto: CK SATUR

4. Taliansko

Našich animátorov z rodinného klubu Planet FUN nájdete i v Taliansku, ktoré je takisto pre mnohých Slovákov stále obľúbenou destináciou na letnú dovolenku pri mori. Sardínia patrí medzi najkrajšie ostrovy v Stredomorí. Rodiny okrem zábavy ako i oddychu na nádherných plážach, môžu spoznávať ostrov nielen po súši, ale aj na vode, pričom obľúbenými výletmi, sú práve tie lodné. Planet FUN si užijete na prekrásnom Smaragdovom pobreží v hoteli VOI Colonna Beach****.

Piesková pláž, priezračné more a hotelové ležadlá a slnečníky. Sardínia
Dokonalá prázdninová destinácia. Sardínia. Foto: CK SATUR

Letná dovolenka v Taliansku je bezproblémová aj s najmenšími deťmi. Keďže Taliani sú známi svojimi početnými rodinami s viacerými deťmi, hotely sú pripravené poskytnúť všetok potrebný servis. Rovnako to platí aj v hoteli Adler***+. Nachádza sa medzi Rimini a Ravenou v Lido di Classe, na pešej promenáde s priamym prístupom na pieskovú pláž. 

5. Egypt

Kombináciu exotickej a klubovej dovolenky prináša Egypt, a to pri Stredozemnom mori, kde sú pláže tak nádherné ako v Karibiku. Marsa Matrouh ponúka tyrkysové more a biely piesok ako múka. Okrem animačných programov počas celého dňa je pre malých cestovateľov pripravené množstvo hier a zábavy. Egypt je zaujímavou krajinou na spoznávanie, takže sa môžete vydať aj za skutočnými divmi sveta, za pyramídami do Káhiry. 

Animátor Planet FUN s deťmi na pláži. Egypt.
Animátor Planet FUN s deťmi na pláži. Egypt. Foto: CK SATUR
Dvaja chlapci s nápojom v Marsa Matrouh v Egypte.
Aj takto sa pri mori oddychuje. Marsa Matrouh. Egypt. Foto: CK SATUR

6. Bulharsko

Aj v Bulharsku na vás čakajú nezabudnuteľné zážitky s Planet FUN. Vybrať si môžete luxusný hotelový komplex Wave resort*****, ktorý patrí medzi tie najlepšie na pobreží Čierneho mora. Dvaja animátori sa postarajú o zážitkové aktivity na každý deň.

Nádherný luxusný rezort Wave s bazénom, ležadlami a budovou v Bulharsku.
Luxusný rezort Wave. Bulharsko. Foto: CK SATUR

Okrem služieb all inclusive priláka hotel Blue Magic Resort****+  aj vlastným malým aquaparkom a animátori Planet FUN zas milým úsmevom a vrecom plným zábavy.

Animátori Planet FUN s deťmi na ihrisku. Bulharsko
Animátori Planet FUN s deťmi na ihrisku. Bulharsko. Foto: CK SATUR

7. Chorvátsko

Náš animačný tím Planet FUN sa podelí s vami o tie najlepšie chorvátske zážitky aj na ostrove Brač. Obľúbený päťhviezdičkový hotel Bretanide Sport and Wellness resort leží priamo na štrkovej pláži pri mestečku Bol a pri ikonickom výbežku Zlatni rat. Nenechajte si ujsť vodné športy, turistiku alebo len také sladké ničnerobenie s kvalitnými all inclusive službami. 

Zábavný vodný park pri hoteli Bretanide. Brač.
Zábava aj na vode. Brač. Foto: CK SATUR

7 dôvodov, prečo si vybrať dovolenku s Planet FUN

  1. slovenskí animátori
  2. bazény a tobogány
  3. detské ihriská
  4. pestrá strava aj pre deti v reštauráciách s detskou zónou a detskými stoličkami
  5. zábava pre deti, oddych pre rodičov, spoločné rodinné aktivity či aktivity pre dospelých
  6. kvalitné hotely a služby all inclusive
  7. priame lety z Bratislavy, Košíc a Popradu

V cestovnej kancelárii SATUR dbáme na to, aby sme pre vás vyberali tie najlepšie hotely, v ktorých sa dá prežiť pohodová dovolenka. O tú sa postarajú najmä rodinné izby a služby orientované na detských návštevníkov. Pri výbere vám radi poradíme, lebo na starostlivosť od SATURU nemá nikto.

Aj my sa už na vás všetkých tešíme, takže dovidenia v hoteloch Planet FUN, lebo to je koncept nespútanej zábavy a zážitkov na celý život!


Facebook

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.