8 dôvodov prečo sa stať animátorom na leto 2024 v CK SATUR

Ak túžiš cestovať, spoznávať nových ľudí, máš pozitívny vzťah k deťom a športu, tak práve pre teba sme pripravili 8 dôvodov prečo vycestovať s nami ako animátor najlepšieho rodinného klubu Planet Fun na leto 2024! 

Planet FUN
Animátori Planet Fun. FOTO: archív CK SATUR

1. Leto plné zážitkov a zábavy

Prázdninová práca snov, aj tak by sa dala nazvať práca animátora na letnú sezonú 2024 v jednej z 13-tich dovolenkových destinácií. Nekonečné množstvo zážitkov a skúseností, noví priatelia a zábava počas celého dňa, to je v skratke to, čo bude tvojou úlohou. „Každý deň je niečím iný a výnimočný. Zaujímavý program počas dňa, večerné diskotéky, ako aj možnosť spoznávať krajinu, v ktorej sa nachádzaš“ takto zhrnula výhody dlhoročná animátorka Stanka, ktorá učila plávať deti na Severnom Cypre a na Slovensku. A naozaj, len pri cestovaní prežiješ, to čo ti nik nezoberie. Ak aj tvojim snom je spoznávať iné krajiny a ich kultúru, no ešte nemáš dosť prostriedkov, tak toto je spôsob ako začať.

VIDEO: Zaži leto plné zábavy

2. Bublina s názvom Planet Fun + forma a opálenie k tomu zdarma

Zabudneš na každodenné problémy, pozitívne si nastavíš myseľ a budeš žiť pre moment. Škola, starosti a problémy ťa doma s radosťou počkajú, zatiaľ čo ty budeš prijímať Vitamín D, užívať pobyt na slnku každý deň, čerstvý morský vzduch, ako aj pravidelný pohyb počas aquagymu či športovej akadémie zaručia, že po návrate budeš vo forme ako nikdy pred tým. Nemusíš sa báť, opálenie po dvoch (v niektorých prípadoch aj troch) mesiacoch tak skoro nevybledne. 

Pridaj sa do nášho tímu Planet FUN

3. Noví ľudia = nové kontakty

Staneš sa súčasťou medzinárodného tímu animátorov a spoznáš mladých ľudí z viacerých krajín. Aj animátorky Paťka, Sandra, či Pali si cenia kontakty, vďaka ktorým už navštívil viaceré miesta vo svete a mnohé rodinky na Slovensku, pretože vzťahy, ktoré si s klientmi počas dovolenky vybuduješ častokrát prinášajú osobné stretnutia aj po skončení dovolenky. Ako oni sami hovoria: „Všade kam na Slovensku ideme sa vždy stretávame s rodinami, alebo kolegami, ktorých sme spoznali práve počas leta na Severnom Cypre, po minulé roky aj počas nezabudniteľných animácií na Slovensku alebo posledné dva roky aj na Maldivách či v Ománe. Rodičia nás často pozývajú aj na narodeninové oslavy detí a rôzne výlety.“

  • wave resort
  • limak cyprus
  • grand jasna
  • wave resort
  • limak cyprus
  • grand jasna

4. Priestor pre sebarealizáciu – budúci herci, učitelia, aktívni športovci

Medzi animátormi sa nájdu študenti vysokých i stredných škôl s pedagogickým, umeleckým i športovým zameraním, ale aj študenti cestovného ruchu, ktorí si chcú teoretické poznatky vyskúšať v praxi. Práca animátora sa tak môže stať odrazovým mostíkom pre tvoju ďalšiu kariéru.

Závodne plávaš, tancuješ, hráš futbal, alebo sa venuješ divadlu, či baví ťa stand-up comedy? V našom animačnom klube tak môžeš ľahko zažiariť a stať sa animátorom, ktorý bude mať na starosti jednu z našich športových akadémií ako je plávanie, futbal alebo tanec, či zastrešovať večerné programy hudobné, divadelné a zábavne.

Počas školenia, ako aj v samotnej destinácií, sa naučíš pracovať v tíme a budeš schopný aktívne komunikovať a nadväzovať kontakt s ľuďmi. Preberieš zodpovednosť sám za seba i za ostatných, vyriešiš prípadné konflikty, ale hlavne zistíš, ako im predchádzať. Budeš mať priestor pre rozvoj svojej kreativity, a to všetko navyše v cudzom jazyku.

Športová akadémia
Športová akadémia. FOTO: archív CK SATUR
umelecká akadémia
Umelecká akadémia. FOTO: archív CK SATUR

5. Koľko lásky dáš, toľko sa ti vráti späť... a možno aj viac!

Deti sú nekonečným zdrojom energie, ale aj úprimných emócií. Počas práce animátora spoznáš množstvo detí... miňásov, maxáčov a tínedžerov ..., ale aj rodičov. Každodenné aktivity a spoločné strávené chvíle sú, pri tých najmenších, zárukou, že pri rozlúčke častokrát neostane jedno oko suché. S tými väčšími si budeš písať, či stretávať sa aj po skončení sezóny alebo sa staneš ich vzorom a o rok sa prihlásia na konkurz animátora.

Dokonca sa s mnohými deťmi budeš v destináciách stretávať opakovane, pretože nielen, že deti s našim klubom rastú od mini až po teenage klub, ale práve ty sa staneš dôvodom, prečo si dovolenku v danom rezorte vybrali.

deti
Animátori Planet Fun s deťmi. FOTO: archív CK SATUR

6. Koľko jazykov ovládaš...

...toľkokrát si človekom. Známe príslovie naberá pri práci animátora ešte viac na význame. Zdokonaliť si jazykové znalosti ide najlepšie práve každodennou praxou. Ak ťa jazyky bavia a angličtinu máš už zmáknutú, môžeš pridať do svojho portfólia aj jazyky domácich, ako napríklad turečtina, taliančina alebo gréčtina. Samozrejme, základnou podmienkou pre vycestovanie je práve znalosť angličtiny na komunikatívnej úrovni a vek 18 rokov. Pýtaš sa prečo, keď je tvojou úlohou zabávať najmä slovenských dovolenkárov? Vo väčšine hotelov sa nachádzajú hostia z rôznych kútov Európy, rovnako aj hotelový personál a medzinárodné tímy animátorov, s ktorými budeš potrebovať spolupracovať.

  • arcanus
  • leto
  • x-bionic
  • arcanus
  • leto
  • x-bionic

7. Žiadne vstupné náklady, len odmena, čo poteší

Možno si už v minulosti zvažoval prácu animátora, ale po zistení, že si treba uhradiť letenku, alebo víza tvoje nadšenie vyprchalo. V našej cestovnej kancelárii nepotrebuješ, okrem zbaleného kufra a dobrej nálady, nič navyše. Vybavíme za teba víza (ak sú potrebné), uhradíme cestu do aj z destinácie, zabezpečíme stravu a poistenie počas pobytu a navyše ťa vybavíme všetkým, čo budeš k práci potrebovať (tričká, šortky, športové pomôcky a pod.) a samozrejme si aj slušne zarobíš.

Hľadáme práve TEBA

8. Ak vycestovať do zahraničia, tak so skúsenou cestovkou

Cestovanie sa opäť naplno rozbehlo a leto 2024 bude cestovateľsky ešte lepšie! Aj tento rok prinesieme našim klientom kvalitné animačné programy a v mnohých hoteloch aj veľké animačné tímy tak v zahraničí, ako aj doma na Slovensku. Za zábavou hostí tento rok vyšleme až 130 animátorov, pričom nachádzať sa budú až v 37 hoteloch.

Tí, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nebudú môcť vycestovať na celú sezónu, sa môžu zúčastniť aj poznávacích zájazdov ako Animátor na palube. Budeš tak môcť spoznať viaceré miesta v Európe a zabaviť deti i dospelých počas kratších výletov po okolitých krajinách. Tých, ktorí nebudú chcieť vycestovať do zahraničia, čakajú rezorty na Slovensku a denný športovo-zábavný tábor.

Animátori rodinného klubu Planet Fun sú v CK SATUR spokojní a viac ako 50 skúsených animátorov sa tento rok vyberie už na svoju tretiu, štvrtú, či dokonca až piatu sezónu.

Planet Fun
Animátori Planet Fun. FOTO: archív CK SATUR

Čo musíš spraviť, aby si zažil neopakovateľné leto, či teraz v zime teplú exotiku?

Prehľad voľných animátorských pozícií nájdeš na webe v časti kariéra. Ak ťa ponuka zaujala, pošli svoj životopis a motivačný list spolu so súhlasom na spracovanie osobných údajov do 31. januára 2024 na adresu: planetfun@satur.sk.

Chcem začať kariéru v CK SATUR

V motivačnom liste sa nám krátko predstav. Pomôcť si môžeš nasledovnými otázkami:

  • Uveď, aký vzťah máš k deťom a športu.
  • Pracoval si už s deťmi?
  • Pracoval si už v kolektíve?
  • Napíš, aký je tvoj životný cieľ.

Ak nás tvoj životopis osloví, budeš pozvaný na pohovor, kde sa o tebe dozvieme viac. Po jeho úspešnom absolvovaní sa zúčastníš školenia, kde sa s tebou o svoje skúsenosti, rady a tipy podelia už skúsení animátori. Psychológ / kouč ti poradí ako zvládať rôzne situácie a komunikáciu s klientmi.

Tento rok obsadzujeme pozície animátorov v destináciách: Taliansko, Cyprus, Turecko, Egypt, Chorvátsko, Grécko, Rakúsko, Bulharsko, z exotiky je to Omán, Zanzibar, Spojené arabské emiráty a tiež naše milované Slovensko. Rozdelenie do destinácií sa uskutoční práve na základe školenia a osobnostných predpokladov jednotlivých uchádzačov. Tvojou jedinou úlohou tak bude, zbaliť si kufor a vydať sa na dobrodružstvo.

„The tan will fade away, but the memories will last forever!“


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook