5 dôvodov prečo kupovať Silvester už teraz

Ak by sa vás počas jesenných dní niekto opýtal, ako budete tráviť Silvester, možno by ste ostali prekvapení. No je to otázka v správnom čase. Aj pri výbere pobytového a poznávacieho zájazdu v kombinácii s najlepšími oslavami príchodu Nového roka totiž platia známe pravidlá a skúsení cestovatelia ich poznajú.

1. Kto skôr príde...

Ten si vyberá z najširšej ponuky poznávacích a pobytových zájazdov a lyžovačiek. Ak si vyberáte včas, je len na vás čo si vyberiete. Chcete stráviť posledné dni v roku na pláži s drinkom v ruke, alebo spoznávať nové miesta, či užívať si v lyžiach na zasneženom svahu?

  • safari v keni
  • silvester v dubaji
  • kolumbia
  • safari v keni
  • silvester v dubaji
  • kolumbia

Stále viac Slovákov túži počas silvestrovskej dovolenky po zážitkoch a vyberajú sa za poznávaním exotiky. Obľúbený je Egypt, Jordánsko, Maroko či zážitkový Dubaj, kde až do konca marca 2022 prebieha svetová výstava EXPO. Vybrať sa môžete aj po stopách Inkov do Peru a s našim sprievodcom Marcelom Šmátralom, tak zažiť neopakovateľné juhoamerické dobrodružstvo. Vypadnúť len na pár dní a zažiť silvestrovské oslavy inak môžete aj počas city breaku, skvelý je orientálny Istanbul, alebo trendy Lisabon, ktorý vás iste nadchne. Za originálnym Silvestrom môžete vycestovať aj do Atlantiku, kde na ostrove Madeira zažijete jeden z najkrajších ohňostrojov. Ak sa neviete rozhodnúť, môžete spojiť poznávanie s oddychom pri mori v africkom Zanzibare.

Ak si potrebujete len oddýchnuť a utiecť zo zimy do tepla, môžete zaloviť po exotických krajinách ako sú Omán alebo rodinami vyhľadávaný Dubaj a Ras Al Khaimah v Spojených arabských emirátoch, jedinečné Maldivy alebo aj ostrov Maurícius, kde si môžete luxusne zaletieť už priamo z Bratislavy a hneď aj privátnym biznis lietadlom.

Ak vás láka tradičná zima v našich končinách a lyžovanie , ponúkame vám nielen slovenské, ale aj talianske a rakúske svahy, ktoré vám prinesú okrem zimnej zasneženej rozprávky aj veselý Silvester a deťom tiež zábavu s animátormi a zlepšenie lyžiarskych zručností v akadémii lyžovania.

Chcem ísť na lyžovačku
silvester v exotike
Silvester v exotike. Foto: archív CK SATUR

2. Ceny už nižšie nebudú

Vzhľadom na to, že v prípade Silvestra je ponuka dovoleniek výrazne limitovaná termínom, netreba s kúpou pobytov vyčkávať. Navyše práve v tomto období sú zájazdy za najvýhodnejšie ceny. Kapacity sú v tejto dynamickej dobe limitované o to viac, pretože nie všetky obľúbené exotické krajiny sú pre turizmus otvorené a záujem o silvestrovské dovolenky v týchto krajinách je z celého sveta veľmi vysoký, čo sa odráža v dostupnosti voľných kapacít a tiež v rastúcich cenách.

Výhodou u nás v CK SATUR je, že máme garantované odlety aj garantované hotelové kapacity, takže silvestrovské zájazdy u nás stále nájdete. Vyčkávanie s kúpou zájazdu sa teda neopláca, obzvlášť v tejto dobe. V konečných cenách poznávacích zájazdov a pobytov sú zahrnuté aj transfery, služby našich najlepších sprievodcov, delegátov, animátorov a máte aj istotu komfortných letov.


3. Kupovanie bez obáv a s garanciami

S kupovaním dovolenky vôbec netreba vyčkávať, alebo mať obavy, "veď čo ak"... všetci sme si už zvykli na flexibilitu, a tak je už dnes samozrejmosťou, že v CK SATUR nájdete služby ako bezplatné storno, garancia vrátenia peňazí (a teda už nie žiadne vouchre), možnosť zmeny mena, alebo destinácie, či zaplatenie len 50% zálohy, ale aj covid poistenie, ktoré kryje možné riziká v súvislosti s ochorením a tiež manažment testovania, kde sa klient o nič nestará a všetko od termínu až po výsledky v anglickom jazyku mu zabezpečíme.


4. Kvalita a bezpečnosť na prvom mieste

S CK SATUR sa o nič nemusíte starať, všetko vybavíme za vás. Vo všetkých ponúkaných pobytových aj poznávacích zájazdoch vám je k dispozícii náš delegát, animátor alebo skúsený sprievodca. Naše zájazdy ponúkame aj so špeciálnymi letmi a veľmi pohodlne, priamo z Bratislavy, pričom sa dbá, aby sa minimalizoval kontakt na iných letiskách a krajinách. Vybrali sme pre vás overené hotely, kde je samozrejmé, že sa dodržiavajú aj požadované hygienické opatrenia. Naše ponúkané pobyty vám prinášame s all inclusive službami. Pri poznávacích zájazdoch sú buď priame lety alebo max. jeden prestup, ale s čo najkratšou čakacou dobou na prestup. Destinácie sme starostlivo vyberali a v ponuke máme aj také, ktoré povoľujú vstup len očkovaným osobám.

lyžovačka
Lyžovačka. Foto: CK SATUR

Všetky silvestrovské poznávacie zájazdy majú max. veľkosť skupiny 16 osôb. Programy sú zostavené komfortne, tak, aby ste si vychutnali i atmosféru miest, záver roka a pobyt, kdekoľvek vo svete. K tomu patria aj ľudia a práve na silvestrovské zájazdy sme vybrali pre vás tých najlepších - našich skúsených TOP sprievodcov, ktorí sú certifikovaní a na ktorých máme od klientov výbornú spätnú väzbu. Sú zárukou toho, že sa postarajú o to, aby váš zážitok z vítania nového roka bol dokonalý.


5. Zážitky na celý život

Ak stále váhate, ako stráviť posledný deň v roku, nechajte sa inšpirovať našou silvestrovskou ponukou. Dovolenku, ako aj poznávacie zájazdy si užijú deti aj dospelí, pričom si každý deň budete "baliť" svoje zážitky na celý život, či na bielej pláži v teple alebo na bielom snehu. Ak túžite po výnimočných zážitkoch, tak silvestrovský pobyt je Silvestrom bez starostí, bez príprav, a len príjemným oddychom s drinkom v ruke. Posledná noc v roku počas poznávacieho zájazdu je tiež výnimočná a zážitková, či už s fantastickým dubajským ohňostrojom, v rozprávkovom Marrákeši, alebo na lyžiach v Taliansku.

Silvestrovská ponuka dovoleniek
  • silvestrovská oslava
  • silvestrovská oslava
  • silvestrovská oslava
  • silvestrovská oslava
  • silvestrovská oslava
  • silvestrovská oslava

Skúsení cestovatelia sa rozhodujú, kde budú tráviť Silvester, už teraz. Vyberte si z ponuky poznávacích a pobytových zájazdov. Okrem najvyšších zliav si teraz môžete vyberať aj z najširšej ponuky a termínov zájazdov.

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook