3 dôvody, prečo stráviť letnú dovolenku v Gradaci na Makarskej riviére

Letná dovolenka v Chorvátsku splní predstavy každého cestovateľa, len si treba vybrať správne miesto. Dnes vám predstavíme mestečko Gradac, ktoré sa nachádza na Makarskej riviére. Prečo sa vybrať práve sem? Zistite s nami!

1. Chorvátsko je TOP destináciou roku 2016

Médiá nás neustále informujú o fakte, že Chorvátsko je tento rok jednou z TOP dovolenkových destinácií. Ak teda i vy chcete byť IN, neváhajte a poďte stráviť vašu letnú dovolenku v Chorvátsku s cestovnou kanceláriou Satur do chorvátskeho mestečka Gradac, ktoré sa nachádza na najjužnejšom okraji Makarskej riviéry. Prímorské stredisko Gradac je pripravené uspokojiť nároky klientov bažiacich po oddychu i poznávaní.

CK SATUR

Nájdete tu jedno z najpriezračnejších morí na svete (až 39 g soli na 1 liter morskej vody), jednu z najkrajších a najdlhších pláží v celej oblasti i bohatú ponuku atraktívnych výletov.

Priezračné more a dlhá krásna pláž mestečka Gradac
Priezračné more a dlhá krásna pláž mestečka Gradac. Foto: archív CK Satur

2. Primerané ceny i kvalita na úrovni

Gradac ponúka turistom primerané ceny a vysokú kvalitu pohostinstva i tradičných chorvátskych špecialít, ktorými sú najmä pokrmy z rýb. Pred hotelom sa tiahne prímorská promenáda s viacerými reštauráciami a kaviarňami, v ktorých máte bohatú možnosť výberu tradičných jedál. Na návštevu obchodov vás zasa zlákajú typické suveníry z oblasti strednodalmatínskeho kraja.

Gradac
Gradac. Foto: archív CK Satur

3. Jedny z najlepších hotelov v Strednej Dalmácii

Cestovná kancelária Satur ponúka svojim klientom podľa hodnotenia webovej stránky www.recenzie-hotelov.sk prvý najlepší hotel v Strednej Dalmácii (z celkového počtu 46 ohodnotených hotelov), ktorým je Hotel Lukas.

CK SATUR
hotel Lukas
Hotel Lukas. Foto: archív CK Satur

Tretím najlepšie ohodnoteným hotelom v oblasti Strednej Dalmácie je hotel Sunce.

hotel Sunce
Hotel Sunce. Foto: archív CK Satur

Oba hotely sú rodinné, nachádzajú sa v pokojnom prostredí a vďaka tomu, že sa tu klienti cítia ako doma, sa sem mnohí každoročne vracajú. Hotel Sunce má vynikajúcu lokalitu, nachádza sa priamo na pláži i promenáde. Komplex je klimatizovaný, väčšina izieb je s balkónom a výhľadom na more, čo v klientoch vyvoláva pocit strávených chvíľ na pláži počas celého dňa. Terasy pred oboma hotelmi slúžia na príjemné posedenie a hostia majú na terase, recepcii i v izbách k dispozícii Wi-Fi pripojenie na internet. Niekoľkokrát do týždňa hrá na terase hotela Sunce živá hudba. V oboch hoteloch majú návštevníci v cene zájazdu zabezpečené stravovanie formou polpenzie. Doprava je možná individuálne alebo autobusom a hostia majú k dispozícii bezplatné parkovisko hotela umiestnené priamo pred ním. K zábave pre deti a dospelých prispievajú aj bazény pred oboma hotelmi. Vďaka cestovnej kancelárii Satur môžete i vy zavítať do jedného z ponúkaných hotelov a nechať sa uniesť dovolenkovou atmosférou v stredisku Gradac, ktoré vás očarí blízkym spojením priezračného mora a úchvatne krásnej panorámy pohoria Rilič.

pohorie Rilic
Pohorie Rilic. Foto: archív CK Satur

Pre klientov, ktorí dávajú prednosť súkromiu apartmánov, má cestovná kancelária Satur v ponuke štúdiá Toni nachádzajúce sa priamo uprostred promenády.

CK SATUR
  • štúdiá Toni
  • Gradac
  • Gradac
  • Gradac
  • Gradac
  • štúdiá Toni
  • Gradac
  • Gradac
  • Gradac
  • Gradac

Vyberte si svoju letnú dovolenku v Chorvátsku s cestovnou kanceláriou Satur!


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook