Splnený sen: Slnko, teplo a more po celý rok. Okružné plavby lákajú stále viac

V zime sa veľká časť výletných lodí sťahuje do teplejšieho podnebia. Pasažieri chcú väčšinou príjemné teploty a slnko namiesto chladného počasia. Tomu by však mal byť koniec. Minimálne, ak sa rozhodnete pre plavbu na jednej konkrétnej lodi.

Zažite svoju prvú okružnú plavbu už teraz

Ak by ste si aj vy radi vyskúšali letnú dovolenku na palube krásnej lode, pomôže vám najväčšia slovenská cestovná kancelária. Krásna dovolenka na lodi sa dá skombinovať aj s poznávaním nových miest či krajín.

Výletná loď MSC Armonia
Výletná loď MSC Armonia. Foto: CK SATUR

Osemdňovú okružnú plavbu okolo Baleárskych ostrovov, si užijete za cenu, ktorá sa ľahko vyrovná dovolenke v štandardnom štvorhviezdičkovom hoteli s all inclusive službami. Odnesiete si z nej ale oveľa viac, navštívite francúzske Marseille, hlavné mesto Malorky Palmu, Ibizu, ale aj talianske mestá Livorno, Florenciu či Pisu.

Plavby loďou

Navyše je vám na lodi po celú dobu plavby k dispozícii slovenský sprievodca, ktorý pomôže a poradí so všetkými ťažkosťami alebo nejasnosťami. Nemusíte sa teda báť, že by ste na takom veľkom plavidle ostali stratení.

Bazén a ležadlá na palube lode MSC Armonia
Bazén a ležadlá na palube lode MSC Armonia. Foto: CK SATUR

Ako letná dovolenka v luxusnom hoteli

Výletná loď MSC Armonia je naozaj poriadny kolos. Má trinásť palúb, medzi ktorými sa ale budete pohybovať pohodlne pomocou výťahov. Svojou veľkosťou prevyšuje aj mnohé hotely a služby, ktoré ponúka, sú štandardom vo väčšine dovolenkových rezortov.

Luxusný interiér výletnej lode MSC Armonia
Luxusný interiér výletnej lode MSC Armonia. Foto: CK SATUR

Môžete sa venovať nielen opaľovaniu, ale aj rôznym aktivitám. Či už hráte radi tenis alebo rôzne kartové hry, nechcete sa vzdať aerobiku ani počas dovolenky na lodi, alebo chcete vyskúšať niečo nové. Žiadna z vašich požiadaviek neostane nesplnená.

O zábavu budú mať postarané aj deti vďaka klubom, ktoré sú rozdelené podľa veku od Baby, Mini, Junior, Young až po kluby pre tínedžerov. Nebude im chýbať ani akvapark, keďže súčasťou lode sú aj bazény s tobogánom. O dobrú náladu sa postará aj slovenský animátor, ktorý bude na palube lode MSC Armonia v prvej polovici júla..

Detský kútik na lodi MSC Armonia
Detský kútik na lodi MSC Armonia. Foto: CK SATUR

Ak sa vám už teraz hlavou mihajú obrázky, ako ležíte pri bazéne, za pár dní navštívite hneď niekoľko miest, užívate si letnú dovolenku na luxusnej lodi, vymeňte tradičný hotelový rezort za okružnú plavbu. Naša cestovná kancelária vám pomôže so všetkým, čo treba zariadiť tak, aby ste sa vy mohli len tešiť na oddych.


V plavkách na palube aj v zime

Novinku vo výletných plavbách priniesla pred krátkym časom nemecká spoločnosť Aida, ktorá svojim nápadom všetkých ohúrila. Jej loď Aida Prima, ktorá bola len prednedávnom pokrstená v Hamburgu, má odteraz brázdiť vlny Severného mora. A to počas akéhokoľvek ročného obdobia – teda aj cez zimu.

Plavebná firma pristúpila k naozaj odvážnemu plánu. Oblasť Severného mora je síce známa svojou krásou, ale teplým počasím rozhodne nie. Spoločnosť sľubuje, že Aida Prima „garantuje pekné počasie“ alebo prinesie „365 dní leta“.

Aida Prima
Aida Prima. Foto: aida.de

Pomôcť naplniť túto myšlienku má UV priepustná fólia. Vďaka nej bude možné ležať v plavkách na „otvorenej palube“ a opaľovať sa.

„Sme presvedčení, že náš koncept bude fungovať,“ hovorí šéf spoločnosti Aida Felix Eichhorn.

Ďalšie podrobnosti uviesť nechcel. Treba však myslieť aj na to, že hoci bude paluba zakrytá fóliu, ktorá prepúšťa UV žiarenie, stále je potrebné, aby mraky nezakrývali slnko.

VIDEO: Pozrite sa, ako má vyzerať plavba s loďou Aida Prima

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook