Ochutnajte špeciality svetoznámeho Jamieho Olivera na letisku vo Viedni!

Kto by nepoznal „šéfkuchára bez čapice“ Jamieho Olivera? Jeho jedlá sme mohli obdivovať na televíznej obrazovke a vyskúšať vo viacerých reštauráciách v zahraničí. Teraz sa však k jeho špecialitám dostaneme ešte ľahšie. Jeho koncept „take – away“ jedla (jedlo so sebou) totiž „pristál“ na letisku vo Viedni. Jamie Oliver si tu minulú stredu otvoril svoju prvú reštauráciu Jamie’s Deli.
Reštaurácia Jamieho Olivera na viedenskom letisku.
Reštaurácia Jamieho Olivera na viedenskom letisku. FOTO: facebook Flughafen Wien – Vienna Airport

Jamie’s Deli sa nachádza na Termináli 3 a ponúkne veľké množstvo rýchlo pripravených a zdravých take away talianskych jedál. Máte chuť na niečo malé a sladké? Dajte si opekané müsli s medom. Potrebujete doplniť viac energie? Na výber máte z niekoľkých druhov sendvičov plnených rôznymi druhmi šalátov. Dať si však môžete aj zdravé smoothie, pizzu a šaláty. V dopoludňajších hodinách kuchár pripravuje tradičné anglické raňajky, croissanty a pečivo. Jamie’s Deli je otvorená každý deň od piatej ráno do desiatej večer.

Jamie’s Deli
Jamie’s Deli. FOTO: facebook Flughafen Wien – Vienna Airport

Celebritný šéfkuchár ale týmto krokom na viedenskom letisku nekončí. Všetci cestujúci sa ešte tento rok môžu tešiť na druhú reštauráciu Jamie’s Italian so stredomorskou kuchyňou a približne v polovici roku 2018 pribudne Jamie Oliver Bar, ktorý ponúkne exkluzívne koktaily a malé občerstvenie. Šéfkuchár je známy tým, že kladie dôraz na kvalitné suroviny, používa napríklad len vajcia z voľného chovu sliepok alebo ryby z udržateľného chovu. Navyše v jeho reštauráciách nenarazíte na potraviny s pridanými konzervačnými látkami.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook