Nekonečná zábava s rodinným klubom Planet Fun

Ako vyzerá dokonalá dovolenka pre deti aj dospelých? Množstvo atrakcií, animácií a zábavy. Rodičia si na pár chvíľ pripomenú časy, keď chodili na dovolenky ako pár. Deti si zasa užijú najrôznejšie aktivity a spoznajú nových kamarátov. Tento rok prinášame pre ešte lepšie dovolenky pre deti pri mori viaceré novinky!

Nezabudnuteľná dovolenka s animátormi

Planet Fun je obľúbený rodinný klub, ktorý spríjemňuje dovolenku našim klientom už niekoľko rokov. Vedú ho vždy minimálne dvaja animátori, ktorí sa starajú o zábavu od najmenších po teenagerov, no nezabúdajú ani na zábavu pre rodičov. Pre deti je počas celého dňa pripravená zábava – tvorivé dielničky, hľadanie pokladu, podvodné šibalstvá, mini olympiáda, športové akadémie zamerané v jednotlivých letných destináciách na výuku rôznych druhov športu a mnohé ďalšie. Večer sa rozozvučí hotelom znelka rodinného klubu Planet Fun a deti spoločne s animátormi odštartujú mini disco. Pre teenagerov je pripravená zábava v podobe hodín tanca, outdoor a indoor aktivít, ako aj chill out zóny. Dospelí ocenia viaceré športové aktivity, turnaje a bohaté večerné programy, ako obľúbená show Milujem Slovensko.

Rodinka počas dovolenky s animátormi Planet Fun
Rodinka počas dovolenky s animátormi Planet Fun. FOTO: archív CK SATUR

Rodinný klub Planet FUN 2024 v číslach:

  • 125 slovenských animátorov v obľúbených letných destináciách
  • 29 hotelov s 2 až 12 animátormi v zahraničí
  • 6 hotelov s 2 až 8 animátormi na Slovensku
  • poznávacie zájazdy s animátorom na palube
  • Satur animátori
  • Satur animátori
  • Satur animátori
  • Satur animátori
  • Satur animátori
  • Satur animátori

Športová akadémia sa rozrastá

Športový akadémia je dnes už neodmysliteľnou súčasťou letných dovoleniek i zimných lyžovačiek vo vybraných hoteloch. Aj tento rok sme akadémiu rozšírili a pridali hotely, kde si vaše ratolesti môžu spolu s animátormi - inštruktormi zlepšiť svoje schopnosti v lyžovaní, plávaní, tancovaní, alebo v sebe vášeň, k niektorému zo športov. Ešte viac športu a aktívnejšiu dovolenku pre vás i vaše deti nájdete až v 11 hoteloch.

Futbalová akadémia na Severnom Cypre
Futbalová akadémia na Severnom Cypre. FOTO: archív CK SATUR

Hotely so športovou akadémiou v roku 2019

Hotel Krajina Kurzy V termíne
Alm-Resort Frühauf **** Rakúsko lyžovania 15.02. - 07.03.
Falkensteiner Hotel Sonnenalpe **** Rakúsko lyžovania 29.02. - 07.03.
Franz Ferdinand Mountain Resort *** Rakúsko lyžovania 15.02. - 22.02.
Hotel Regina E Fassa *** Taliansko lyžovania 15.02. - 07.03.
Lyttos Beach ***** Kréta plávania júl - august
Limak Cyprus Deluxe Hotel ***** Severný Cyprus futbalu a plávania júl - august
Kaya Artemis Resort & Casino ***** Severný Cyprus futbalu a plávania júl - august
Side Star Resort ***** Turecko plávania júl - august
Seashell Resort Resort & Spa ***** Turecko plávania júl - august
Adalya Elite Lara ***** Turecko plávania júl - august
Arcanus ***** Turecko tanca júl - august

Zábava prázdninami nekončí (ani nezačína)

Doteraz ste boli zvyknutí, že animátorov v destináciách nájdete len počas letných prázdnin. Keďže milujeme nekonečnú detskú radosť, v rodinnom klube Planet fun v lete 2020 nájdete našich animátorov vo vybraných hoteloch, už koncom júna aj začiatkom septembra. Nemusíte sa tak viazať len na dovolenku cez letné prázdniny. Prítomnosť našich animátorov v hoteloch počas dlhšieho obdobia vytvorí ešte lepšie podmienky pre  dovolenku pre rodiny, ktoré ešte nemajú školopovinné deti. Výhodou je aj to, že hotely mimo letných prázdnin nie sú ešte tak plné, ceny dovoleniek sú nižšie a v septembri je navyše more najteplejšie.

Vo vybraných hoteloch Planet Fun sa môžete tešiť aj na priamy transfer z letiska. Čo to znamená? Po prílete nasadnete do autobusu, ktorý vás dopraví priamo k hotelu, v ktorom ste ubytovaní bez zastavovania v ostatných hoteloch po ceste. 


Animátor na palube

V ponuke rodinných dovoleniek máme aj poznávacie zájazdy pre deti. Tie  sa môžu tešiť na prítomnosť animátora, ktorý ich zabaví počas cesty a bude sa im venovať aj počas poznávania. Či už sa vyberiete do zábavných parkov z ponuky (napr. Family Park, Disneyland, Legoland a ďalšie), alebo poznávať prírodné a historické zaujímavosti v Európe, či na okružnú plavbu, o zábavu vašich detí bude postarané. 

Planet Fun
Planet Fun. FOTO: archív CK SATUR

Kupujte prví a ušetríte najviac

Ak si vyberiete letnú dovolenku 2020 už počas obdobia First Moment, môžete využiť zľavy až do 30% a deti s vami pocestujú za konečnú cenu 199 EURO vďaka detskému paušálu. Novinkou pre tento rok sú PROMO CENY - na vybrané termíny a vo vybraných hoteloch vám garantujeme najnižšiu cenu sezóny, ušetriť tak môžete až 50% na osobu. Ak ste ešte letnú dovolenku s rodinným klubom Planet Fun nevyskúšali, teraz je najvyšší čas tak spraviť. Všetky hotely so slovenskými animátormi ako aj poznávacie zájazdy nájdete v katalógu Family 2020, alebo na našom webe.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook