Kam za rodinnou lyžovačkou

Zasnežené kopce, horský vzduch, nádherná príroda, ktorá je v zimnom období podmanivá a priam neodolateľne láka všetkých milovníkov lyžovania ku pohybu. Ak ešte nie je váš cieľ lyžovačky jasný, ponúkame vám skvelé pobyty aj v susednom Rakúsku v obľúbenom stredisku Turracher Höhe, kde nebudú v čase jarných prázdnin a Veľkej Noci chýbať naši animátori Planet Fun ako i skúsení lyžiarski inštruktori.

Vyskúšajte tie najlepšie svahy počas vašej zimnej dovolenky, kde sa lyžuje jedna radosť, napríklad v horskom stredisku Turracher Höhe v Rakúsku alebo talianske nekonečné Dolomity Superski, ktoré sú rajom pre lyžiarov i snowboardistov. Nájdete tu najmodernejšie lanovky, nezabudnuteľné výhľady a samozrejmosťou je množstvo upravených lyžiarskych terénov a široká ponuka après ski služieb. 

Lyžovačka v Rakúsku – jarné prázdniny s animátormi Planet Fun

Turracher Höhe je príjemné horské lyžiarske stredisko nachádzajúce sa v Nockbergoch, kde lanovky a zjazdovky siahajú až do výšky 2.200 m.n.n., čím tak garantuje dostatok snehu. Je vhodné pre rodiny s deťmi, pre začiatočníkov ako aj skutočných lyžiarskych znalcov a tiež snowbordistov. Sprístupnených je 14 moderných, pohodlných lanoviek a vlekov, a až 42 kilometrov rozmanitých lyžiarskych svahov s rôznymi stupňami náročnosti.


Stredisko Turracher Höhe. Rakúsko. Foto: CK SATUR

Hotel Panorama Turracher Höhe 4* má skvelú polohu priamo na svahu, s výhľadom na pohorie, či jazero. Hotel ponúka výbornú gastronómiu, kde si pochutnáte na chutnej korutánskej kuchyni. Nájdete tu i panoramatický bazén so šmykľavkou, vírivku, fitnes centrum, herňu a k dispozícii je aj lyžiareň. Po aktívnej lyžovačke môžete oddychovať vo wellness centre, vo fínskej alebo bylinkovej saune, infra kabíne alebo v parnom kúpeli.

Náš tip:

Počas jarných prázdnin (18.02. – 11.03. 2023)  a Veľkej Noci (06.04. - 11.04. 2023) môžu deti zažiť množstvo športového a zábavného programu s animátormi Planet Fun a pritom sa naučiť aj lyžovať so skúseným slovenským inštruktorom.


Ubytovanie v hoteli Panorama Turracher Höhe. Rakúsko. Foto: CK SATUR

TOP 5 pre lyžovanie v Rakúsku a hotel Panorama Turracher Höhe****:

  • 42 km zjazdoviek a garancia snehu
  • v centre lyžiarskeho strediska
  • 14 lanoviek
  • wellness centrum
  • výuka lyžovania a animátori/inštruktori Planet Fun (počas jarných prázdnin a Veľkej Noci)

 


Lyžiarske stredisko Turracher Höhe v Rakúsku s CK SATUR. Zdroj: CK SATUR

 

Ak vás naša ponuka zaujala, vydajte sa stráviť jarné prázdniny s CK SATUR, pretože aj vďaka našim skvelým animátorom a inštruktorom zažijete kopec zimných radovánok a to nielen na snehu.