Ajurvédske pobyty v kolíske ajurvédy

Kolískami ajurvédy sú ostrov Srí Lanka a blízka India. Ideálne podnebie, tropická klíma a krásna príroda naokolo spoločne vytvárajú dokonalé prostredie pre ajurvédsky pobyt. Pri výbere je dôležité zvážiť, o aké procedúry máte záujem a tomu prispôsobiť aj polohu ajurvédskeho komplexu. Kým pobrežné rezorty sú vhodné skôr pre relaxačné pobyty, tie vo vnútrozemí majú ideálne klimatické podmienky pre ozdravné a detoxikačné kúry.

Obľúbené ajurvédske centrum na Srí Lanke

Intímny hotel Jetwing Ayurveda Pavilions***** je situovaný v tichej a pokojnej oblasti neďaleko mestečka Negombo. Svojou polohou, len 150m od pláže ponúka ideálne prostredie na relaxačné pobyty. O hostí sa starajú vyškolení odborníci a lekári v krásnom a sviežom rezorte. Hostia si môžu vybrať z 12 luxusných pavilónov a 24 izieb, ktoré zaisťujú maximálne súkromie.

Meditácia ako súčasť ajurvédskeho pobytu
Meditácia ako súčasť ajurvédskeho pobytu. FOTO: archív CK SATUR

Ajurvédické balíčky

Vybrať si môžete z viacerých alternatív, od 3-dňových pobytov Soft Ayurveda, pri ktorých sa s ajurvédou môžete zoznámať, až po 20-dňový pobyt Ayurveda Purification & Revitaliztion.

 

Indické ajurvédické komplexy

Tradičný ajurvédický komplex Meiveda Ayurveda Beach Resort **** je obklopený nádhernou 4 akrovou záhradou s tropickou vegetáciou. Tiché prostredie je ako stvorené na meditácie a relax. Nachádza sa tu 12 relaxačných a liečebných miestností a 2 ajurvédickí lekári spolu so špecializovaným personálom. Počas vášho pobytu sa budete stravovať, formou plnej penzie, presne podľa odporúčaní lekára.

Špeciálny balíček pre klientov CK SATUR

Ak sa rozhodnete pre ajurvédsky pobyt v tomto komplexe, tak v termíne 19.4. - 27.4.2018 sa okrem tradičných ajurvédskych procedúr môžete tešiť aj na denné lekcie jogy a meditácie so slovenskou inštruktorkou. Súčasťou pobytu sú aj denné konzultácie u lekára za účasti slovenskej delegátky.

Denné konzultácie delegátky
Denné konzultácie delegátky. FOTO: archív CK SATUR

V tichej a pokojnej oblasti štátu Kerala sa nachádza hotel The Travancore Heritage ****. Oblasť je známa tými najkrajšími plážami v Indii. Ajurvédický komplex s tradičnou miestnou architektúrou sa nachádza v nádhernej tropickej záhrade a ponúka komplexné balíčky procedúr na 7,14 a 21-dňové pobyty. Samozrejmosťou je plná penzia, zložená z ajurvédického jedla.

The Travancore Heritage
Areál hotela The Travancore Heritage. FOTO: archív CK SATUR

Exkluzívnou čerešničkou na záver je najlepšie luxusné SPA s ajúrvédskou liečbou na svete Kalari Kovilakom. Dvestoročný palác, v ktorom sa hotel s ajurvédskym centrom nachádza je obklopený krajinou bohatou na stromy Venga, ktoré majú liečivé účinky. Krásna príroda naokolo, široká ponuka ajurvédskych procedúr, vynikajúca ajurvédska strava a prítomnosť najznámejších ajurvédskych odborníkov robí z toho strediska vyhľadávaný rezort pre dokonalý relax a životný reštart.

Unikátne centrum ajuvédy Kalari Kovilakom

Objavte silu ajurvédskej medicíny a doprajte si svoj vlastný ozdravný, relaxačný alebo skrášľovací pobyt v nádhernom prostredí priamo v kolíske ajurvédy.

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook