5 dôvodov prečo s nami do exotiky

Dovolenka v exotike je veľmi vyhľadávanou formou oddychu, či relaxu, a to najmä počas zimných mesiacov. Zatiaľ, čo niektorí z nás sa na zimu a jej radovánky tešia, iní sa im snažia vyhnúť. Prečo sa do exotiky vybrať práve s nami?

1. Najširšia ponuka zájazdov do exotiky

Mať z čoho vyberať je základ. U nás nájdete najväčší výber exotiky na trhu a to celoročne. Vašu exotickú dovolenku si môžete vybrať z nášho vlastného produktu napríklad do obľúbeného Ománu, okúzľujúceho Zanzibaru, fantastického Dubaja, na rajské Seychely alebo Maurícius, či do pestrého a rušného Mexika a to za najlepšie konečné ceny a pritom využiť garantované odlety aj priamo z Bratislavy.

Dovolenky do exotiky realizujeme aj cez overené rakúske cestovné kancelárie. Ľubovoľné termíny počas celého roka, rôzne dĺžky pobytu a kombinácie zájazdov. Vyberiete si exotický zájazd spojený s komfortným poznávaním, ajurvédické, meditačné pobyty, golfové dovolenky či safari v Afrike? Alebo plánujete romantické zásnuby, či svadbu na pláži? Skrátka máme pre vás dovolenky šité na mieru podľa vašich predstáv.

  • bazén
  • rodina na plaži
  • svadba na pláži
  • raňajky
  • bazén
  • rodina na plaži
  • svadba na pláži
  • raňajky

Osobitou kategóriou sú okružné plavby, ktoré sú perfektnou kombináciou poznávania nových miest a zábavy na palube. V našej ponuke nájdete stovky okruhov realizovaných overenými lodnými spoločnosťami ponúkajúcimi plavby po Karibiku, Oriente, Amerike, Ázii, Austrálii, či Stredomorí. Na mnohých našich plavbách vás sprevádza aj slovenský sprievodca.

Okružné plavby.
Okružné plavby. Foto: CK SATUR

2. Komfort pri ubytovaní i preprave

Kvalitná preprava a ubytovanie v exotických destináciách je pre nás prvoradá. V našej ponuke uprednostňujeme renomované, nami a klientmi osobne overené hotelové siete v 4*a 5* kvalite. Veľa rezortov pred tým, ako spustíme ich predaj overuje aj naša šéfka Norika Fedorová. Takmer všetky hotely v ponuke našej katalógovej exotiky sú situované priamo na pláži a 80 % z nich má v cene all inclusive služby alebo polpenziu.

Norika Fedorová
Norika Fedorová. Foto: CK SATUR

Na všetkých našich pobytoch a zájazdoch do exotiky garantujeme lety s overenými a kvalitnými leteckými spoločnosťami, pričom ponúkame buď priame lety alebo lety s maximálne jedným prestupom z Viedne alebo z Budapešti. Pri letoch s prestupom vždy vyberáme možnosti s krátkymi prestupovými časmi. Pre náročnejších je samozrejmosťou možnosť doplatiť si za miesto v prvej alebo biznis triede. 


A kam si môžete s nami zaletieť zo Slovenska?

  • do Dubaja z Bratislavy od 26. októbra 2022 a to každú stredu a nedeľu
  • do Ománu bez medzipristátia z Bratislavy od 24. októbra 2022 alebo z Košíc v čase jarných prázdnin a Veľkej noci 
  • do Egypta z Bratislavy každý piatok
  • na Zanzibar z Bratislavy od 26. decembra 2022 alebo z Košíc v čase jarných prázdnin
  • na Seychely od 02.01. - 09.01. 2023 

Výhodou týchto priamych letov z Bratislavy či z Košíc je určitý komfort a to:

  • nie je potrebný transfer na letisko do/z Viedne
  • pohodlné je i parkovanie na bratislavskom/košickom letisku
  • nedochádza k rečovej bariére
  • slovenské letiská sú menšie, kompaktnejšie a bez davov turistov, čo poslednú dobu vyhovuje mnohým dovolenkárom
  • naše garantované lety sú bez prestupov 
Komfortné ubytovanie v exotike
Komfortné ubytovanie v exotike. Foto: CK SATUR

3. Postaráme sa o vás aj v exotike

Chcete do exotiky, no obávate sa jazykovej bariéry? Na väčšine našich pobytov v exotike vám bude nápomocný slovenský alebo český delegát. Radi a ochotne pomôžu pri akýchkoľvek situáciách, poskytnú zaujímavé informácie o lokalite, pomôžu s prepravou na letisko a z letiska a postarajú sa o komfort počas celej doby trvania vášho pobytu. Nájdete ich v Ománe (Salalah), SAE, Egypte, a vo vybraných termínoch na Seychelách a Zanzibare.

Delegátk Peťa Nawrocká
Delegátka CK SATUR Peťa Nawrocká na farme s ťavami v Ománe. Foto: CK SATUR

Pri poznávaní exotiky sú rovnako dôležití  ľudia, ktorí dovolenke prinášajú výnimočnú hodnotu. Všade kam naši cestovatelia ešte len idú, sprievodcovia už dávno boli. Krajiny poznajú lepšie ako ktorýkoľvek bedeker a každý z nich má osvedčenie sprievodcu cestovného ruchu. Najcennejšou odmenou sú množstvá pochvalných e-mailov, v ktorých naši cestovatelia hodnotia vysokú kvalitu, rozsiahle vedomosti a milý prístup našich sprievodcov. 

Sprievodcovia a delegáti CK Satur
Sprievodcovia a delegáti CK Satur. Foto: CK SATUR

4. Pre malých cestovateľov

Rodinná dovolenka v exotike je čoraz populárnejšia. Už roky nezabúdame ani na malých milovníkov cestovania a prinášame im možnosť zažiť nezabudnuteľné zážitky na vlastnej koži v tých najlepších hoteloch pre rodiny, zväčša vo zvýhodnenej cene (detský paušál). V našej ponuke nájdete aj hotely s možnosťou ubytovania rodiny s deťmi v priestranných izbách, suitách či vilách priamo pri mori alebo aj s vlastným bazénom. Mnohé hotely majú pripravený zaujímavý program od rána do večera, od hravých aktivít, cez športové, kreatívne a zábavné až po večerné mini disko či pozeraním rozprávok na veľkom plátne priamo na pláži s popcornom v ruke.

Deti na pláži.
Deti na pláži. Foto: CK SATUR

V našej ponuke nájdete preto aj hotely s vodným svetom alebo akvaparkom, kvalitnými animáciami a stravou obľúbenou aj u detí. Našich animátorov Planet Fun nájdete počas celej sezóny v Ománe v Salalah a na Zanzibare, ktorí majú bohatý program pre deti a dospelých. Náš Mini klub je pre deti od 4 – 8 rokov a MAXI klub pre deti od 9 – 12 rokov. Deti si s animátormi užijú či už kreslenie s pieskom, tematické dni plné pirátov a indiánov, rôzne bazénové hry, hľadanie mušlí a pokladov. Nechýbajú ani špeciálne aktivity počas Halloween-u, vianočných sviatkov, jarných prázdnin a Veľkej noci.

Animátorky Planet Fun
Animátorky Planet Fun v Ománe. Foto: CK SATUR

5. Malé skupiny = maximum zážitkov

Ak radi spoznávate rôzne krajiny, ale pritom kladiete dôraz na menšie skupiny, u nás si zážitky z poznávania exotiky užijete naplno v maximálne 10/16 člennej skupine. Pocit, nielen byť niekde, ale cítiť atmosféru aj na vlastnej koži, je to, čo robí rozdiel v intenzite zážitku. A stáť vtedy v druhom rade môže byť veľká škoda. Rokmi máme overené, že naši klienti malé skupiny obľubujú a preto tak poznávacie zájazdy aj tvoríme. Nové miesta tak môžete pozorovať v pokojnej atmosfére, kedy sa vám sprievodca vie naplno venovať a zasvätiť vás do tajomstiev miestnej krajiny.

Skupina poznávacieho zájazdu.
Skupina poznávacieho zájazdu. Foto: CK SATUR


Predaj zájazdov do exotiky sme úspešne odštartovali, pričom vám v CK SATUR s výberom radi poradíme. Vyberať tak môžete z najširšej ponuky poznávacích a pobytových zájazdov a využiť i first moment zľavy. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook