Zažite atmosféru Letných olympijských hier 2020 a spoznajte Japonsko

Raz za 4 roky, vždy v inom meste, inej krajine, na inom kontinente. Dva týždne doslova nabité zážitkami, emóciami a výkonmi na pokraji síl, to sú Letné olympijské hry. Sen každého aktívneho športovca, pre mnohých vrchol kariéry a zážitok na celý život, pre každého športového nadšenca. Zažite atmosféru hier spolu s nami a TOP sprievodcom Marcelom Šmatrálom.

Vitajte v Tokiu

Dejiskom budúcoročných hier bude hlavné mesto Japonska – Tokio. Mesto, ktoré je neustále v pohybe. Unikátna desať miliónová moderná metropola vás okamžite uchváti svojou atmosférou, futuristickou architektúrou či vynikajúcou gastronómiou. Prvý kontakt s olympijským Tokiom pre vás bude bezpochyby nezabudnuteľný zážitok. Počas poznávacieho zájazdu budete mať možnosť spoznať nielen „must see“ hlavného mesta, ale aj zákutia, nákupné uličky a reštaurácie, a tak nasať atmosféru metropoly. Navštívite jedinečnú svätyňu šintoizmu - Meiji Jingu, poprechádzate sa nádhernými záhradami Cisárskeho paláca a neobídete ani rozprávkový budhistický chrám Asakusa Kannon - najveľkolepejší a najnavštevovanejší chrám v celom Tokiu.

Atraktívne balíčky (aj) s medailovým potenciálom

Program je špeciálne upravený tak, aby ste mohli skombinovať poznávanie aj s fandením. Preto sme si pre vás pripravili aj špeciálne balíčky s disciplínami, ktoré sú divácky najviac atraktívne, ako atletika, cyklistika, ale aj disciplíny, v ktorých má Slovensko dlhodobo „želiezka v ohni“ – ako vodný slalom, či chôdza. Tieto balíčky nie sú zahrnuté v celkovej cene a je potrebné zakúpiť si ich pri výbere zájazdu.

Termíny

Disciplíny

Cena balíčka

23.07.2020 – 02.08.2020

Cestná cyklistika, Vodný slalom /muži a ženy C1/, Atletika

250 €/osoba

31.07.2020 – 10.08.2020

Kanoe – šprint, Atletika, Basketbal

318 €/osoba

 

Japonsko nie je len Tokio

Najposvätnejšie a tiež najnavštevovanejšie mesto celej krajiny – ikonické Nikko s chrámovým komplexom Nikko Toshogu Shrine, nemôžete počas návštevy Tokia ob9s5.. V srdci úchvatnej prírody sa tu na malej ploche nachádza veľké množstvo šintoistických a budhistických chrámov, svätýň a ďalších skvostných pamiatok, z ktorých niektoré sú zapísané na zozname svetového dedičstva UNESCO. Z prírodných krás sa môžete tešiť na foto zastávku pri krásnom jazere Chūzenjia, 97 metrov vysoký vodopád Kegon a azda by sa vám nerátala návšteva Japonska bez ikony Japonska - hory Fuji.

Za dobrého počasia uvidíte horu aj z Tokia, no vy budete mať možnosť byť ešte bližšie. Po krátkej plavbe po jazere Ashi a ceste lanovkou na vrch Komagatake sa vám naskytne vskutku rozprávkový výhľad na dokonale symetrickú horu Fuji. Nejedná sa o len najposvätnejšiu a najslávnejšiu horu Japonska, ale aj najvyšší vrchol celej krajiny, týčiaci sa do výšky 3776 m.n.m.


Bez hory Fuji, by Japonsko nebolo Japonskom. Foto: depositphotos.com


Prečítaj si aj:

CK SATUR ako exkluzívny autorizovaný predajca vstupeniek na Letné olympijské hry v Tokiu 2020


To všetko s TOP sprievodcom

Sprevádzať Japonskom vás bude Marcel Šmátrala patrí medzi našich TOP sprievodcov a život bez cestovania si už nevie predstaviť. Ročne nám sprevádza takmer 30 poznávacích zájazdov po celom svete. Jeho srdcovkou je Škandinávia, ale aj ázijska kultúra a bolo dkonca dobrovolníkom na Zimných olympijských hrách v Turíne.

A práve s ním budete mať možnosť zažiť jedinečné autentické Japonsko počas Letných olympijských hier 2020. Pre záujmecov sú pripravené dva termíny, ku ktorým je prispôsobený program. Sen, ktorý si tak môžete splniť len raz za štyri roky je o niečo bližšie.