CK SATUR ako exkluzívny autorizovaný predajca vstupeniek na letné olympijské hry v Tokiu 2020

Zažite s nami neopakovateľnú atmosféru športového sviatku Hier XXXII. olympiády, podporte s nami naživo slovenských reprezentantov, naše medailové nádeje. Letná olympiáda sa po 56 rokoch vracia do krajiny vychádzajúceho slnka. Hostiteľským mestom je japonská metropola Tokio.

Na čo sa môžete tešiť v Tokiu?

Návštevníkov dejiska letných olympijských hier čakajú dve tematické zóny, Heritage Zone a Toyko Bay Zone. Zóna Heritage zahŕňa kultové miesta a športoviská z roku 1964, zóna Tokyo Bay predstavuje inovatívny rozvoj a symbolizuje vzrušujúcu budúcnosť mesta. Obe zóny vytvárajú symbol nekonečna s olympijskou dedinou pre športovcov umiestnenou vo fyzickom a duchovnom centre hier mieste, kde sa tieto dve zóny pretínajú. Symbol nekonečnosti predstavuje neutíchajúcu vášeň, odhodlanie a inšpiráciu športovcov, neobmedzený potenciál budúcich a trvalé dedičstvo predchádzajúcich generácií. 

Symbol nekonečna je jedným zo symbolov hier v Tokiu. FOTO: archív CK SATUR

Heritage Zone

Tu sa bude konať otvárací a záverečný ceremoniál na olympijskom štadióne a disciplíny atletika, futbal, stolný tenis, hádzaná, džudo/karate,vzpieranie, box, jazdecký šport, bedminton, moderný päťboj, rugby, cyklistika.

Tokyo Bay Zone

Bude hostiť športovcov týchto disciplín: volejbal, gymnastika, skateboarding, plavecké súťaže, skoky do vody, vodné pólo, basketbal, športové lezenie, rýchlostná kanoistika, veslovanie, vodný slalom, lukostreľba, šerm, zápasenie, pozemný hokej.

Spoznávajte a povzbudzujte 

Spolu s naším TOP sprievodcom Marcelom Šmátralom pripravujeme program aj na poznávanie mesta, počas olympiády - od nádvoria Cisárskeho paláca v úplnom centre, cez fascinujúci výhľad na mesto mrakodrapov - Šindžuku, až po šialené „street fashion“ na Harajuku. Japonsko uchváti pri návšteve v ktoromkoľvek období. Avšak v období kvitnutia sakúr je pre tunajších, inak zvyčajne zdržanlivých obyvateľov dôvodom na veľké uvoľnenie, keď si všetci pod rozkvitnutými stromami robia pikniky a nadchýnajú sa ich nádherou. Pre tých z vás, ktorí sa chcú vybrať do Japonska v tomto období, ešte pred olympiádou, je pripravený poznávací zájazd.

Z historického hľadiska je najúspešnejším športom Slovenska na letných olympiádach vodný slalom. Od Atlanty 1996 až po Rio de Janeiro 2016 sme na divokej vode získali vďaka výnimočným športovcom 8 zlatých, 3 strieborné a 2 bronzové medaily. Radosť nám robili aj rýchlostní kanoisti v disciplínach C1 a K4, ktorí vybojovali štyri cenné kovy, trikrát striebro a raz bronz. Za nimi nasledujú športoví  strelci s dvomi striebornými a dvomi bronzovými medailami. Nemožno zabúdať ani na zlaté úspechy v atletických chodeckých disciplínach či v tenise v dvojhre mužov.

Čo pre vás toto partnerstvo znamená?

Naša cestovná kancelária vám ako jediný autorizovaný predajca vstupeniek na LOH 2020 zabezpečí okrem vstupeniek na súťaže kompletný servis spolu s dopravou, ubytovaním, transfermi a výletmi po dejisku hier. Od individuálnych až po skupinové požiadavky. Tento servis zároveň zabezpečujeme aj pre športovcov a realizačné tímy slovenského olympijského tímu.

V súčasnosti aktívne pracujeme na príprave stránky, kde nájdete všetky potrebné informácie o programe, športoviskách, vstupenkách, tak aby bolo všetko pripravené na oficiálne spustenie predaja vstupeniek. V prípade predbežného záujmu o vstupenky nás prosím kontaktujte e-mailom na adrese: tokio2020@satur.sk.