Váš luxusný únik za slnkom

Celkom malý ostrov v Indickom oceáne je ako stvorený na dokonalý únik v zimnom období, kde okrem relaxu a pohody, si môžete nazbierať plné vrece zážitkov, ktoré sa ideálne hodia aj ako váš „darček pod vianočný stromček“.

Nech sa páči na palubu! Smer cesty je jasný! Ostrov Maurícius. Vašu dovolenku si môžete užívať v luxusnom hoteli Long Beach A Sun Resort Mauritius 5*, ktorý je obklopený sviežou tropickou záhradou a leží priamo na jednej z najkrajších pláží.


Hotel Long Beach. Foto: CK SATUR

Každé ráno vás budú prebúdzať slnečné lúče, exotická atmosféra a aj priamo z vašej izby si hneď môžete odskočiť po jemnom bielom piesku do krištáľových vôd Indického oceána.

Fantastická pláž Long Beach, ktorá je dlhá viac ako kilometer ponúka vynikajúce služby plážových komorníkov. Tu si môžete dopriať lahodné gurmánske jedlá v jednej z výnimočných reštaurácií či popíjať váš obľúbený nápoj v tunajších baroch, presne podľa vašej chuti.


Hotelová pláž. Foto: CK SATUR

Každá izba v hoteli Long Beach má svoj vlastný balkón alebo terasu a prístup priamo na pláž, do záhrady alebo do bazéna. Elegantný a štýlový nábytok, prírodné farby, vzdušnosť a svetlo dodávajú priestrannosť už aj tak veľkorysým interiérom a zároveň i útulnú, pokojnú atmosféru.


Hotelová izba. Foto: CK SATUR

Hotel má infinity bazén s výhľadom na pláž a je určený len pre dospelých, bazén s dlhým okruhom a tiež detský bazén. Ako jediný má na ostrove lezeckú stenu. Ak milujete šport, vyskúšajte windsurfing, šnorchlovanie, alebo sa môžete vybrať na výlet na lodi s preskleným dnom. Každý deň vás čaká plno aktivít ako futbal, beach tenis, plážový volejbal, badminton, vodné pólo, golf, lukostreľba, aquagym, aqua zumba, brazílske tance, body attack, body combat, kajakovanie pri východe slnka, tae bo a endemický prírodný chodník. Hotelové fitnes centrum ponúka to najnovšie vybavenie.


Bazén hotela Long Beach. Foto: CK SATUR

Hlavná reštaurácia Le Marché je miesto, ktoré denne ponúka čerstvé a delikátne pokušenia na tanieri. Je ideálnym miestom na vychutnanie si príjemných raňajok formou bufetu, ktorý ponúka všetko od čerstvého tropického ovocia a jogurtu až po lahodné pečivo a teplé raňajky. Bohaté raňajky večer strieda medzinárodný bufet doplnený o live cooking, čo umocňuje zážitok a krásu gastronómie.


Krásne prostredie hotela a výborný servis. Foto: CK SATUR

Za talianskymi špecialitami sa môžete vybrať do reštaurácii Sapori, kde vám na tanieri pristane napríklad bohaté a chutné rizoto, na tenko nakrájané carpaccio, nádherne pripravené stredomorské steaky z tuniaka či hovädzie lasagne.  


Inšpirácia: 8 dôvodov prečo stráviť Silvestra na Mauríciu


V reštaurácii Chopsticks zas môžete podľahnúť chutiam thajskej, indickej ale aj čínskej kuchyne. Ponúka množstvo možností, od lahôdok z morských plodov až po výdatné ázijské polievky. Či už ste nadšenec ázijskej kuchyne alebo nováčik, určite tu nájdete niečo, čo vás poteší a prekvapí.


Gurmánske špeciality. Foto: CK SATUR

Nenechajte si ujsť skvelé nápoje počas dňa a tropické večerné slávnosti v noci v bare Shores, kde zažijete i nádherné výhľady na lagúnu Cerulean. V ponuke má tropické kokteily, ovocné nápoje, miestny rum či rôzne iné originálne nápoje, ktoré sú vyrobené z najlepších miestnych surovín.


Inšpirácia: TOP 10 atrakcií na ostrove Maurícius, ktoré treba zažiť


Zábavu tu nájdu aj deti či už na súši alebo v detskom bazéne. V klube Sun Kids sa zabavia deti od 2 do 11 rokov. Zóna pre tínedžerov od 12 do 17 rokov nesie názov WAVES Club. Čakajú tu na nich spoločenské a športové aktivity, ale aj spoločné večery pri grilovaní a pizza párty. Vybrať sa s nimi môžete aj do prírodného parku Casela, ktorý ponúka široký výber aktivít, ako napríklad obľúbená jazda na safari autobuse pomedzi voľne pohybujúce sa zebry, pštrosy, nosorožce, antilopy či žirafy.

Prečo práve Maurícius?

  • výborná klíma a teplota vzduchu okolo 30 ℃
  • nádherná príroda a krásne pláže
  • kvalitné služby
  • len 2 resp. 3 hodiny časový posun


Pláž Belle Mare. Foto: depositphotos.com

Prečo práve hotel Long Beach A Sun Resort*****?

  • leží na nádhernej pláži Belle Mare, kde je i neporušená lagúna s koralovým útesom a tiež je tu skvelé miesto na šnorchlovanie
  • vynikajúca kuchyňa od miestnej, cez ázijské a európske gurmánske špeciality
  • dokonalý priestor pre „krásu tela a ducha“ v hotelovom SPA centre
  • milovníci golfu si môžu zahrať na ocenených golfových ihriskách ako sú Ile aux Cerfs Golf Club alebo Anahita Golf Club


18 jamkové golfové ihrisko Ile aux Cerfs a Anahita. Foto: CK Satur


Ak vás naša ponuka za dokonalým únikom zaujala a vaše myšlienky sa točia okolo ostrova Maurícius, vydajte sa ho spoznať s CK SATUR, pričom pri výbere vám radi poradíme.