Teleráno na cestách už aj na lyžiach

Obľúbený projekt Teleráno na cestách pokračuje a tentokrát sme si pre vás pripravili novinku. Po testovaní letných destinácií a poznávacích zájazdov, si štáb Telerána vyskúša aké je to lyžovať s našimi animátormi v Rakúsku počas jarných prázdnin.

Čo ich čaká a neminie?

Už tretiu sezónu máte možnosť, v rámci zimnej edície športovej akadémie, lyžovať s deťmi v Rakúsku spolu s animátormi a inštruktormi nášho – vášho rodinného klubu Planet Fun. Čo to v praxi znamená? Lyžovačku si užijete nielen vy dospelí, no najmä vaše ratolesti, ktoré skúsení animátori-inštruktori naučia lyžovať, prípadne vylepšia ich techniku. Vy tak nemusíte tráviť čas učením či zháňaním lyžiarskej školy a nevzniká ani problém jazykovej bariéry. Zároveň si tak môžete otestovať, aké je to dovolenkovať s animátormi, a ak budete spokojní vybrať sa s nimi aj na letnú dovolenku.


Záruka zábavy na svahu i mimo neho, s animátormi Planet Fun. Foto: archív CK SATUR

Hlavným zázemím pre lyžovačky s animátormi je už tretí rok hotel Frühauf v stredisku Innerkrems. Nielen, že sa hotel nachádza priamo pod svahom, no aj jeho majitelia sa už každoročne na Slovákov tešia a pripravujú pre nich extra program. Okrem lyžovania, si tak môžete vyskúšať napríklad nočné lyžovanie s fakľami a veselé párty na svahu i mimo neho. V termíne 15.2 – 7.3. tu nájdete 4-členný tím animátorov.


Prečítajte si aj: Aké boli jarné prázdniny v Rakúsku minulý rok?


Tento rok sme sa rozhodli rozšíriť zimnú športovú akadémiu aj do strediska Nassfeld, konkrétne do 3-hviezdičkového hotela Franz Ferdinand Mountain Resort. V termíne 15. - 22.2 tu nájdete 2-členný tím animátoriek rodinného klubu Planet Fun, ktoré sa rovnako ako v stredisku Innerkrems budú venovať vašim deťom na svahu i mimo neho.

Oba tieto hotely navštívi, v termíne 19 – 22. februára, Adriana Poláková s kameramanom a vy tak budete mať možnosť zažiť atmosféru lyžovačky spolu s ňou, prípadne sa na tu svoju ešte vybrať.

Kedy a kde sa vidíme?

Na štáb Telerána na cestách čaká riadna snehová nádielka. Preto nezabudnite počas najbližších dní sledovať instagramové  účty satur_travel a adriana_polakova, ako aj na náš Facebook. Tešiť sa môžete aj na vstupy do Telerána a následne zaujímavé reportáže.

Keďže Adriana je známa tým, že sa do mora často pri návšteve letných destinácií nedostane, budeme jej držať palce, aby bol k nej program a svah milosrdnejší.