Preži nezabudnuteľné leto ako animátor CK SATUR!

Ovládaš angličtinu, máš pozitívny vzťah k deťom a športu a láka ťa spoznávanie nových miest a ľudí? Toto všetko a ešte oveľa viac si užiješ ako hotelový animátor rodinného klubu Planet Fun. Na čo sa môžeš tešiť a čo treba spraviť preto, aby práve leto 2019 bolo pre teba nezabudnuteľné sa dočítaš v článku.

1. Zážitky, zážitky a ešte raz zážitky

Ak je tvojím snom spoznávať iné krajiny a ich kultúru, no ešte nemáš dosť prostriedkov, tak toto je spôsob ako začať. Povieš si, že aké cestovanie, veď animátori sú celé dni zatvorení len v rezorte, no nie je to úplne tak, spoznávať nové miesta môžu či už počas fakultatívnych výletov, ktorých sa zúčastňujú spolu s deťmi, alebo raz do týždňa majú aj voľný deň tzv. day off. Tieto dni väčšina z nich venuje práve cestovaniu a poznávaniu krajiny, v ktorej pôsobia. Po skončení animačnej sezóny (spravidla s koncom letných prázdnin), zvyknú precestovať ešte viac.

VIDEO: Animácie v lete 2018 prebiehali aj takto

2. Slnko a endorfíny zaručené

Hráš futbal, miluješ tanec alebo závodne plávaš? Vďaka športovej akadémii nevyjdeš z cviku ani počas leta a dokonca budeš mať príležitosť odovzdať svoje skúsenosti aj ďalším generáciám. Do projektu športovej akadémie hľadáme inštruktorov a trénerov futbalu, tanca a plávania, ktorí sa okrem animovania budú vybraným deťom venovať aj v tom ktorom športe. Samozrejmosťou je pobyt na slnku každý deň, čerstvý morský vzduch, ako aj pravidelný pohyb aj mimo športovej akadémie, ktoré ti zaručia, že opálenie po dvoch (v niektorých prípadoch aj štyroch) mesiacoch len tak nevybledne.

  • animátor planet fun s deťmi
  • deti pri bazéne
  • dieťa dostávajúce medailu
  • animátor planet fun s deťmi
  • deti pri bazéne
  • dieťa dostávajúce medailu

3. Noví ľudia = nové miesta

V mnohých hoteloch sa staneš súčasťou medzinárodného tímu animátorov a spoznáš mladých ľudí, ale aj hostí z viacerých kútov sveta. Aj náš šéf-animátor Rišo, si cení kontakty, vďaka ktorým už navštívil viaceré miesta vo svete. „Prednedávnom sme sa vrátili z výletu na Ukrajinu a o pár dní nás zavolali do Izraela. Všade sa stretávame s rodinami, alebo kolegami, ktorých sme spoznali práve počas leta na Severnom Cypre.“ Mnohí animátori svoju prácu milujú a zopakujú si niekoľko sezón za sebou, vďaka čomu majú možnosť spoznať viacero krajín.

fakultatívny výlet
Animátori s deťmi na fakultatívnom výlete. FOTO: archív CK

4. Ukážeš všetkým, čo je v tebe

Medzi animátormi sa nájdu študenti vysokých i stredných škôl s pedagogickým, umeleckým i športovým zameraním, ale aj študenti cestovného ruchu, ktorí si chcú teoretické poznatky vyskúšať v praxi. Práca animátora sa tak môže stať odrazovým mostíkom pre tvoju ďalšiu kariéru. Počas školenia, ako aj v samotnej destinácií, sa naučíš pracovať v tíme a budeš schopný aktívne komunikovať a nadväzovať kontakt s ľuďmi. Preberieš zodpovednosť sám za seba i za ostatných, vyriešiš prípadné konflikty, ale hlavne zistíš, ako im predchádzať. Budeš mať priestor pre rozvoj svojej kreativity, a to všetko navyše v cudzom jazyku.

animátor s deťmi
Animátor s deťmi. FOTO: archív CK SATUR

Nezabudni, že povinnou výbavou každého animátora, ktorý chce vycestovať za hranice je znalosť anglického jazyka. Práve každodennou praxou si môžeš svoje znalosti ešte zdokonaliť. Ak ťa jazyky bavia a angličtinu už ovládaš, môžeš pridať do svojho portfólia aj jazyky domácich, ako napríklad turečtina, taliančina alebo gréčtina.


5. To, čo si za peniaze nekúpiš

Deti sú nekonečným zdrojom energie, ale aj úprimných emócií. Počas práce animátora spoznáš množstvo rodín a spoločné strávené chvíle sú zárukou, že pri rozlúčke neostane jedno oko suché. Práca animátora sa často letom nekončí. „Po návrate z destinácie nás rodičia často pozývajú aj na narodeninové oslavy detí, alebo rôzne výlety. Vzťah, ktorý si s nimi vytvoríme počas dovolenky, tak pokračuje aj doma,“ hovorí, medzi deťmi obľúbená animátorka Romi. „Spoločne chodíme napríklad na vianočné trhy a dokonca sa mi bežne stáva, že ma rodinka kontaktovala, kde budem tráviť leto budúci rok, aby si podľa toho vybrali dovolenku“, dodáva s úsmevom.

Dieťa podávajúce kvety animátorke
Dieťa podávajúce kvety animátorke. FOTO: archív CK SATUR

...a čo za to?

V našej cestovnej kancelárii nepotrebuješ, okrem zbaleného kufra a dobrej nálady, nič navyše. Vyškolíme ťa, vybavíme za teba víza (ak sú potrebné), uhradíme cestu do aj z destinácie, zabezpečíme stravu a poistenie počas pobytu a navyše ťa vybavíme všetkým, čo budeš k práci potrebovať (tričká, šortky, športové pomôcky a pod.) a samozrejme si aj slušne zarobíš.

Ako bonus, každoročne vyhodnocujeme tých najlepších - animátorku, animátora a animačný tím, ktorý si získa najviac pozitívnych hodnotení.

Zároveň máš možnosť kariérne rásť aj v rámci animačného tímu. „Toto leto som absolvoval na pozícii teamleadra na Severnom Cypre. Práca s tímom, zodpovednosť za tím a rozdeľovanie úloh, sú skúsenosti, ktoré mi určite pomôžu aj v budúcom zamestnaní,“ zhodnotil Maťo. A my len dodávame, že aj medzi našimi delegátmi nájdeš viacerých bývalých animátorov, čiže aj touto cestou sa môže kariéra animátora uberať.

  • animátori
  • animátori
  • animátori
  • animátori
  • animátori
  • animátori

Čo treba spraviť, aby tvoje leto bolo nezabudnuteľné?

Ak ťa ponuka zaujala, pošli svoj životopis a motivačný list spolu so súhlasom na spracovanie osobných údajov na adresu planetfun@ba.satur.sk, do predmetu uveď „Chcem sa stať animátorom CK SATUR“.

Ak nás tvoj životopis osloví, budeš pozvaný na pohovor, kde sa o tebe dozvieme viac. Po jeho úspešnom absolvovaní sa zúčastníš školenia, kde sa s tebou o svoje skúsenosti, rady a tipy podelia už skúsení animátori. Psychologička ti poradí ako zvládať rôzne situácie a komunikáciu s klientami. Rozdelenie do destinácií sa uskutoční práve na základe školenia a osobnostných predpokladov jednotlivých uchádzačov. Tvojou jedinou úlohou tak bude, zbaliť si kufor a vydať sa na dobrodružstvo. Pozor, vycestovať do zahraničia za prácou hotelového animátora môžeš až po dosiahnutí veku 18 rokov.

Bližšie informácie o kariére v CK SATUR

V minulom roku sme sezónu uzavreli úspešne spoločne s 56 animátormi v destináciách ako Severný Cyprus, Grécko, Turecko, Taliansko alebo SAE. Pre tento rok počítame až so 65 animátormi v 31 hoteloch a 11 destináciách. Animátori rodinného klubu Planet Fun sú v CK SATUR spokojní, viacerí z nich sa tento rok vyberú už na svoju 4. letnú sezónu. Tak, čo pridáš sa k nim?

„The tan will fade away, but the memories will last forever!“


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook