Vyberáme pre vás naše TOP poznávačky pre deti

Špeciálne pre rodiny s deťmi sme vytvorili zájazdy, ktoré sú pestré, hravé a zaujmú rôznymi atrakciami. V CK SATUR nechýbajú ani profesionálni animátori rodinného klubu Planet Fun, ktorí sa starajú o zábavu a športové aktivity. Z našich dlhoročných skúseností môžeme povedať, že deti zvládajú poznávanie častokrát lepšie ako dospelý. Radi poznávajú nové miesta, absorbujú informácie a prekypujú energiou, ktorá niekedy nám dospelým chýba.


TOP poznávačky pre deti

  • Rodinné dobrodružstvo v Dubaj
  • Srí Lanka plná zážitkov
  • Dánsky Legoland
  • Londýn pre deti Harry Potter a Warner Bros štúdiá
  • Paríž a Disneyland
  • Laponsko pre deti

TOP poznávačky s animátormi na palube

  • Plavba po Níle pre deti s animátormi Planet Fun
  • Západné Stredomorie - rodinná plavba s animátormi na veľkej výletnej lodi MSC Seaside****
Poznávanie s deťmi

Zážitkové nekonečno v Spojených arabských emirátoch

Na svete asi len ťažko budete hľadať miesto s toľkými atrakciami na meter štvorcový. Dubaj stále udivuje svet a každý rok prichádza s niečím novým. Výťahom sa vyveziete na najvyššiu vežu sveta, uvidíte slávny hotel Burj al Arab, zlatý trh s najväčším prsteňom na svete. Adrenalín vám zdvihne púštne safari či vodný park Aquaventure. Okrem Dubaja, navštívite ešte dva ďalšie emiráty - Abu Dhabi a Ras Al Khaimah: Abu Dhabi s dokonalou Mešitou šejka Zayeda, zábavný park Warner Brothers a celkom nové akvárium Seaworld. V Ras Al Kaimah vás čaká oddych na krásnej pláži alebo možnosti pre ďalšie aktivity ako je zipline, a to nie hocijaký, ale ten najdlhší na svete. 

Dubajské dobrodružstvá - koláž fotiek z Dubaja a Abu Dhabi.
Zábava v emirátoch nikdy nekončí. SAE. Foto: CK SATUR

Dobrodružstvo na ostrove slonov

Opakom vybudovaných zábavných centier je Srí Lanka s množstvom dobrodružstiev a atrakcií spojených s autentickou prírodou. Azda najobľúbenejší poznávací zájazd pre rodiny s deťmi ponúka také zážitky, ako návštevu slonieho sirotinca, pozorovanie zvierat v ich prirodzenom prostredí Národného parku Minneriya, výstup na Leviu horu, spoznanie tradičných farmárov, jazdu na vozoch s byvolmi, čajovníkovú plantáž, pretože aj čaj je to, čím je ostrov slávny. Počas poznávania je v pláne aj celodenné leňošenie na pláži. 

Srí Lanka plná zelene a deti na vyhliadke.
Srí Lanka. Foto: depositphotos.com

Pre milovníkov lega, zoo a aquaparkov

Milujú vaše deti farebné kocky a ich spájaním dokážu stráviť hodiny? Zoberte ich na miesto, kde obľúbená stavebnica vznikla. Dánsky Legolad v mestečku Billund je totiž zážitok aj pre dospelých. Poprechádzať sa miniatúrami z celého sveta, vyskúšať rôzne tematické dráhy a kolotoče, alebo v továrni spoznať príbeh ako kocky vznikli a postaviť si niečo. Aj v Dánsku sa môžete prejsť africkou Saharou, a to v zoologickej záhrade Givskud, kde žije 120 zvierat z celého sveta. Vodné dobrodružstvo si zas užijete v severskom aquaparku Lalandia. 

Svet miniatúr v Legolandoch
Svet miniatúr v Legolandoch. Foto: depositphotos.com

Pre mladých fanúšikov čarodejníka: Londýn pre deti a Harry Potter

Poznávací zájazd ako stvorený pre tých, ktoré zhltli všetky časti Harryho Pottera a túžia vedieť o ňom čo najviac. Dozvedia sa ako vznikali filmové príbehy o legendárnom čarodejníkovi, vrátane faktov o špeciálnych efektoch a animáciách, ktoré tento film preslávili. Množstvo kostýmov, rekvizít a interaktívnych exponátov deti vtiahne priamo do deja. Súčasťou výletu je aj, medzi deťmi veľmi obľúbená, návšteva múzea voskových figurín Madame Tussaud´s. Celú rodinu určite nadchne aj návšteva samotného Londýna s jeho symbolmi ako Big Ben, Londýnske oko, Hyde Park, Buckinghamský palác, Tower Bridge, či múzeá technického zamerania. 

Deti pred štúdiom Warner Bros
Deti pred štúdiom Warner Bros. Foto: archív CK SATUR

Pre malých umelcov a gurmánov

Už celkom malé deti dnes poznajú Eiffelovu vežu, príbeh Mony Lisy a milujú palacinky či croissanty. A čo by len bol svet detí bez postavičiek Disney? Metropola Francúzska spojená s návštevou Disneylandu je preto dovolenkou splnených detských snov. Do hlavného mesta Francúzska sa môžete vybrať našim pohodlným autobusom alebo letecky. Tešiť sa môžete na prehliadku mesta, ktoré preslávila Eiffelova veža a Louvre. Čas bude na plavbu loďou po Seine a zabavíte sa aj v parku Asterix. Vrchol programu je neopakovateľný zábavný park, plný postavičiek z rozprávok. Elza a Anna, Leví kráľ, Mickey i káčer Donald vás prevedú celým dňom, ktorý je zakončený úžasnou svetelnou show.

Disney svetelná show
Disney svetelná show. Foto: archív CK SATUR

Na stretnutie so Santa Clausom

Život vo fínskom Rovaniemi sa točí okolo Santa Clausa. Túžite sa s ním zoznámiť a hovoriť s ním? S nami je to celkom možné. Na ceste za najžiadanejšou bytosťou si odskočíte do Ľadového hotela, pochutnáte si na ľadovom nápoje v ľadovom bare, zajazdíte si na snežných skútroch, necháte sa ťahať sobmi a husky cez laponskú zimnú krajinu. Večer budete zaspávať v sklenom iglu a pri troche šťastia z nej možno uvidíte aj polárnu žiaru. Arktické kráľovstvo spoznáte aj cez vedecké centrum a prírodný park Ranua. 

Koláž fotiek z Laponska. Fínsko
Snová cesta za Santa Clausom do Rovaniemi. Fínsko. Foto: CK SATUR

Náš tip: Plavte sa s deti na palube riečnej lodi na najdlhšej rieke sveta, kde spoznávajú púšť a tie najtajomnejšie stavby, ktoré svojou mohutnosťou budú navždy vyčnievať z radu, uvidia nevšednosť života a budú bližšie k poznaniu jednej z najfascinujúcejšej starovekej civilizácii. Na tejto dobrodružnej plavbe deti bude zabávať aj animátor Planet Fun.
Koláž fotiek z Egypta.
Dobrodružná cesta na Níle. Egypt. Foto: CK SATUR
Náš tip: Plavte sa na obrovskej výletnej lodi MSC Seaside**** s 20 palubami po západnom Stredomorí s animátormi Planet Fun. Každý deň vás čaká nový prístav, nové dobrodružstvo, tematické dni plné zábavy a športu. Okrem toho výborná strava, bazénový svet, zážitkový aquapark s lanovou dráhou a toboganmi, ihrisko, zipline, formula 1 simulátor, divadlo, kino a herne Lego a Chicco.

Tak ktorý poznávací zájazd vás najviac oslovil? Ak ešte stále váhate, či cestovať s deťmi, vedzte, že po dovolenke plnej poznávania zasadnú vaše deti do lavíc s hlavou plnou nových zážitkov a energiou do ďalšieho objavovania. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook