Silvester 2022 v emiráte Ras Al Khaimah: taký mega ohňostroj svet ešte nezažil!

Ako by mal vyzerať váš ideálny Silvester? Predstavte si posledné dni v roku 2022 na pláži s drinkom v ruke, žiadne starosti o program, či zábavu – len vy, váš skvelý all inclusive pobyt a sledovanie ohňostroja z pláže luxusného hotela. Takéto niečo sa bude diať v emiráte Ras Al Khaimah, ktorý pripravuje fantastický ohňostroj, ktorého cieľom je prekonať dva Guinnessove rekordy s najväčším počtom diaľkovo ovládaných multirotorov.

V Spojených arabských emirátoch sa stále dejú nové divy, a to nielen v Dubaji, ale aj v emiráte Ras Al Khaimah. Okrem luxusných hotelov, vynikajúcom all inclusive, krásnym plážam a výbornej dostupnosti ku rôznym aktivitám, je tento emirát dokonca držiteľom niekoľkých Guinnessových svetových rekordov za svoje legendárne ohňostroje.

Aj preto sa opäť usiluje vytvoriť fascinujúce silvestrovské predstavenie na posledný deň v roku 2022 a to s cieľom získať dva svetové rekordy GUINNESS WORLD RECORDS™. Byť v centre diania práve v túto dobu môžete byť aj vy a to počas vašej dovolenky v Ras Al Khaimah.

Ohňostroj v emiráte Ras Al Khaimah.
Ohňostroj v emiráte Ras Al Khaimah. SAE. Foto: CK SATUR

Najsevernejší emirát sa bude snažiť prekonať svetový rekord v kategórii "Najviac diaľkovo ovládaných multirotorov/dronov odpaľujúcich ohňostroj súčasne" a vytvoriť nový svetový rekord v kategórii "Najväčší vzdušný odkaz vytvorený multirotormi/dronmi". Dramatický ohňostroj, ktorý bude trvať pôsobivých 12 minút, sľubuje fascinujúce okamihy vďaka strhujúcej šou dronov a senzačnej pyrotechnike.

Tohtoročná oslava Silvestra v Ras Al Khaimah bude ešte výnimočnejšia a väčšia, pričom festival zameraný na rodiny ponúka dokonalú platformu na sledovanie polnočného programu. Podujatie určené pre rodiny s deťmi, ktoré privíta všetky vekové kategórie, ožije na vyhradenej vyhliadkovej plošine oproti ostrovu Al Marjan od 14.00 do 02.00 h., kde bude hýriť farbami a zvukmi a pripraví vám silvestrovskú noc, aká nemá obdoby.

Ohňostroj v Ras Al Khaimah
Ohňostroj v Ras Al Khaimah. SAE. Foto: CK SATUR

Festival ponúkne elektrizujúci koncert najlepších dídžejov a umelcov zo Spojených arabských emirátov, fascinujúce karnevalové vystúpenia, davové karaoke na pódiu, kamióny s občerstvením, a poskytne dychberúci výhľad na silvestrovské odpočítavanie a ohňostroj. Deti do 12 rokov majú vstup zdarma, dospelí si môžu zakúpiť vstupenky za 10 AED v pokladni na mieste.

Spojenie zážitkov a fantastický ohňostroj

Senzačné predstavenie si môžete pozrieť aj z hotelov rozmiestnených od ostrova Al Marjan až po Al Hamra. Rezorty na tomto megaostrove rozprestierajú červený koberec na privítanie roku 2023 špeciálnymi oslavami, chutnými slávnostnými večerami a zábavou pre rodiny, aby si návštevníci mohli vytvoriť magické chvíle.

Ostrov Al Marjan
Pláž na ostrove Al Marjan. SAE. Foto: CK SATUR
Náš tip: Vo hoteli Doubletree by Hilton Resort & Spa Marjan Island***** si môžete pochutiť na rôznych špecialitách až v 11 reštauráciách a baroch. Ak si budete chcieť vychutnať váš drink na peknom mieste, určite vás svojim výhľadom prekvapí roof top bar. Ak sa vám zunuje pobyt na pláži, môžete využiť služby nonstop fitness centra, alebo jedného z najlepších Spa v celých Spojených arabských emirátoch – Eforea.
Pláž na ostrove Al Marjan
Pláž na ostrove Al Marjan. SAE. Foto: CK SATUR

V luxusnom hotelovom komplexe Rixos Bab Al Bahr***** postavenom v tvare pyramíd, s oddelenými wellness centrami pre mužov a ženy a tradičnými tureckými kúpeľmi hammám, si dokonale oddýchnete. Počas dňa si môžete užiť rôzne športové aktivity v areáli hotela či ochutnať rôzne chuťovky formou ultra all inclusive. Pre deti je k dispozícii detský klub Rixy.

Areál hotela Rixos Bab Al Bahr.
Areál hotela Rixos Bab Al Bahr. SAE. Foto: CK SATUR

Keďže je o tento emirát záujem, aj vďaka stále novým hotelom, pridali sme let do Dubaja priamo z Bratislavy, kde budeme lietať až do 15. mája 2023. Dovolenku v Ras Al Khaimah si môžete vychutnať nielen na relax na pláži, ale je tiež skvelou základňou ak hľadáte aktívny oddych. Veď napokon práve pohorie Jais je hlavnou turistickou atrakciou a v posledných rokoch sa stalo centrom mnohých aktivít. Či už chcete vyskúšať najdlhší zipline priamo z hôr alebo sa pustiť do lezenia po svahoch, toto je jedno z najlepších miest na návštevu Spojených arabských emirátov, pričom pri výbere vám v CK SATUR radi poradíme, lebo na starostlivosť od SATURU nemá nikto. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook