5* luxusná odysea s jemným pieskom, tyrkysovou lagúnou a perfektnými službami

Predstavte si čarovné miesto, kde sa „piesok lial a sypal vodopád“. Nie je to len rozprávka, lebo presne také miesto leží pri brehoch Červeného mora, kde sa celkom hodvábny piesok dotýka púštnych hôr a vy máte pocit, že sa na vás leje z každej strany. A vodopády, ktoré tu roztočili tyrkysový orchester, robia z luxusného hotela Kempinski Soma Bay dokonalú odyseu.

Vitajte v luxusnom hoteli Kempinski *****, ktorý vyniká v nádhernom egyptskom zálive Soma Bay, vzdialenom cca 40 km od Hurghady. Jeho maurská architektúra sa nesie v duchu európskej precíznosti, na ktorú si spoločnosť Kempinski potrpí už od roku 1897 a jemnej orientálnej atmosfére, kde človek nachádza úžasný pokoj. Ich spoločným krédom je luxus, perfektné služby, dámy z recepcie v červenom šate, ktoré sú vždy nápomocné s úsmevom a pohodlie. Všetko v hoteli pôsobí elegantným dojmom, od upravených bazénov, vodopádov, lagún až po 400 metrov dlhú morskú pláž, ktorá je to skutočným klenotom.

Hotel Kempinski Soma Bay
Hotel Kempinski Soma Bay. Foto: CK SATUR

Fantázia menom Kempinski a ku tomu skvelý oddych

Už pri prvom vstupe do hotela máte pocit, že tu panuje celkom iný prístup. Hotelový personál sa ku svojim hosťom správa ako ku „šejkom“. Každá z 325 izieb a apartmánov je navrhnutá s kráľovským dôrazom na detail. Oddychovať môžete na súkromnej terase s výhľadom na čarovnú krajinu, ktorá je zaliata slnkom, vdychovať čerstvý vzduch nesúci sa v rytmoch slanosti a nechať sa rozmaznávať výborným servisom.

Exteriér hotela Kempinski Soma Bay
Exteriér hotela Kempinski Soma Bay. Foto: CK SATUR

Dokonalá pláž a lenivá rieka

Soma Bay sa pýši jednou z najkrajších pláží pri Červenom mori. Jedná sa o nedotknutú 400 metrov dlhú súkromnú piesočnatú pláž, priamo pred hotelom. Plytká voda poskytuje aj bezpečný prístup pre deti. Je priam stvorená na prechádzky po pobreží či pozorovanie východu slnka, ktoré si nenechajte ujsť. Veľkou atrakciou okrem podmorských krás Červeného mora, sú externé bazény, lenivá rieka, ktorá preteká okolo bazéna a veľkého jacuzzi.

Lenivá rieka hotela Kempinski v Soma Bay
Lenivá rieka hotela Kempinski v Soma Bay. Foto: CK SATUR

Kulinárske potešenie

Reštaurácia The View vám naservíruje večeru pod holým hviezdnym nebom, kde máte pocit, akoby ste sa ocitli vo vesmíre, ktorý žiari hviezdami. Reštaurácia Al Mar ponúka à la carte výber jedál pri bazéne a na pláži. Fanúšikovia ázijských jedál si pochutia v Bamboo Shoot, zatiaľ čo milovníci tapas si vychutnajú širokú ponuku v reštaurácii La Pergola. Rôzne druhy nápojov vám prinesú z baru Beachcomber až priamo na lehátko. Krásny západ slnka si vychutnáte v Sultan Bar & Lounge. Vyskúšať môžete aj vodnú fajku.

  • Pár na večeri
  • Večera
  • Pár na pláži
  • Pár na večeri
  • Večera
  • Pár na pláži

Výnimočné chvíle v spa

Zažite ozaj výnimočné a relaxačné chvíle naplnené liečivou atmosférou. Kúpele Spa & Thalasso sľubujú dokonalú harmóniu pre dušu aj telo a radia sa medzi najlepšie v Egypte, vrátane thalassoterapie. Všetko je tu starostlivo navrhnuté, aby každému hosťovi poskytli prvotriedne služby a zároveň luxusný zážitok. Nachádzajú sa v blízkosti hotela, kde sa dostanete ľahko bezplatnou kyvadlovou dopravou. Kúpele ponúkajú rôzne zariadenia s rozlohou viac ako 7500 m2, bazén s morskou vodou, bazén Aqua tonic, hydroterapeutické procedúry, vrátane zábalov z morských rias a vodných masáží, kozmetické a wellness procedúry.


Raňajky na mori ako vaša tyrkysová odysea

Objavte tajomstvo Červeného mora v spojení s exkluzívnymi raňajkami, ktoré ponúka hotel Kempinski. Bohaté raňajky budú pripravené na lodi špeciálne len pre vás a vaše potešenie a vy si ich vychutnáte pri úchvatnom východe slnka, ktorý sa vynára v oranžovej záplave. Zároveň si počas dvojhodinovej plavby užijete aj čarovné okolie, pričom môžete aj šnorchlovať, kde objavíte farebný podmorský svet v plnej dokonalosti, ktoré práve toto more ponúka.


Svet atrakcií a zábavy

Aj milovníci rôznych športových aktivít si prídu v hoteli Kempinski na svoje. K dispozícii sú tu 4 tenisové kurty, zahrať si môžete aj squash, golf alebo môžete využiť plne vybavenú posilňovňu. Bohaté možnosti potápania či šnorchlovania sú dostupné denne. Zároveň môžete využiť motorizované či nemotorizované vodné športy.

  • more
  • more
  • potápač v mori
  • more
  • more
  • potápač v mori

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook