TOP wellness po slovensky nielen na Valentína

Vychutnajte si romantiku, zábavu a dokonalé slovenské wellness v jedinečnom štvorhviezdičkovom hoteli x-bionic sphere v Šamoríne.

Či už túžite po malebnom, útulnom alebo bohémskom prostredí, jedna vec je istá: Rezort x-bionic sphere**** je pre milovníkov nielen romantiky, ale aj perfektného programu ako stvorený. Čo poviete, nie je najvyšší čas naplánovať si skvelý pobyt do jedného z najobľúbenejších hotelov na Slovensku?

Dokonalý relax

Rezort x-bionic sphere**** leží v pokojnej časti mesta Šamorín, 30 km od Bratislavy. Na ploche 1 000 000 m2 sa nachádza skoro 300 luxusných hotelových izieb, 4 reštaurácie, 2 bary, tréningové priestory pre 26 olympijských disciplín, najväčšie a najmodernejšie jazdecké centrum v Európe, ktoré milujú aj šejkovia, futbalový štadión, fantastická posilňovňa na 3 poschodiach, bazény a úžasné wellness centrum, ktoré rozhodne patrí k TOP wellness centrám na Slovensku.

Štýlové ubytovanie

Vyberte si z vkusne zariadených klimatizovaných izieb s manželskou posteľou a vydýchnite si na chvíľu v priestrannej obývačke (44 m2). Ak si potrpíte na výhľady, radi vám ponúkneme izbu s balkónom aj na vyššom poschodí alebo naopak na prízemí izbu s drevenou terasou, sedením a možnosťou rannej prechádzky po upravenej trávnetej záhrade.Táto izba na prízemí je tiež ideálna pre rodiny s deťmi, ktoré tak majú priamy vstup na obrovské ihrisko - Adventure Land. 

Izba Junior suite v x-bionic sphere. Foto: CK SATUR
Izba Junior suite v x-bionic sphere. Foto: CK SATUR

Bohatá kuchyňa

Raňajky a večere sa podávajú formou bufetových stolov v hlavnej reštaurácii Olym-Pick, ktorá ponúka široký výber jedál a nápojov podľa vlastného výberu, cestoviny vlastnej výroby na rôzne spôsoby, pravé talianske rizotá, chrumkavú pizzu, jedlá pripravované na lávovom grile, či medzinárodnú kuchyňu. Reštaurácia Olym-Pick je otvorená denne a vychutnáte si v nej čerstvé a chutné raňajky (0700 – 1000) a večere (1800 – 2100).

Reštaurácia Olym-Pic v x-bionic sphere v Šamoríne.
Reštaurácia Olym-Pic v x-bionic sphere. Foto: CK SATUR

TOP slovenské wellness

Rezort svojim hosťom ponúka 7 rôznych druhov sáun. Od unikátnej ázijskej, cez biosaunu, fínsku, parnú, infrasaunu, parnú bylinkovú saunu až po soľnú jaskyňu. Ku vášmu „znovuzrodeniu“ si môžete dopriať aj exteriérový ochladzujúci bazén alebo sa uvoľniť v príjemnej atmosfére tepidária, troch víriviek, či kneippovho kúpeľa. Vyberať si môžete z množstva rôznych masáží a procedúr.

K dispozícii je aj veľký 25 m vnútorný bazén s prekážkovou atrakciou Aquatic Ninja, detský interiérový bazén s 33 °C, prieplavový bazén s atrakciami (vodné chrliče, divoká rieka, vodné trysky) s 35 °C a vnútorné tobogany. Všetko navrhnuté pre maximálny športový výkon i kvalitný relax. 

Pobyt aj s kinom

Čo je ešte veľké plus pre x-bionic sphere je určite kino a nie hocijaké. Jedná sa o "tuli" kino s originálnym dizajnom, kde sa vám bude sedieť pohodlne a s fantastickou atmosférou, ktorú tento rezort dokáže vyčarovať na každom centimetri. Nenechajte si ho preto ujsť. 

Viac info o hoteli x-bionic-sphere

Nenechajte si ujsť skvelý slovenský hotel a užite si romantiku, zábavu či športové aktivity v perfektnom slovenskom hoteli s pestrým programom

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook