TOP 5 rodinných dovoleniek na Slovensku

Ak leto, tak dovolenka, ak dovolenka tak, voda, hory, zábava i relax v kvalitných slovenských hoteloch. Aj Slovensko je krajinou atraktívnej dovolenky, len treba vedieť, kde hľadať, a preto sme pre vás zostavili ponuku top hotelov a výhody, kam sa oplatí ísť. A ani toto leto sme nezabudli na fantastický denný tábor, ktorý už 4 roky po sebe zažíva úspech. SATUR ako jediná cestovná kancelária na Slovensku ponúka vo vybraných hoteloch bohatý program našich animátorov Planet Fun. A toto tu len tak ľahko nenájdete!

1. Rodinná dovolenka s prímorskou atmosférou

Leto takmer ako pri mori na vás čaká v krásnom rezorte x-bionic® sphere *****, ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín na brehu vodného diela Gabčíkovo a v blízkosti hrádze. Rozsiahly komplex ponúka priestranné izby, zábavu v aquaparku, vnútorný 25 metrový plavecký bazén, vonkajšie bazény, či zábavno-dobrodružný park Adventure Land, alebo adrenalínovú vodnú atrakciu Aquatic Ninja, ale aj pestrú stravu, nekonečné športové možnosti a veľa oddychu.

Bazén v x-bionic rezorte
Bazén v x-bionic rezorte. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov úplne zdarma
  • rodinné izby so 4 pevnými lôžkami
  • 14 animátorov a bohatý animačný program s takmer 300 aktivitami pre každého v období od 29.06. do 03.09.2023
  • športové akadémie futbalu, tanca, plávania a fitnesu zdarma
  • rozsiahly komplex bazénov a toboganov
Náš tip: Denný športový tábor 2023 pre malých veľkých športovcov v x-bionic® sphere Nasadnite do Satur autobusu v Bratislave a vystúpte do sveta zábavy v x-bionic® sphere. Deti od 6 do 15 rokov, od pondelka do piatku, od júla do augusta, program od a po z. Zaži tri dokonalé A - Akvapark, AdventureLand, Aquatic Ninja a navyše aj nezabudnuteľnú penovú párty.
Penová párty
Penová párty. Foto: CK SATUR
Kúpiť tábor

2. Dovolenka v znamení športu a malebných Karpát

Moderný nový Hotel pod Lipou **** je rezortového typu, ktorý sa nachádza v rekreačnej oblasti Harmónia pri Modre, v obklopení prírody Malých Karpát. Rezort je mimoriadne vhodný pre hostí, ktorí vyhľadávajú relax a športové vyžitie v prírode. Výhodou je jeho poloha, a to len 40 km od Bratislavy. V blízkosti hotela začínajú cyklo-turistické a turistické trasy do Malých Karpát. Milovníci histórie si môžu zájsť na hrad Červený Kameň, vzdialený len 8 km od hotela. O zábavu a športové aktivity sa tu počas prázdnin postará náš skvelý tím Planet Fun. Čaká vás bohatý raňajkový bufet s kvalitnými slovenskými surovinami s bio produktami, obedy a večere podávané formou á la carte.
Hotel pod Lipou
Hotel pod Lipou. Foto: CK SATUR

V hoteli nájdete vonkajší letný bazén a detský bazén, záhradu s ležadlami a tuli vakmi, futbalové a basketbalové ihrisko, tenisové kurty, ihrisko na beach volejbal a na petanque. Šporotvé vyžitie ponúka lanový park Jelšovisko, detské dizajnové ihrisko Kon‑Tiki, alebo si môžete požičať elektrobicykle alebo horské bicykle. Milovníci spoločenských hier sa môžu tešiť na biliard, šípky či Jurkovičovu kolkáreň s 2 dráhami tradičných drevených koliek.

Náš tip: Vyskúšajte napríklad tvoriť v pravej keramickej dielni, ktorá sa nachádza priamo pri hoteli. Je to skvelý zážitok pre malých aj veľkých umelcov.
Tvorivá dielňa pri Hoteli pod Lipov
Tvorivá dielňa pri Hoteli pod Lipov. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 1-2 deti do 12 rokov zdarma
  • ubytovanie aj v štvorlôžkových izbách 
  • Planet Fun animátori a bohatý animačný program pre každého v období od 30.06.-03.09.2023
  • joga, lanová dráha, keramické dielne
  • vstup do wellness

3. Rozprávkový Liptov

Malebné chalúpky, majestátna koliba a príjemné penzióny v obklopení lesa vás očaria už pri príchode do Rezortu Gothal Liptovská Osada. Mohlo by sa zdať, že ide o jeden z mnohých ubytovacích komplexov s chalupami na Liptove, no rezort sa odlišuje od ostatných, práve širokou ponukou aktivít. Ubytovať sa môžete v útulných izbách Rezort Gothal Penzión ****. Raňajky a večere v rámci polpenzie sú podávané bufetovou formou v najväčšej kolibe na Liptove.

Rezort Gothal
Rezort Gothal. Foto: CK SATUR

Rezort má unikátny Vodný svet, ktorý ukrýva všetko, čo k dokonalej dovolenke potrebujete – plavecký, relaxačný a detský bazén, detský kútik, aquabar, ako aj viaceré možnosti na zábavu (stolný futbal, bowling, fitnes, lezecká stena, golfový trenažér). Pričom vstup do bazénov Vodného sveta máte v cene pobytu. Nechýbajú ani tradičné wellness služby – masáže, sauny a beauty sekcia a vyskúšať si môžete aj tzv. floating - nadnášanie na slanej vode ako v Mŕtvom mori.

Vodný svet rezortu Gothal
Vodný svet rezortu Gothal. Foto: CK SATUR

Aby bol váš pobyt v rezorte o niečo pestrejší, pre vás i vaše deti, o ich zábavu sa postarajú v čase letných prázdnin animátori rodinného klubu Planet Fun. Deti sa tak môžu tešiť na mini disco, mini klub, šantenie vo vode a rôzne vodné hry, ako aj na pohyb na ihrisku v prírode. Skrátka o deti bude postarané a vy sa tak naplno môžete venovať oddychu, wellnessu alebo turistike.

Rezort Gothal
Rezort Gothal. Foto: CK SATUR
Náš tip: Poloha rezortu je ideálna pre realizáciu množstva výletov. A azda najatraktívnejším zážitkom, ktorá poteší vyznávačov adrenalínovejších atrakcií je, len 4 kilometre od hotela vzdialená jediná ferrata na Liptove - Dve Veže. Z najvyššieho bodu sa vám naskytne výhľad na okolité vrchy Nízkych Tatier (Končitá, Malý Zvolen, Čierna Hora), Veľkej Fatry (Krížna, Frčkov) a tiež na Národné parky Veľká Fatra a Nízke Tatry, ktoré oddeľuje rieka Revúca.
Ferrata a animátorky Planet Fun
Ferrata a animátorky Planet Fun. Foto: CK SATUR
Výstroj je možné si zapožičať aj priamo v rezorte. Ak máte obavy túto atrakciu zdolať, rezort vám poskytne aj sprievodcu. Súčasťou ferraty je aj náučný chodník, plný zaujímavostí o miestnej faune a flóre, lesníctve, ako aj o pohybe na samotnej ferrate.
lezenie po skalách
Lezenie po skalách. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov úplne zdarma
  • 4 animátori Planet Fun a bohatý animačný program v období od 29.06. do 03.09.2023
  • vstup do bazénov v jedinečnom vodnom svete zdarma
  • množstvo športových aktivít a detských atrakcií v areáli
  • bohaté možnosti na turistiku a výlety v okolí
TOP 5 letných dovoleniek na Slovensku s animátormi Planet Fun

4. Prázdniny v srdci Slovenska

Predstavte si ráno plné čerstvého vzduchu, nekonečnej zelene, kopcov a hôr, ktoré vás obklopujú z každej svetovej strany. Toto všetko, ba aj viac vám ponúka Residence Hotel & Club ****. Leží v srdci Slovenska, na Donovaloch, neďaleko turistických trás v krásnom horskom prostredí. Hotel myslí aj na najmenších, pre ktorých je pripravený najväčší detský kútik na Donovaloch. K dispozícii sú elegantne zariadené dvojlôžkové izby alebo apartmány so 4 pevnými lôžkami a 2 prístelkami. V hotelovej reštaurácii si môžete pochutnať na bohatých raňajkách, a aj večere sú podávané formou bufetových stolov.

Náš tip: Nenechajte si ujsť bicyklovanie v srdci Slovenska. Spoznajte náučné chodníky, tie najkrajšie vyhliadky a obdivujte letnú faunu a flóru. Nechajte sa zlákať na skvelý obed v niektorej z kolíb, kde vám pripravia skvelé halušky s čerstvou bryndzou.
Poznávanie stredného Slovenska na bicykloch
Poznávanie stredného Slovenska na bicykloch. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 2 deti do 12 rokov zdarma
  • ubytovanie aj apartmánoch 4 pevnými lôžkami a 2 prístelkami
  • Planet Fun animátori a bohatý animačný program pre každého v období od 02.07.- 03.09.2023
  • lesné hry, eco aktivity, potulky po Donovaloch
  • baby friendly hotely s najvyšším ohodnotením štandardu piatich hviezdičiek

5. Relax & zábava na západnom Slovensku

Svetoznáme kúpele Piešťany nie sú len špičkou v liečebných procedúrach, ale ponúkajú aj zábavu či poznávanie čarovného okolia. Preto sme pre vás pripravili ponuku aj v hoteli Park ****, ktorý má zrekonštruovaný a elegantný interiér. Nachádza sa v príjemnom a tichom prostredí mestského parku, pri ramene rieky Váh. Hotel ponúka stravovanie formou polpenzie alebo all inclusive. V období letných prázdnin na rodiny s deťmi čaká animačný program rodinného klubu Planet Fun, ktorý sľubuje zábavu pre deti i dospelých.

Cyklovýlety po okolí Piešťan
Cyklovýlety po okolí Piešťan. Foto: CK SATUR

Hovoríte si, že toto všetko by sa páčilo vašim deťom, ale... Ale ako si užijete prázdniny vy? Žiadny strach, aj rodičia môžu prežiť skvelé chvíle. Máte na to hneď niekoľko možností. Tou prvou je hotelový bazén. Ste unavení z práce a potrebujete úplne vypnúť? Doprajte si masáže, saunu, zájdite si ku kaderníčke, na manikúru alebo pedikúru. Ak cítite, že by ste potrebovali dôkladnejší reštart, môžete si objednať rovno niekoľko wellness a spa procedúr, neobmedzený vstup do fitka a fit program sú samozrejmosťou.

Bazén v hoteli Park. Piešťany
Bazén v hoteli Park. Piešťany. Foto: CK SATUR

TOP 5 výhod pre rodiny s deťmi:

  • 1 dieťa do 12 rokov zdarma
  • rodinné apartmány
  • bohatý animačný program Planet Fun v období od 02.07. do 03.09.2023
  • využite AKCIU 7=6 (7 nocí za cenu 6 nocí)
  • cykloturistika a výlety za kúpaním
TOP 5 letných dovoleniek na Slovensku s animátormi Planet Fun

Prázdniny sú prakticky za dverami a je tak najvyšší čas naplánovať, kde a ako budete tráviť čas vy i vaše ratolesti. Aj dovolenka na Slovensku je prísľubom zážitkov a najmä spoločne stráveného času.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook