Spoznávajte ešte viac s Teleránom na cestách

Od dnes do pondelka sa môžete tešiť na novú dávku cestovateľských zážitkov v projekte Teleráno na cestách. Tentokrát sa moderátorka Adriana Poláková vydala na ďalšiu cestu za poznávaním a spoločne s našimi klientami absolvuje celý program poznávacieho zájazdu Islandsky pozdrav.

Každý deň nabitý zážitkami

Program poznávacieho zájazdu Islandský pozdrav je rozmanitý a plný zážitkov. Od historických zastávok v hlavnom meste Reykjavík, sa štáb presunie k prírodným unikátom, ktoré ostrov ukrýva a spoločne vytvárajú „zlatý trojuholník“. Najstarší parlament sveta Phingvellir, trojstupňový vodopád Gulfoss a gejzír Strokkur. Pozorovanie veľrýb, jazda na islandských koníkoch, alebo kúpanie v Blue Lagoon – aj to sú zážitky, na ktoré sa môžete tešiť.

Aby to nebolo len o krásnych fotkách z krásnych miest, tak na štáb TV Markíza čaká aj ďalší rozmer poznávania miestnej kultúry a gastronómie. Vedeli ste napríklad, že špecialitou, ktorá sa spája s Islandom, je fermentovaný zhnitý žralok? Možno aj túto „delikatesu“ ochutná Adriana počas svojho pobytu

Tešiť sa môžete na živé vstupy na Facebooku, počas ktorých sa môžete spýtať, čo vás o Islande zaujíma. Na Instagrame nájdete aktuálne fotografie a videá zo zážitkov. Chýbať nebudú ani živé vstupy a reportáže v Teleráne TV Markíza.

Adriana s kameramanom sú už v Reykjavíku a poznávanie môže začať. FOTO: archív CK SATUR

Island uzavrie jarnú edíciu poznávania, počas ktorej ste mohli bližšie spoznávať exotické destinácie, ako Zanzibar, Srí lanka , India a Izrael. O zážitkoch Adriany na týchto miestach si môžete prečítať  aj u nás na blogu.

Po návrate z Islandu sa už môžete tešiť na letné destinácie. Takže ak sa chystáte na letnú dovolenku s nami,  možno sa s Adrianou stretnete, prípadne sa môžete tešiť na jej testovanie-cestovanie po tých najobľúbenejších dovolenkových destináciách.