Lyžovačky s animátormi a inštruktormi už v 5 hoteloch

Pred nami je ďalšia sezóna úspešnej zimnej edície športovej akadémie lyžovania. Skúsení animátori a inštruktori rodinného klubu Planet Fun si s deťmi znovu zalyžujú v Taliansku, v Rakúsku a na Slovensku. Tento rok sa športová akadémia lyžovania opäť rozrastá. Okrem tohto obľúbeného športu, si pritom môžete užiť aj skvelé hotely.

Naučíme deti lyžovať v rakúskych Alpách

Rakúsko je obľúbeným cieľom zimnej lyžovačky mnohých Slovákov. Kvalitne vybavené alpské strediská nájdete už po pár hodinách cesty autom. Takýmto strediskom je aj Nassfeld. Animátori sa deťom budú venovať nielen na svahu ale aj mimo neho, v nadštandardne vybavenej veľkej hracej aréne, prípadne aj na lezeckých stenách. Spomedzi aktivít na svahu spomeňme Skimovie – 3 závodné zjazdovky, kde si môžete otestovať svoju rýchlosť, Snowpark pre snowboardistov, Freeride zóna – úseky mimo zjazdoviek s prašanom a nordic centrum s bežeckou dráhou a miestnymi inštruktormi behu na lyžiach. Na svoje si tu tak prídu nielen deti, ale aj dospelí, obzvlášť športovo založené rodiny.

  • Detský klub s hračkami.
  • Ubytovanie - presvetlená a moderná izba.
  • Moderný hotel. Rakúsko. Foto: CK SATUR
  • Detský klub s hračkami.
  • Ubytovanie - presvetlená a moderná izba.
  • Moderný hotel. Rakúsko. Foto: CK SATUR

V stredisku Nassfeld nájdete hotel Falkensteiner Hotel Sonnenalpe****. So slovenským animátorom a inštruktorom lyžovania si tu môžu deti zalyžovať. Hneď po príchode vás nadchne moderný hotelový komplex a jeho poloha priamo pri svahu. Hotel je prispôsobený pre rodiny s deťmi, pre ktoré je perfektne vybavený. Nájdete tu dvojposchodový detský kútik, či detský bazén so šmykľavkou a wellness.

Deti na svahu s animátorom Planet Fun a aj s delfínom v Rakúskych Alpách.
Rakúske Alpy a Delfi sú súčasťou lyžovania s animátormi. Foto: CK SATUR
Lyžovačky

Už tradične kvalitnú zimnú lyžovačku s animátormi a inštruktormi zažijete v hoteli Alm – Resort Frühauf****. Práve tu sme zimnú edíciu športovej akadémie odštartovali a kladné recenzie od našich klientov sú dôkazom, že na zimnú lyžovačku je tento hotel ako stvorený. Vybavenie hotela, poloha hneď pri zjazdovke, ale aj rodinná atmosféra a personál, ktorý je nápomocný pri všetkých aktivitách sú základom pre vydarené prázdniny. Okrem toho, že sa deti naučia lyžovať, prípadne si zlepšia svoje lyžiarske schopnosti, čakajú tu na rodiny skvelé zážitky – večerné lyžovanie s fakľami, párty priamo na svahu, či wellness pre deti, či dospelých Slovenských animátorov a inštruktorov lyžovania tu nájdete počas prázdnin.

 

  • Dvaja animátormi Planet Fun na svahu.
  • Pohľad na zimnú dedinku Innerkrems.
  • Deti na svahu s animátormi Planet Fun.
  • Dvaja animátormi Planet Fun na svahu.
  • Pohľad na zimnú dedinku Innerkrems.
  • Deti na svahu s animátormi Planet Fun.

Zalyžujte si v prekrásnych Dolomitoch

Aj rodinná lyžovačka si zaslúži romantické kulisy. Výhľady na majestátne skalnaté vrchy sa vám naskytnú v Taliansku. Práve talianske Dolomity a stredisko Dolomiti Superski je aj domovom pre hotel Regina E Fassa***+, kde počas prázdnin nájdete slovenských animátorov. Tí sa postarajú počas dňa o zábavu vašich detí na svahu, a vy si zatiaľ môžeteč vychutnať lahodné talianske cappuccino, bombardino či aperol spritz s výhľadom z terasy hotela.

O parádne kulisy k rodinnej lyžovačke sa postarajú talianske Dolomity.
O parádne kulisy k rodinnej lyžovačke sa postarajú talianske Dolomity. Foto: CK SATUR

Dolomiti Superski sa pýši celkovo 12 lyžiarskymi areálmi (vzájomne prepojené skibusom), svahmi všetkých náročností a množstvom stále modernejších prepravných zariadení, kvalitných snowboardových parkov, voľných terénov pre vyznávačov free-ridu a pestrou škálou bežkárskych tratí. Azda najobľúbenejšou lyžiarskou je neďaleká Val Gardena, ktorá ponúka obrovské množstvo priestoru na zábavu, ale aj oddych - fun parky so skokmi, skicrossová dráha, ale aj rôzne tunely, aj o tomto je lyžiarske stredisko Selva Val Gardena, známe aj ako pravidelné dejisko svetového pohára v alpskom lyžovaní.

  • Dvaja animátori Planet Fun sediaci na svahu s výhľadom na hory a sneh.
  • Vonkajšia slnečná terasa na opaľovanie aj v zime a obývačka.
  • Animátor Planet fun s deťmi na svahu počas lyžovania.
  • Dvaja animátori Planet Fun sediaci na svahu s výhľadom na hory a sneh.
  • Vonkajšia slnečná terasa na opaľovanie aj v zime a obývačka.
  • Animátor Planet fun s deťmi na svahu počas lyžovania.

Taliansko je všeobecne známe kvalitnou gastronómiou, a nie je tomu inak ani na horách. Po lyžovaní si môžete vychutnať čaj, varené vínko a sladké občerstvenie v hotelovom bare s krbom a hudbou. Počas pobytu sa pravidelne koná aj tematická večera Trentino. Ochutnať môžete špecifickú kuchyňu, ktorá v sebe spája ľahkosť talianskej a sýtosť tirolskej kuchyne.

Lyžovanie s animátormi aj na Slovensku

Vaše deti si môžu užiť športovú akadémiu v podobe lyžovania s animátormi aj vo Vysokých Tatrách. Za animátormi rodinného klubu Planet Fun tak nemusíte cestovať do zahraničia. Hneď dvoch slovenských animátorov nájdete v hoteli SOREA Trigan 3*, neďaleko Štrbského plesa. Výhodou je možnosť ubytovania už od 2 nocí a tak tu môžete stráviť napríklad predĺžený víkend. Hotel má aj certifikát „Zariadenie priateľské k rodinám a deťom“, čo poteší najmä rodičov s menšími deťmi.

Maskot Delfi z klubu Planet Fun s deťmi na svahu.
Na svahu sa možno k deťom pridá aj maskot Delfi. Foto: CK SATUR

Veríme, že sa vám ponuka športovej akadémie a lyžovania páči, pričom pri výbere vám radi poradíme, lebo na starostlivosť od CK SATUR nemá nikto.

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom. 

Facebook