Inšpirujte sa a plánujte svoje cesty - aktuálne virtuálne

Hoci sa v súčasnosti nedá vyraziť za cestovateľskými zážitkami, dá sa tento čas predsa len využiť cestovateľsky efektívne.

Inšpirujte sa a plánujte svoje cesty

Cestujte aktuálne - virtuálne, prstom po mape spoznávajte miesta, ktoré plánujete navštíviť, prostredníctvom zážitkov a skúseností našich sprievodcov, inšpirácií od travel blogerov, či tipov a recenzií na destinácie a hotely od našej šéfky a kolegov.

Cestovateľské inšpirácie v blogoch

Ak vo výbere destinácie vašej najbližšej dovolenky máte už jasno, nakuknite do nášho turistického sprievodcu. Odhalí vám všetko, čo potrebujete vedieť pred vycestovaním, ale aj TOP atrakcie, pláže a miesta, ktoré musíte navštíviť. Nájdete tu už 50 destinácií a neustále dopĺňame nové miesta, ktoré stoja za vašu pozornosť a návštevu.

Turistický sprievodca destináciami

Veríme, že vám tieto inšpirácie a informácie budú užitočné a pomôžu vám vytvoriť si na zvyšok roka nejeden cestovateľský „bucket list“ alebo ujasniť si plány na svoju letnú dovolenku

A ak sa na vašu plánovanú cestu vzťahujú výnimky, neváhajte nás kontaktovať na info@saturtravel.sk alebo na 0850 555 111, radi vám pripravíme ponuku na mieru.