Dovolenkujte v hoteli, na ktorý sa nezabúda

Päťhviezdičkový hotel Atlantis The Royal sa zrodil, aby zapôsobil. A to sa mu skutočne podarilo. Najluxusnejší zážitkový rezort na svete v hodnote 1,4 miliardy USD vytvorili poprední svetoví dizajnéri. Svojich prvých hostí víta od roku 2023 a už sa dostal aj na 44. miesto z 50 najlepších hotelov sveta.

Atlantis The Royal začal písať svoju históriu, keď ho do chodu slávnostne uviedla nádherná Beyoncé. V krajine šejkov tento architektonický klenot leží ako inak, ak nie na Palmovom ostrove. Jedno je isté, miesto mu dokonale pasuje, a ešte ku tomu samotná stavba vyzerá fantasticky. A nielen to! Predstavte si, že práve vy sedíte na balkóne a dívate sa na dokonalú panorámu Dubaja. Tento "luxusný úlovok" nájdete už aj v našej ponuke.

Exteriér hotela Atlantis The Royal  v Dubaji
Exteriér hotela Atlantis The Royal v Dubaji. SAE. Foto: CK SATUR

Hotel pozostáva zo 795 izieb, 102 apartmánov vrátane 44 apartmánov so súkromnými bazénmi. 43-poschodová budova dvíhajúca sa do výšky 185 m má 90 bazénov, vrátane fantastického strešného bazéna vo výške 96 m na 22. poschodí s názvom Cloud 22 Sky Pool s výhľadmi na "palmu", aké ste predtým ešte nevideli. Počas dovolenky v Spojených arabských emirátoch tak môžete zažiť aj tento jedinečný hotel, navyše teraz priamym letom z Bratislavy.

Hotelová izba v Atlantis The Royal.
Bazén v Atlantis The Royal. Dubaj. SAE. Foto: atlantis.com

Pripravte sa na zážitok, ktorý úplne nanovo definuje váš pohľad na luxus. Očakávajte umelecké majstrovské diela, nádherné remeselné spracovanie a zábavu na každom kroku. Najvyššia úroveň služieb tak nastavuje celkom nový štandard vašej dovolenky, pretože tu slovo "nemožné" neexistuje. Keď do hotela prvýkrát vojdete, neviete kam sa skôr pozrieť. Architektúra a dizajn rezortu je inšpirovaný prvkami vzduchu, vody, ohňa a zeme, čo vo vás vyvolá príjemné pocity. Dizajnérske kúsky sú vyrezávané pomocou najmodernejších technológií a premyslené do detailov. Toto je zážitok ako nikde inde.

Pohľad na spievajúcu farebnú ohňovú fontánu hotela Atlantis The Royal.
Jedinečná ohňová farebná fontána hotela Atlantis The Royal. Dubaj. SAE. Foto: CK SATUR

Je ráno a vám do luxusne zariadenej izby prenikajú hrejivé slnečné lúče, ktoré sú prísľubom ďalšieho nezabudnuteľného dňa. Vychutnajte si výhľad a vychutnávajte raňajky napríklad aj v posteli. Každá izba je vybavená luxusnými županmi a toaletnými potrebami značky Graff, ktoré sú exkluzívne dodané pre tento hotel.

Lobby s pohodlnými kreslami, výťahmi a akváriom v hoteli Atlantis The Royal.
Lobby s pohodlnými kreslami hotela Atlantis The Royal. SAE. Foto: CK SATUR

Vstupná hala ohromuje prichádzajúcich hostí s tromi akváriami a najväčším akváriom s medúzami na svete, kde ich pláva cez 4000. Nechýba ani prvá fontána na svete s ohňom a vodou s názvom Skyblaze. Keďže je Dubaj nákupným rajom, aj Atlantis The Royal je tým najnovším. Nájdete tu najlepšie svetové dizajnérske značky a luxusné butiky.

Nádherná vnútorná galéria hotela Atlantis The Royal
Nádherná elegantná galéria hotela Atlantis The Royal. Dubaj. SAE. Foto: CK SATUR

Gurmánska záležitosť hotela Atlantis The Royal je veľmi sľubná. Už len preto, lebo kde inde na svete by sme mohli ochutnať jedlá od svetových šéfkuchárov ako Heston Blumenthal, José Andrés, Gastón Acurio a Nobu Matsuhisa pod jednou strechou? Je tu 17 reštaurácií a barov. Zastúpenie tu má moderná britská kuchyňa, americká, grécka, španielska, peruánska či perzská. Nechýbajú ani bary, reštaurácia s celodenným stravovaním, kaviareň a klub Cloud 22. 

Vstup do reštaurácie Jaleo v hoteli Atlantis The Royal. Dubaj.
Gurmánska záležitosť a štýlové zariadenie reštaurácií hotela Atlantis The Royal je dokonalé. Dubaj. SAE. Foto: CK SATUR

V rezorte je i wellness centrum s rozlohou 3000 m2 so 6 izbovým hamamom a miestnosťami na rôzne wellness procedúry. Objavte prvé holistické terapie svojho druhu v AWAKEN Wellness s transformačnými ošetreniami spojenými s modernými technológiami, aby ste oslobodili tú najsilnejšiu verziu seba samého. 

Wellness v hoteli Atlantis The Royal v Dubaji
Wellness v hoteli Atlantis The Royal v Dubaji. SAE. Foto: CK SATUR

Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Nájdete tu 2 km dlhú pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora. Všetky pobyty v hoteli Atlantis The Royal totiž zahŕňajú bezplatný vstup do najväčšieho akvaparku na svete - Aquaventure, kde vás čaká dávka nekonečnej zábavy.

Piesková pláž pred hotelom Atlantis The Royal. Dubaj.
Piesková pláž pred hotelom Atlantis The Royal. Dubaj. SAE. Foto: atlantis.com

Ak vás Spojené arabské emiráty zaujali, radi vám pri výbere s dovolenkou v CK SATUR poradíme. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom. 

Facebook