5 dôvodov prečo stráviť Silvester v x-bionic® sphere

Váhate kde stráviť tohtoročný Silvester? Ak sa chcete vyhnúť preplneným lyžiarskym svahom, zdĺhavému cestovaniu či hľadaniu posledných voľných miest na chatách, uvítanie nového roka v slovenskom olympijskom centre vás dostane.

V x-bionic® sphere v Šamoríne na vás čaká relax najvyššieho kalibra, silvestrovská zábava pre deti i dospelých, obrovské možnosti športového vyžitia a samozrejme fantastická gastronómia všetkého druhu. Tu je dôkaz.

1. Silvester s deťmi je radosť! Vieme ako na to.

Pobytové zimné výlety s rodinou môžu pre niekoho znamenať zbytočný stres a obrovskú záťaž. Ak si však vyberiete pre svoj pobyt obrovské športové olympijské centrum so značkou baby friendly, dostanete tu servis, v ktorom je samozrejmosťou práve aj starostlivosť o vaše deti, zatiaľ čo vy budete relaxovať a užívať si služby prvotriedneho wellness a spa. Family rooms, ktoré splnia všetky rodinné nároky sú pripravené, rovnako ako i pestrý program pre deti počas celých dvoch dní (30. - 31. december). Kameňom úrazu býva počas Silvestra neskorší večerný program. Opäť to však neplatí pre športové centrum s full výbavou vyžitia všetkého druhu. K dispozícii je TULI kino plné nádherných rozprávok, dokonca aj vlastná silvestrovská kids party.

x-bionic kino
X-bionic kino. Foto: CK Satur

2. Vyhnite sa lyžiarskej plnke počas sviatkov na najfrekventovanejších zimných strediskách, doprajte si široký výber športov priamo v olympijskom centre.

Pohľady na preplnené vleky a lyžiarske svahy sú pre milovníka pohody a skutočného športu hotovou katastrofou. Stojíte v rade na vlek, na obed, na teplý grog, dokonca aj na toalety či na cestách z parkoviska na hotel. To nie je ideálna predstava o pohodových sviatkoch, a preto sa oplatí „prebooknuť“ top lyžovačky a horské chaty mimo najrušnejších dní a poobzerať po alternatíve, ktorá vám dá všetko to, čo si v danú chvíľu môžete priať.

x-bionic bazén
X-bionic bazén. Foto: CK Satur

3. Klzisko musí byť

Navyše, zdravo vyštípané líčka od zimy zažijete na klzisku Ice Rink, kde (ak je to potrebné) skúsení inštruktori naučia korčuľovať každého. A bude zábava!


4. Nádherné prechádzky po pobreží Dunaja

Ďalšou veľkou atrakciou je samotné prostredie Šamorína a Žitného ostrova. Nie je morom, a predsa sa tak pri ňom človek cíti... Prechádzky pozdĺž romantického pobrežia Dunaja čistia myseľ a blahodarne pôsobia na unavené telo, ktoré sa počas roka pasovalo so sedavou prácou. Predstava, že po dvoch hodinách strávených v nádhernej prírode skočíte do vyhriateho wellnessu a spa je prudko vábivá.

5. Silvestrovský galavečer v spoločnosti obľúbených slovenských muzikálových hercov a spevákov

x-bionic
X-bionic. Foto: CK Satur

Ak máte radi bonusy, využite možnosti karty X-CARD. Pri kúpe pobytového balíka do 31. 10. s X-CARD môžete získať bonus až do výšky 180 €. Za každých minutých 100 € získate na začiatku ďalšieho mesiaca 20 € navyše.

Šťastný Nový rok!


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook