5 dôvodov prečo silvestrovať v raji s CK SATUR

Chceli by ste ukončiť tento rok s drinkom v ruke, pieskom pod nohami a s oblohou posiatou hviezdami nad hlavou? Pre tých, čo túžia privítať Nový rok s úsmevom na tvári, máme exkluzívne ponuky.

1. Priamy let do raja

S nami môžete cestovať kedykoľvek v roku, a teda aj počas silvestrovských pobytov. Veľkou výhodou sú aj v tomto období odlety priamo z Bratislavy! Či si zvolíte Egypt, Spojené arabské emiráty, Omán alebo aj ďaleký Zanzibar, na vašu vysnívanú dovolenku, vás dopravíme priamo zo Slovenska.

2. Päťhviezdičkové ubytovanie v raji

Hotel Emerald Zanzibar Resort and Spa***** je malý kúsok raja skrytý pred okolitým svetom, ideálne miesto na váš dokonalý silvestrovský pobyt na ostrove Zanzibar. Exotický plážový rezort sa nachádza oproti ostrovu Mnemba, ktoré sa radí medzi najlepšie spoty na šnorchlovanie a potápanie na svete. Nájdete tu bohatý deluxe all inclusive, moderné  a najväčšie The Emerald Spa na Zanzibare a krásne výhľady na východ slnka.

Biela piesočná pláž a nádherný oceán pred hotelom Emerald. Zanzibar.
Biela piesočná pláž a nádherný oceán pred hotelom Emerald. Zanzibar. Foto. CK SATUR
Viac info o hoteli Emerald Zanzibar Resort and Spa

Na rozhraní mora a púšte leží v južnej časti Ománu mesto Salalah, ktoré je v súčasnosti dovolenkovým hitom. Úžasné pláže, skvelý servis, výborná kuchyňa a krásne okolie si môžete užiť v rozprávkovom hoteli Fanar*****. Odtiaľto sa  tak môžete vydať za ománskou históriou a spoznať údolie plné kadidlovníkov, oáz, prameňov, ťavích fariem, útesov dotýkajúcich sa tyrkysového mora, ako aj zlatistej púšte obrovských rozmerov Rub al Cháli.

Piesková pláž, palmy kokosové, lehátka a budova hotela Fanar v Ománe.
Piesková pláž, palmy kokosové, lehátka a budova hotela Fanar. Foto: CK SATUR
Viac info o hoteli Fanar

Keďže Dubaj má vždy len to "naj", aj Silvester je tu jeden z "naj". Okrem parádnej zábavy si môžete prezrieť výdobytky budúcnosti, užiť si ruch mestského života, naplno sa oddať pôžitku luxusného hotela, ako je napríklad JA Beach*****. Hlavnou prednosťou hotela je krátka vzdialenosť do Abu Dhabí alebo do centra Dubaja, pár krokov k pláži a služby all inclusive. Celý komplex hotelov je vhodný pre aktívnych klientov, ktorí radi športujú, sú tu výborné možnosti na dlhé prechádzky, behanie či golf. Možností je tu milión a dostať sa k nim môžete za 5 hodín letu priamo z Bratislavy. 

Bazén s plážovým barom a pláž s bielym pieskom hotela JA Beach. SAE.
Bazén s plážovým barom a pláž s bielym pieskom hotela JA Beach. SAE. Foto: CK SATUR
Viac info o hoteli JA Beach

3. Rajské gastrozážitky

Posledné dni roku môžete vyskúšať aj nové chute. Suroviny v bio kvalite, pripravené kuchármi svetovej úrovne a tie najlepšie drinky namiešané šikovnými barmanmi, ochutnáte na krásnych a romantických miestach. A k tomu jeden gurmánsky zážitok navyše. Na mieru šité menu v súkromí vašej vily, na odľahlom piesočnatom brehu, pod baldachýnom hviezd alebo dokonca vo vašom bazéne. Možností je neúrekom.

Exotický nápoj s marakujou priamo v exotike pri mori.
Exotické chute priamo v exotike pri mori. Foto: CK SATUR

4. Deti sa budú mať v raji ako králi

Mnohí si predstavia pod silvestrovským pobytom páriky, či skrátka dvojicu užívajúcu si zábavu. A áno, často tomu je tak, no hotely v našej silvestrovskej ponuke dávajú priestor aj pre rodiny s deťmi. Deti si to v exotike užijú ako králi. O ich zábavu sa denne postarajú aj slovenskí animátori rodinného klubu Planet Fun. Animačný program je zameraný na zábavu a športové aktivity detí, aby ste vy dospelí mohli oddychovať, užívať si výlety, zábavu alebo romantiku.

Delegát, animátor a deti v púšti aj počas silvestrovských pobytov. Omán
Zábava s CK SATUR aj počas silvestrovských pobytov v púšti. Foto: CK SATUR

5. Raj plný zážitkov a dobrodružstiev

Neoddeliteľnou súčasťou vydarenej dovolenky sú zážitky, obzvlášť tie adrenalínové. Tie si môžete dopriať aj počas vášho pobytu. Vyskúšajte napríklad potápanie, parasailing, windsurfing. Využite silu vetra a popreháňajte sa vďaka vzrušujúcemu športu akým je kitesurfing cez tyrkysové vody mora. Užite si dotyk s vodou a vetrom a osvojte si novú zručnosť pod vedením skúsených inštruktorov.

Žena surfujúca vo vlnách.
Adrenalínové zážitky nechýbajú. Foto: CK SATUR

Relaxačný spôsob ako zažiť podmorský život s celou rodinou je chytiť šnorchel a vydať sa preskúmať úžasné útesy. Do tých najlepších oblastí na spoznávanie divokého podmorského života vás zavedú skúsení inštruktori. Výlet je vhodný pre všetky vekové skupiny a schopnosti.

Podmorský svet plný pestrých rýb a šnorchlujúce dieťa.
Pestrý podmorský svet. Foto: CK SATUR

Veríme, že sme vás inšpirovali. A ak stále premýšľate kam na silvestrovský pobyt a neviete sa rozhodnúť, radi vám pri výbere poradíme, lebo na starostlivosť od CK SATUR nemá nikto. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook