10 statočných animátorov z Jasnej

Prejdime sa potulkami pod strechou Nízkych Tatier v samom srdci stredného Slovenska s našimi desiatimi animátormi z hotela Grand Jasná ****, ktorí svojimi „animačnými cestami“ okolo Chopku vykúzlia deťom úsmevy na tvárach a to za každého tatranského počasia. Zoznámia vás s náučnými chodníkmi, ktoré majú svoje príbehy a zavedú vás k tým bránam, čo vedú na tie najkrajšie miesta.

1. Sárka alias „Brehy“

Brehy vždy s úsmevom naladená, s nádherným hlasom, ktorý sa každú sobotu a utorok rozplýva v „Grande“. Jej umelecké výkony sú jednoducho čarovné a všetky deti dokáže na  večernom minidisco za pár minút roztancovať a naučiť aj tie najzložitejšie tanečné figúry.

Brehy a jej „Tatry“
Brehy a jej „Tatry“. Foto: archív CK SATUR

2. Vivien alias „Vivi“

Znalkyňa tých najväčších pokladov pod Chopkom, ktorá všetkých malých zvedavcov zavedie na tie správne miesta. Naučí vás objavovať všetky tajné zákutia, ktoré vždy niečím prekvapia. Je zážitok s ňou brázdiť popri plese alebo aj v lese.

Vivi a jej najkrajšie výhľady
Vivi a jej najkrajšie výhľady. Foto: archív CK SATUR

3. Lukáš alias „moderátor Luky“

V herectve sa vyzná na jednotku, preto všetky večerné show sú jeho parketa. Rodinné „Saturoviny“ alebo „Milujem Slovensko“ moderuje hravo a vtipne. Na horských kárach z Kosodreviny do Krúpovej sa spúšťa po prašnej ceste ako profesionálny pretekár.

moderátor Luky
Moderátor Luky. Foto: archív CK SATUR

4. Vaneska alias „Vanes“

Na gitare grandiózne brnká a ku tomu „super star“ hlasom spieva v týchto dolinách. Ku Trom Vodám či ku Orlej skale vás dovedie chodníkmi cez tajomný les. Dračiu cestu s vami prejde až na samý vrchol Chopku. A okrem toho vás rada naučí rozoznávať zvieracie stopy.

Vanes a jej šťastný výskok
Vanes a jej šťastný výskok. Foto: archív CK SATUR

5. Dianka alias „Dia“

Umelkyňa v maľovaní na tvár, ktorá deťom vykúzli tie najpestrejšie premeny. Na vrch Chopku vybehne za 90 minút. Má dokonale zmapované všetky tunajšie štíty a jej turistika po hrebeňoch kopcov je preslávená. A aj tie najmenšie deti učí prvé plavecké pohyby.

Dianka s deťmi
Dianka s deťmi. Foto: archív CK SATUR

6. Tomáš alias „Tommy“

Fešný športovec, ktorého milujú všetky detičky, lebo s nimi sranduje na každom kroku. Pripravte svoje ratolesti s Tommym na pirátsku výpravu, aby tak zdolali všetky hory a doly. Prevedie vás náučnými chodníkmi a porozpráva príbehy o tunajšom slávnom drakovi Damianovi.

Dianka a Tomi s deťmi na Chopku
Dianka a Tomi s deťmi na Chopku. Foto: archív CK SATUR

7. Sofia alias „Sofi“

Naša odborníčka na jaskyne, ktorá pozná tajomstvá podzemnej krásy. Zážitkové túry plné tých najkrajších vyhliadok vám ukáže cestou k Ostredku, cez symbolické pamätníky Nízkych Tatier, po útlych chodníkoch a čarovných zákutiach. A vyzná sa v hudbe, tanci a maľovaní.

Sofi na trampolíne
Sofi na trampolíne. Foto: archív CK SATUR

8. Sárka alias „Sorča“

Tak nesmierne zábavná a vtipná Sorča s vami nájde všetkých tatranských indiánov. Zažijete s ňou pravú šiškovú vojnu a ešte pred tým ako správna „Sparťanka“ z Oravy vám vytvorí a namaľuje obranný štít. Zavedie vás na tunajšie vysokohorské čučoriedky, ktorých tu teraz rastie asi miliarda.

Sorča a hory
Sorča a hory. Foto: archív CK SATUR

9. Ivetka alias „Ivet“

S Ivetkou nuda v hoteli Grand Jasná vôbec nehrozí. Už hneď zrána si s vami zacvičí jogu, potom učí ako skúsená inštruktorka v plaveckej akadémii plávať deti ako ryby. Aktívnym pohybom vás prevedie okolo Vrbického plesa. A okrem toho vás naučí tatranský horský golf.

  • Plavecký tím s Ivetkou a Vivi
  • Ranná jóga s Ivetkou
  • Plavecký tím s Ivetkou a Vivi
  • Ranná jóga s Ivetkou

10. Lukáš alias „team leader Luky“

Luky“ nám na všetko dozerá ako pravý tatranský šerif. Disciplína predsa musí byť! Ak je niekto, kto tu všetko o geografii vie, je to práve on. Pozná históriu regiónu a snáď aj každú dedinku a všetky liptovské atrakcie. Dobrodružstvo na horách si s ním jednoducho užijete.

Luky s chlebom na privítanie
Luky s chlebom na privítanie. Foto: archív CK SATUR
  • partia na chopku
  • partia na motorkách
  • animátori s deťmi v tatrách
  • animátori s deťmi v lese
  • partia na chopku
  • partia na motorkách
  • animátori s deťmi v tatrách
  • animátori s deťmi v lese

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook