Nuda v Chorvátsku? S touto adrenalínovou atrakciou vám nehrozí ani náhodou!

Nebaví vás počas letnej dovolenky pri mori len tak nečinne ležať pri mori? Máte radi trochu vzrušenia a adrenalínu? Potom je atrakcia, ktorá pribudla v Adrenalínovom parku v chorvátskej Crikvenici presne pre vás!

Prvá kladka na lane v Európe, ktorá vedie ponad more, sa nachádza práve v Crikvenici. Turisti, ktorí si užívajú letnú dovolenku v Chorvátsku, tak majú príležitosť pridať do svojej zbierky neobvyklý adrenalínový zážitok. Kladka je dlhá približne 500 metrov a sľubuje jazdu vo výške 35 metrov nad morom. 360-stupňový výhľad, ktorý na nej zažijete je neopakovateľný.

Výhľad zo Zip Line Kačjak
Výhľad zo Zip Line Kačjak. FOTO: facebook Zip Line Kačjak

Ale pozor, nie je to nič pre slabé povahy! Keď vás spustia z vrcholu, rútite sa v ústrety šíremu moru. A hoci sa vám môže zdať, že vás čaká nekonečná cesta, v skutočnosti trvá prekonanie päťsto metrovej vzdialenosti len krátku chvíľu. Rýchlosť, ktorou sa budete pohybovať, je totiž približne 80 kilometrov za hodinu... A to už je na celkom slušné zimomriavky. Rozhodnúť sa môžete tiež, či chcete jazdu ukončiť v mori, alebo na pláži.

Mesto Crikvenica sa nachádza v Kvarnerskom zálive Jadranského mora a atrakcia s názvom Zip Line Kačjak ponúka nádherný výhľad z vtáčej perspektívy na polostrov Kačjak. Vybudovanie atrakcie trvalo parku dva mesiace. „Sme na to veľmi hrdí a ľuďom sľubujeme, že budú mať pocit ako vtáci. Spolu s rodičmi sa môžu zabaviť aj deti,“ povedal manažér Adrenalínového parku Crikvenica Geza Burkovszky. Park každý rok podľa jeho slov navštívi približne 50-tisíc adrenalínových nadšencov.

Zip Line Kačjak v Chorvátsku
Zip Line Kačjak v Chorvátsku. FOTO: facebook Zip Line Kačjak

Chcete k nim patriť aj vy? Vyberte si svoju letnú dovolenku v Chorvátsku s cestovnou kanceláriou Satur a doprajte si adrenalínový zážitok, na ktorý budete ešte dlho spomínať!

Ešte neviete, kde strávite tento rok svoju letnú dovolenku? Vyberte si z ponuky Last Minute zájazdov cestovnej kancelárie Satur!


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook