Víkendové wellness pobyty v x-bionic® sphere: Na svoje si prídu rodiny s deťmi i páry

Len pár kilometrov od Bratislavy sa rozprestiera areál, ktorý očarí svojou rozlohou a najmä kvalitou ponúkaných služieb s nádychom exkluzivity. Doprajte si víkendový wellness oddych v x-bionic® sphere.

V spolupráci s päťhviezdičkovým rezortom x-bionic® sphere sme, po úspešnej letnej sezóne, vďaka ktorej ste dovolenkovali ako pri mori na Slovensku s animátormi, pripravili aj víkendové wellness pobyty – páry i rodiny s deťmi zbystrite pozornosť.

Užite si wellness víkend s rodinou a animátormi

Áno je tu september a s ním aj začiatok všetkých školských povinností. Prázdniny a dovolenky v nedohľadne, ale prečo si nespestriť aspoň víkendy? O deti sa postarajú 3 animátori rodinného klubu Planet Fun, ktorých ste mohli v rezorte zažiť už v lete a vy môžete vypnúť a oddýchnuť si v špičkovom wellnesse. Na deti čaká množstvo aktivít počas dňa – tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, šantenie v aquaparku, ale aj večerné mini disco, show Milujem Slovensku a/alebo kino (1x vstup do Tuli® Cinema v cene).

Súčasťou bohatého animačného programu bude aj športová akadémia plávania. Prebiehať bude na vnútornom 25 metrovom bazéne. Deti tak budú mať možnosť zlepšiť techniku plávania a absolvovať preteky, prípadne sa plávať naučia. Okrem plaveckého bazénu sa môžete tešiť aj na prieplavový bazén, vnútorné tobogany a vnútorný detský bazén. A chýbať nebude ani adrenalínová vodná atrakcie Aquatic Ninja. Okrem zábavy vo vode, na deti čaká aj Multifunkčné náučné ihrisko AdventureLand, ktoré sa rozprestiera na ploche 19 000 m2.

Športová akadémia plávania.
Športová akadémia plávania. Foto: archív CK SATUR

Ak si pobyt kúpite do 30. septembra získate zdarma aj možnosť tzv. early check-in a late check-out. V praxi to znamená, že sa vám pobyt o niečo predĺži -  v piatok sa môžete ubytovať už od 13:00h a v nedeľu opúšťať rezort po 16:00h a počas tohto času využívať všetky zariadenia a služby hotela. Ubytovaní budete na moderne zariadených rodinných izbách s 4 pevnými lôžkami a 2 deti do 13 rokov majú pobyt v rezorte zadarmo.

Oddýchnuť si v rezorte x-bionic® sphere môžete počas víkendov do septembra do novembra, ako aj počas jesenných prázdnin (28.10. – 1.11.). Pričom na tento termín máme pre vás pripravené aj špeciálny Halloweensky program – pre podrobnosti sledujte náš web a sociálne siete.

Romantické zážitky počas wellnessu vo dvojici

Ako sme písali na svoje si určite prídu aj páry, ktoré hľadajú pokojnú atmosféru na oddych. Práve x-bionic® wellness sphere je dokonalé miesto pre obnovenie vašich fyzických a psychických síl po náročnom týždni. Wellness sa rozprestiera na ploche 750 m a je zariadené v modernom štýle, celý interiér má tvar kruhu a pôsobí luxusne. Maximálna kapacita je 40 návštevníkov, čo pri tak veľkom wellnese, zaručí každému požadovaný komfort a nerušený oddych. Navyše x-bionic® wellness sphere je bezplavková zóna (návštevník môže na zahalenie využiť plachtu) a vstup je povolený iba osobám starším ako 18 rokov. Hlučné deti vám zážitok z relaxu teda určite nepokazia.

 

Vybrať si tu môžete zo siedmich druhov sáun – prvá ázijská sauna na Slovensku, biosauna či exteriérová fínska sauna, parná sauna, infrasauna, soľná jaskyňa a parná bylinková sauna. K dispozícii je aj exteriérový ochladzujúci bazén, uvoľniť sa môžete v príjemnej atmosfére tepidária, troch víriviek, či kneippovho kúpeľa.

x-bionic® wellness sphere má v ponuke aj 20 typov masáží či telových procedúr a VIP miestnosť, v ktorej si môžeš užiť privátny zážitok pre dvoch so súkromnou vírivkou. V bare je možné osviežiť sa čerstvými šťavami, ovocnou limonádou či malým snackom. Určite odporúčame. 


Nechýbajú ani gastro zážitky

Od 17. septembra do 14. novembra sa v reštaurácii Golden Garden budú konať tradičné husacie hody. Vychutnať si tak budete môcť v peci do zlata prepečenú hus s lokšami a kváskovým chlebom pečeným priamo v reštaurácii. A čo by to bolo za husacinu bez vínka - na výber máte pripravenú jedinečnú zbierku vín. Pričom klienti našej cestovnej kancelárie môžu tento gastro zážitok počas pobytu absolvovať za zníženú cenu 39 € (oproti pôvodnej 49 €).

Tradičné jesenné husacie hody v reštaurácii Golden Garden v x-bionic® sphere.
Tradičné jesenné husacie hody v reštaurácii Golden Garden v x-bionic® sphere. Foto: archív CK SATUR

Program si môžete osviežiť aj vďaka voľnému vstupu na viacero národných aj medzinárodných pretekov v skoku na koni, drezúre aj vo vytrvalostnej jazde:

Termín

Preteky

9. – 11.10.

M – SR Open

10. – 11.10.

2. Dressage Event

22. – 25. 10.

Winter Masters Series Indoor

30.10. – 01.11.

Winter Masters Series Open Indoor

12. – 15.11.

Winter Master Series Indoor

03. – 06.12.

Winter Master Series Indoor

Exkluzívny program počas vybraných víkendov
Exkluzívny program počas vybraných víkendov. Foto: archív CK SATUR

Nezabudnite, že za pobyty na Slovensku môžete platiť aj rekreačnými poukazmi Edenred, DOXX, Callio Gastro. Ako? Prečítajte si v článku Najčastejšie otázky k rekreačným poukazom.

 
Facebook

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.