Teleráno na cestách pokračuje

Po úspešnej letnej edícii vyrážame do exotiky! Počas minuloročného leta navštívila Adriana Poláková moderátorka Telerána na TV Markíza, najobľúbenejšie letné destinácie z ponuky CK SATUR. Spolu s ňou ste tak mohli spoznávať hotely na gréckych ostrovoch Rodos, Kréta a poloostrove Chalkidiki. Následne sa vybrala na Severný Cyprus, a do obľúbených destinácií Buharsko a Španielsko.

Práve na základe pozitívnych reakcií zo strany našich klientov, ako aj divákov Telerána sme sa rozhodli pokračovať a tentokrát vám predstavíme bližšie obľúbené exotické destinácie. Ako prvú, sme spoločne vybrali ostrov Zanzibar. Ostrov s tyrkysovým morom a bielymi piesočnými plážami sa pýši aj bohatou faunou, flórou a o mnoho viac. Pestrofarebný ostrov v Indickom oceáne je zárukou nezabudnuteľnej exotickej dovolenky.

 

Adriana už je na ostrove - vychutnajte si prvé zábery. FOTO: archív CK SATUR

Okrem informácií priamo z destinácie sme si pre vás pripravili aj špeciálnu zľavu 10% na zájazdy na Zanzibar, ktoré si zakúpite teraz počas pobytu Adriany na ostrove, alebo do 31.januára 2018.

Kde sa dovziete ešte viac?

To najlepšie zo Zanzibaru nájdete aj na našej FB stránke Satur.sk. Ak chcete mať aktuálny prehľad, čo Adriana zažíva sludejte instagramvé účty SATUR TravelAdriana Poláková.