Taliansky Jadran s 24 hodinovým ultra all inclusive

Z Bratislavy len cca 6 hodín jazdy a vy sa ocitáte na slávnej pláži Rimini, pred vami sa rozprestiera more rôznofarebných slnečníkov, fantastická dovolenková atmosféra, kde si stačí len vybrať a relaxovať a nechať sa unášať v sladkých tónoch talianskeho Jadranu. Letovisko ponúka nielen dlhú piesočnatú pláž, ale aj množstvo reštaurácií, barov a je ideálne pre rodiny s deťmi, páry či skupiny. Nekonečnú plážovú zábavu si tu vychutnáte v hoteli Adler ***+

Hotel Adler
Hotel Adler. Foto: CK SATUR

Hotel Adler ***+ sa nachádza v Lido di Classe v centre na pešej promenáde s priamym prístupom na pláž. Zároveň hotel ponúka aj ultra all inclusive s 24 hodinovým pitným režimom, kedykoľvek bez obmedzenia času. Z ponuky ubytovania si môžete vybrať štandardnú izbu s výhľadom do parku, izbu superior s výhľadom na more alebo rodinnú izbu s výhľadom na more.

hotel Adler
Balkón hotela Adler. Foto: CK SATUR

Ku každej izbe prislúcha zdarma plážový set (2 lehátka + 1 slnečník). Skvelým lákadlom pre rodiny s deťmi je aj zábavný park Mirabilandia do ktorého si budete vedieť priamo v hoteli Adler zakúpiť zlacnené vstupy. Zábavný park Mirabilandia s časťou Mirabeach s Aquaparkom sa nachádza iba 10 km od hotela. Počas letných prázdnin sa o zábavu postarajú aj naši animátori Planet Fun a zároveň bude k dispozícii aj delegát.

Zábavný park Mirabilandia
Zábavný park Mirabilandia. Foto: CK SATUR

TOP pre hotel Alder***+

  • priamo na pláži
  • ultra all inclusive a žiadny poplatok pre dospelé osoby za neobmedzený alkohol
  • 2 deti zdarma (1. dieťa do 15 rokov a 2. dieťa do 9 rokov)
  • aquapark pre rodiny s deťmi sa nachádza len 10 km

Bon giorno Rimini!

Dlhá pláž tiahnuca sa cez 20 km má pozvoľný vstup do mora, kde si môžete užiť plážové športy, ako volejbal, tenis, basketbal, vodné športy ako napríklad windsurfing, kitesurfing či kanoistiku. Pláž je ideálna a obľúbená aj na stavbu pieskových hradov. Rimini je známe aj vďaka skvelému nočnému životu s obrovským výberom elegantných reštaurácií, kokteilových barov a štýlových diskoték. Aj do ďalšieho vychýreného letoviska Milano Marittima je to len na skok.

Letovisko Rimini
Letovisko Rimini. Foto: CK SATUR

Aj tu je čo obdivovať

Rimini má nádhernú históriu, ktorá siaha stovky rokov do minulosti a mnoho nádherných pamiatok, ktoré môžete navštíviť počas vášho pobytu. Vydajte sa po stopách Júliusa Caesara na Piazza Tre Martiri (Piazza Giulio Cesare), o ktorom sa hovorí, že bolo prijaté rozhodnutie o pochode na Rím. Ak milujete históriu, do tejto oblasti sa určite zamilujete. Rímsky amfiteáter tu nechal postaviť cisár Hadrián a svojou veľkosťou sa vyrovnal Koloseu v Ríme. Často sa tu konajú večerné predstavenia klasickej hudby. Na úžasné historické úlovky natrafíte aj v Mestskom múzeu Rimini. Ďalšími pamiatkami sú kostol Madonna Della Scala zo 17. storočia, rímsky Tibériov most, impozantný Grand Hotel na pobreží Rimini zo začiatku 20. storočia, chrám Malatesta a v centre stredoveký hrad Castel Sismondo. V srdci stredovekého Rimini zamierte k fontáne Pigna a palácu Palazzo del Podesta.

Historické Rimini
Historické Rimini. Foto: unsplash.com

Len na skok od Rimini hotové svetové divy

Krásny taliansky región v severnej časti Emilia Romagna je známy pre svoje historické mestá, úžasné jedlo a nádherné jadranské pobrežie.....a samozrejme, skutočne rýchle autá. Hlavným mestom je Bologna, ktoré je od Rimini vzdialené cca 100 km a je známe pre svoje stredoveké červeno-biele portiká a najstaršou talianskou univerzitou. Aj ostatné stredoveké mestá ako Ferrara, Ravenna a Modena sú lokality hodné obdivu pre svoje oslnivé umenie a architektúru, a zapísané aj do zoznamu UNESCO.

Taliansko, Bologna
Taliansko, Bologna. Foto: unsplash.com

Modena je tiež domovom Ferrari, či Maserati. A priamo tu si môžete zajazdiť jedna radosť na slávnych rýchlych autách, alebo preskúmať aj známe automobilové múzeum.

Modena
Modena. Foto: unsplash.com

Ciao Venezia!

A pri svojom pobyte to máte len na skok aj do romantických Benátok, ktoré sú plné histórie, kanálov, múzeí a pamiatok, čím sa radia medzi tie najväčšie talianske lákadlá. Nezabudnuteľné a očarujúce Benátky dodajú vašej dovolenke ten správny tón. Mesto sa rozprestiera na 121 ostrovoch, ktoré spája 435 mostov. Okrem 170 kanálov sú v meste aj ulice a uličky pre peších, takže sa dá všade v rámci starých Benátok dostať aj pešo. Turisticky najatraktívnejšou štvrťou je San Marco, kde sa nachádza Dóžov palác, chrám Svätého Marka a Piazzetta Svätého Marka s dvoma stĺpmi, symbolmi Benátok.

Benátky
Benátky. Foto: CK SATUR

Veríme, že vás naša letná jadranská ponuka na hotel Adler ***+ s 24 hodinovým ultra all inclusive zaujala, a preto vám aj radi v CK SATUR poradíme pri výbere vašej dovolenky.

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook