Šport, slnko, more, pláž a skvelí ľudia. Aj toto môže byť tvoje leto.

Miluješ šport a nevieš si bez neho predstaviť leto? Staň sa športovým mentorom pre dospelých, objav popritom nové destinácie a spoznaj nových ľudí. Čaká ťa nielen zaujímavá práca, ktorá ti cez šport bude blízka, ale užiješ si slnko, more a samozrejme aj veľa zábavy.

Fit pobyty

Fit pobyty od CK SATUR majú zaujímavý športový koncept pre dospelých, kde sa dokážu uplatniť rôzni športovci, tréneri a učitelia telesnej výchovy a to najmä počas leta. Ak je tvojím životným štýlom a krédom šport a rád odovzdávaš svoje športové nadšenie aj iným, staň sa jedným z členov nášho skvelého tímu Planet Fun v CK SATUR.

Fit pobyty pri mori
Cvičenie pri mori. Foto: CK SATUR

Skvelý relax, ale zároveň aj šport sú v súčasnej dobe obľúbeným životným štýlom. Športový koncept v dovolenkových destináciách, či už v zahraničí alebo doma na Slovensku naberá rastúci trend a každým rokom pribúdajú cestovatelia, ktorí chcú svoju dovolenku tráviť aj aktívne.

Cvičenie pri mori
Cvičenie a fit pohyby pri mori. Foto: CK SATUR

Čo bude tvojou úlohou?

Budeš športovým mentorom, ktorý svojim štýlom vytvorí a osobne zastreší 7-dňový program počas celého leta plný športových aktivít pre dovolenkárov, ktorých okrem relaxu zaujíma aj aktívna dovolenka. Do svojej práce zapojíš rôzne druhy športov, ktoré ovládaš, prinesieš nové nápady ako oživiť klasický hotelový športový program a využiješ pritom potenciál hotela a jeho okolia. Ak sa rozumieš aj zdravému životnému štýlu alebo máš skúseností v oblasti fyzioterapie, nutričného poradenstva alebo inej športu blízkej oblasti, staneš sa dokonalým kandidátom. A ak budeš mať chuť a energiu, môžeš sa stať súčasťou aj iných animačných aktivít.

Športový mentor
Cvičenie so športovým mentorom. Foto: CK SATUR

Čo ťa čaká okrem športových aktivít?

Spoznáš skvelých ľudí, odnesieš si množstvo zážitkov, nabiješ sa pozitívnou energiou v niektorej z obľúbených dovolenkových destinácií ako sú Severný Cyprus, Turecko, Grécko či naše milované Slovensko. Budeš mať tiež čas tieto krajiny a ich kultúry objaviť, naplánovať si vlastné aktivity a navyše počas leta nestratíš kondičku. O kompletný servis, teda o letenky, ubytovanie, stravovanie, poistenie a oblečenie sa postará CK SATUR. Toto všetko máš počas celého leta zdarma.

Beh na pláži.
Beh na pláži. Foto: CK SATUR

Ako začať?

Ak si skvelý športovec vo veku 24 – 40 rokov, patríš medzi tých čo majú radi výzvy, čo do každého dňa vykročia tou správnou nohou a chceš celé leto stráviť pri mori, daj nám o sebe vedieť. Pošli svoj životopis a motivačný list spolu so súhlasom na spracovanie osobných údajov do 28. februára 2022 na adresu planetfun@satur.sk. 
Viac informácií nájdeš:

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook