Rodinná lyžovačka ako sa patrí (2.časť)

Neviete sa dočkať prvého snehu a toho, ako vytiahnete lyže a na kopci si to poriadne užijete? 
 
My vám ponúkame garanciu dlhých zjazdoviek, množstvo snehu a veľmi dobré podmienky na lyžovanie v oblasti Val di Fassa v Taliansku.
Oblasť má rôzne druhy náročnosti svahov, kde si na svoje prídu aj deti. Naši animátori - inštruktori ich naučia s chuťou lyžovať. 
 
Ak si pobyt zakúpite a nemôžete ísť, garantujeme vám 100 % vrátenie peňazí. Ak vás to zaujalo, viac info nájdete vo videu nižšie.

O zábavu i výuku lyžovania sa tento rok postará aj Planet Fun. FOTO: archív CK SATUR

Magické Dolomity s rodinou

Talianske Dolomity ponúkajú tie najkrajšie výhľady na okolité skalné vrchy a sú právom zaradené na zozname Svetového prírodného a kultúrneho dedičstva UNESCO. Prostredie talianskych Dolomitov je ako stvorené na obdivovanie. Posaďte sa na terasu hotela a vychutnajte si lahodné talianske cappuccino, bombardino či aperol spritz a nezabudnuteľná lyžiarska dovolenka na môže začať.

Dolomiti Superski sa pýši celkovo 12 lyžiarskymi areálmi (vzájomne prepojené skibusom), svahmi všetkých náročností a množstvom stále modernejších prepravných zariadení, kvalitných snowboardových parkov, voľných terénov pre vyznávačov free-ridu a pestrou škálou bežkárskych tratí.

Len v oblasti údolia Val di Fassa budete obklopení „skalnými katedrálami“, ako nazývajú hory Catinaccio, masív Stella, Sassolingo a Marmolada, v nadmorskej výške 3000m nad morom. Skaly, modrá obloha a čistučký sneh vytvárajú spoločne dokonalé kulisy pre vašu zimnú dovolenku.

Na svoje si prídu lyžiari i bežkári

Údolie Val di Fassa je prepletené takmer tisíckou kilometrov (940 km) bežkárskych tratí. Nájdete tu aj úseky napojené do známej Marcialongy - diaľkového behu. Lyžiari sa môžu tešiť na obľúbené nočné lyžovanie na pretekárskej zjazdovke Pozza-Aloch v Pozza di Fassa.

Stredisko Dolomiti Superski je vzdialené 550 km od Bratislavy. MAPA: archív CK SATUR

Dolomiti Superski v číslach:

  • 12 lyžiarskych areálov
  • 1200 km zjazdoviek
  • 30 snowboardových zón
  • vysokokapacitná moderná kabínková lanovka pre 100 osôb
  • cena skipasu na 3 dni od 134 EUR

Dokonalé zázemie pre Planet Fun animácie

Súčasťou strediska je množstvo hotelov a penziónov, no práve HOTEL REGINA E FASSA ***, bude počas jarných prázdnin domovom aj pre rodinný klub Planet Fun. Hotel sa nachádza len 700 metrov od centra mestečka Mazzin di Fassa. K neďalekým vlekom vás presunie hotelový skibus priamo spred hotela.

Hotel a jeho okolie poskytujú množstvo športových a rekreačných aktivít pre dospelých ako aj pre deti a nudiť sa tu určite nebudete. Hotel má vlastný animačný tím a vybudované zázemie pre miniklub - Tarta pre deti od 3 – 12  rokov a Jek klub pre „násťročných“. Počas jarných prázdnin v termínoch 24.2. – 3.3. a 3.3. – 10.3. sa k tímu pridajú aj 2 slovenskí animátori z rodinného klubu Planet Fun. Deti sa okrem guľovačky, sánkovania, stavania snežných zámkov s animátormi, môžu tešiť aj na Snehulienkinu komnatu, v ktorej môžu raňajkovať a večerať spoločne s nimi.

Izba Petra Pana s množstvom atrakcií poteší najmä najmenších. FOTO: archív CK SATUR

Aj gurmáni si prídu na svoje

Po lyžovaní si môžete vychutnať čaj, varené vínko a sladké občerstvenie v hotelovom bare s krbom a hudbou. Každý večer sú pripravené animačné programy a  môžete využiť aj bezplatnú dopravu z hotela na vyhlásenú diskotéku v Canazei. Počas pobytu sa pravidelne koná aj tematická večera Trentino. Ochutnať môžete špecifickú kuchyňu, ktorá v sebe spája ľahkosť talianskej a sýtosť tirolskej kychyne.

Na Dolomitoch na vás čaká ľahká stredomorská strava doplnená o sýtejšiu tirolskú. FOTO: archív CK SATUR

Výhody rodinnej lyžovačky v hoteli Regina e Fassa***:

  • skibus na vlek priamo spred hotela
  • bohaté možnosti na voľnočasové aktivity
  • tematická večera s miestnou kuchyňou
  • wellnes len pre dospelých
  • vybudované zázemie pre deti (izba Petre Pana, Snehulienkina komnata)
  • prítomnosť slovenského animátora a inštruktora v termíne jarných prázdnin
  • v termíne jarných prázdnin 1 dieťa do 14 rokov zdarma
  • možnosť ubytovania 1+1, 1+2, 2+2 a 2+3
  • parkovanie priamo pri hoteli

VIDEO: Vychutnajte si zážitky, ktoré na vás čakajú v talianskych Dolomitoch.