Pre koho je first moment dovolenka ideálnym riešením?

Obdobie, kedy budete zaplavení ponukami first moment dovoleniek je tu! Kúpiť, či odolať a rozhodnúť sa pre dovolenku neskôr? Zhrnuli sme pre vás dôvody prečo a najmä komu sa oplatí vyberať si letnú dovolenku práve z first moment ponuky.

1. Rodiny, ktoré si chcú vyberať

Pri first moment ponuke máte k dispozícii prakticky celý katalóg cestovnej kancelárie. Na výber máte najvyhľadávanejšie destinácie s hotelmi, ktoré presne zodpovedajú vašim požiadavkám. Vyberiete si vždy to čo chcete, bez veľkých kompromisov a v požadovanej kvalite. Ak cestujete s deťmi a preferujete rodinné izby, tak tých je v každom z hotelov obmedzené množstvo. Práve do katalógu FAMILY sme starostlivo vybrali hotely s takýmito izbami a v cenách, za aké ich už počas ďalších mesiacov len ťažko nájdete. Ďalšou „obmedzenou“ kategóriou sú izby s výhľadom na more.

Dovolenky pre rodiny s deťmi
Rodina na dovolenke pri mori
Rodina na dovolenke pri mori. FOTO: depositphotos.com

2. Rodiny, ktoré plánujú navštíviť tie najvyhľadávanejšie lokality

Pravdepodobnosť zakúpenia dovolenky v požadovanej kvalite za výhodnú cenu neskôr, je pomerne nízka. Tie najkvalitnejšie hotelové rezorty v najnavštevovanejších destináciách určite nenájdete v last minute ponukách. Takéto hotely sú zväčša vypredané už v apríli. Samozrejme nájdu sa aj výnimky.

  • hotelový bazén
  • hotelový bazén
  • more
  • hotelový bazén
  • hotelový bazén
  • more

3. Rodiny, ktoré majú fixný termín dovolenky

Dôležitá informácia najmä pre tých, ktorí potrebujú nahlásiť dovolenku v dostatočnom časovom predstihu, majú fixne stanovený dátum, kedy dovolenku čerpať  alebo cestujú v skupine a koordinujú viacero termínov do jedného. V prípade firemnej či celozávodnej dovolenky viete termín dovolenky dlhšie dopredu a netreba sa spoliehať, že v prípade čakania na last minute v danom termíne vyjde kombinácia hotel-destinácia-cena vo váš prospech. Termín first moment dovolenky je garantovaný a vy sa môžete postupne pripravovať na dovolenku podľa vášho výberu.

Kalendár na tablete
Kalendár na tablete. FOTO: pixabay.com

4. Rodiny, čo chcú ušetriť

Vzhľadom na vyššie uvedené je jasné, že v prípade viacerých hotelov ide o najvyššie možné zľavy v celej sezóne. Ceny zájazdov first moment sú garantované, no nik vám nemôže garantovať výšku zliav v období last minute, ako aj to, že práve vami zvolená destinácia alebo hotel nebude mať už v tomto období vypredané kapacity.

Pokladnička v tvare prasiatka
Pokladnička v tvare prasiatka. FOTO: pexels.com

Detský paušál 1 EURO

Nákupom first moment zájazdov šetríte peniaze nielen vďaka zľave, ale aj ďalšími výhodami. Ďalšie úspory pocítite aj v prípade cestovania s deťmi. Pri voľbe zájazdu cez cestovnú kanceláriu môžete počítať aj s detskými paušálmi, a tak dieťa s vami môže cestovať už za 1 euro.


Špeciálna teenage cena

Ako jediní na trhu ponúkame vo vybraných kapacitách okrem first moment zliav pre dospelých a detského paušálu aj špeciálne ceny pre teenagerov (14 – 18 rokov).


5. Rodiny ktoré nechcú/nemôžu dovolenku zaplatiť naraz

Mnohí z nás absolvujú dovolenku 1 maximálne 2x do roka. Nie sme limitovaní len časom, ale aj financiami. Ak sa rozhodnete pre letnú dovolenku cez cestovnú kanceláriu počas obdobia first moment cien, nielenže máte najširší výber a najvyššie zľavy, no potrebujete zložiť len zálohu vo výške 20%. Zvyšok zájazdu uhradíte v splátkach v termínoch podľa dohody. Celá cena zájazdu však musí byť uhradená najneskôr do 46 dní pred nástupom na zájazd Netreba, ale zabúdať, že najvyššie zľavy dosiahnete pri úhrade kompletnej ceny zájazdu.


6. Viacčlenné rodiny a skupiny rodín

Najmä v prípade väčších skupín dovolenkárov ako sú rodiny a partie priateľov, je plánovanie kľúčové. Zladiť termín s ostatnými nemusí byť vždy jednoduché, obzvlášť na poslednú chvíľu. No ak si vyberiete first minute zájazd, budete mať dosť času vybaviť a naplánovať váš pobyt tak, aby sa nikto zo zúčastnených nemusel stresovať.

Rodina v bazéne
Rodina v bazéne. FOTO: depositphotos.com

7. Rodiny, ktoré majú radi všetko naplánované, ale aj nerozhodní

Hlavným dôvodom, ktorý klientov odrádza od kúpy dovolenky vopred je často obava z okolností, ktoré nevedia vopred ovplyvniť (choroba, výčiny počasia alebo nepriaznivá situácia v krajine). Naša služba Flexi Dovolenka je k dispozícii pre tých, ktorí si objednajú zájazd do 30.4.2019 z katalógov Family 2019 a Leto 2019. Umožní vám bezplatnú zmenu zájazdu z už zakúpenej destinácie do inej ľubovoľnej destinácie z našej ponuky. Pre nový vybraný zájazd platí cena a podmienky, ktoré platili v deň, keď ste si objednávali pôvodný zájazd. Najlepšie na tom je, že zmenu môžete urobiť ešte 21 dní pred odchodom na dovolenku.


Oplatí sa počkať na last minute?

Ak ste sa nenašli ani v jednom z vyššie uvedených bodov, tak áno – oplatí. No vývoj posledných rokov ukázal, že ak chce mať rodina dovolenku presne podľa svojich predstav (obľúbená destinácia, rodinná izba, vybraný termín) tak v ponuke last minute nájde, čo hľadá, ťažšie.

Už teraz sa tešíte, ako svoju rodinu potešíte zábavou pri mori alebo dobrodružstvom pri poznávaní Európy a exotiky? Aby ste si spoločné chvíle s rodinou vychutnali bez problémov, inšpirujte sa aktuálnou ponukou first moment dovoleniek tu.

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook