Plavba plná jedinečných zážitkov

Na začiatku júna bola pokrstená a o deň neskôr vyplávala po prvýkrát na okružnú plavbu, najnovšia loď MSC Cruises. Spoločnosť ju nazvala MSC Meraviglia, čo v preklade znamená zázrak. Táto výletná loď je skutočným zázrakom na mori. Vybavená je najmodernejšími technológiami, poskytuje inovatívne riešené priestory a dokáže zakotviť v každom prístave sveta.

Výnimočné priestory pre dokonalý pôžitok z plavby

MSC Meraviglia je výletná loď s exkluzívnym vybavením, ktoré zaručuje perfektný zážitok na mori v každom ročnom období. Počas okružnej plavby spoznáte viaceré krajiny a zároveň si užívate luxus počas presunov medzi krajinami.

MSC Meraviglia
MSC Meraviglia. Foto: archív CK Satur

Výletná loď MSC Meraviglia v číslach:

  • 5714 pasažierov je kapacita lode,
  • 2 244 luxusných kajút s otváraním dverí pomocou NFC technológie,
  • 1 200 kamier,
  • 358 interaktívnych a informatívnych obrazoviek,
  • 81 videostien,
  • 19 palúb.

Ešte väčším lákadlom, ako sú čísla vyššie, sú zážitky, ktoré dokáže ponúknuť cestujúcim. Vybrať si môžete zo širokej škály elegantného ubytovania vrátane variant pre rodiny, dvojpodlažných apartmánov so súkromnou vírivkou a najvyššieho pomeru apartmánov s balkónmi s výhľadom na more spomedzi všetkých výletných lodí.

Kajuty pre pasažierov sú rozdelené do troch tried Bella Experience, Fantastica Experience a Wellness Experience, ktoré sa líšia v doplnkových službách a benefitoch, ktoré ponúkajú. Na troch oddelených palubách sa rozprestiera MSC Yacht Club. Zákazníci najvyššej triedy si teda môžu užívať exkluzívne all inclusive služby, vlastnú recepciu, reštauráciu, lounge bar, bazén a slnečnú terasu s priamym vstupom do spa.

Galleria Meraviglia
Galleria Meraviglia. Foto: mscfans.com

Súčasťou lode sú aj spoločenské priestory. Prejsť sa môžete po Galleria Meraviglia. Táto 96 metrov dlhá centrálna promenáda s butikmi, reštauráciami a obchodmi je po celej dĺžke lemovaná LED obrazovkou s plochou takmer 500 m2. Počas dňa sa na nej premietajú nádherné obrazy (východy, západy slnka alebo nočná obloha).

Z vodných zážitkov spomeňme Atmosferic Pool. Bázen, v ktorom vám garantujú viac ako 10 m2 osobného priestoru, je jedným z vôbec najväčších, ktorý na mori nájdete. Detských pasažierov poteší vonkajší vodný park s množstvom tobogánov, bazénmi a lanovou dráhou „Himalaya bridge“. Dospelí zase ocenia masáž v kúpeľoch. MSC Aurea Spa sú luxusnými balijským kúpeľmi, ktoré ponúkajú široké spektrum relaxačných procedúr.

Vodný svet na palube
Vodný svet na palube. Foto: archív CK Satur

Zábava, o ktorej sa vám nesnívalo

Nech už bude vaša okružná plavba na lodi MSC Meraviglia akokoľvek dlhá, nudiť sa určite nebudete. Užite si exkluzívne svetové show odohrávajúce sa na unikátnych miestach (otáčavé hľadisko, karaoke bar, TV štúdio).

Od 19.6 sa súčasťou večerného programu počas plavby stal aj Cirque du Soleil. Cirkus slnka si pripravil dve predstavenia špeciálne pre tieto plavby. Štyridsaťminútové Viaggio a Sonor očaria divákov dvakrát za večer, šesť dní v týždni. Predstavenie stojí 15 EUR na osobu a v cene je zahrnutý špeciálny koktail. Za 35 EUR navyše si užijete trojchodovú večeru a zábavu. Celé sa to odohrá v Carousel Lounge, na konci lode s panoramatickým výhľadom s plochou vyše 900 m2, kam sa zmestí až 413 hostí.

K dispozícii je aj klasické divadlo, ktoré je ešte väčšie. Nachádza sa v prednej časti lodi na 5. a 6. palube. Konajú sa v ňom 3 predstavenia každý deň a vstup na ne je zadarmo. Súčasťou zábavného priemyslu na lodi je aj vlastná televízia, ktorá vysiela rôzne hry, kvízy, talentové súťaže a ďalšie zábavné aktivity naprieč celou loďou.


O deti bude postarané

Okrem všetkých už spomenutých atrakcií je pre vaše deti pripravený aj animačný program. V závislosti od veku, môžete s deťmi navštíviť detský kluby(od 1 do 3 rokov), mini a juniorské kluby (od 3 do 11 rokov). Ako aj kluby pre teenagerov - od 12 do 14 a od 15 do 17 rokov. Kluby sú tematicky upravené c spolupráci so značkami Chicco a LEGO. Naviac je tu oblasť len pre teenagerov s kinom, hracou miestnosťou a diskotékou. Športovci si prídu na svoje v zábavnom parku a krytom športovom centre, kde si môžu skúsiť rôzne disciplíny a hry v priebehu dňa a užiť si párty a tanečnú zábavu vo večerných hodinách.


Smart plánovanie na mieru

Spoločnosť MSC Cruises si pre bezdrôtovú komunikáciu na lodi zvolila technológiu NFC. Vďaka nej môžu dovolenkári pomocou náramkov alebo smartfónov, vystopovať svoje deti, odomknúť kajutu ako aj nakupovať v duty free obchodoch. Zároveň je možné naplánovať si výlety, rezervovať si sedadlá na jednotlivé predstavenia ešte predtým ako vstúpite na palubu, cez aplikáciu. Očakávajte program šitý na mieru vašim preferenciám, technológiu rozpoznávania tváre, ktorá posádke umožní lepšie sa o vás postarať. Nechajte sa rozmaznávať personalizovanými odporúčaniami. Výberom filmov počnúc, vašim obľúbeným vínom končiac.


Buďte pri tom aj vy

Na svoju prvú 7-dňovú luxusnú plavbu po Stredomorí vyrazila loď pred pár dňami. Počas tohtoročného leta bude jej teritóriom práve Stredozemné more. Na palubu sa nalodíte v talianskom Janove a aj prvé zastávky patria Taliansku. Navštívite Civitavecchia a Palermo. Z prístavu Civitavecchia si môžete naplánovať výlet do Ríma, ktorý je vzdialený iba 80 km. V maltskej Vallette, zapísanej na zoznam UNESCO, na vás čaká prístav z druhej polovice 16. storočia, v španielskej Barcelone zase hravá Gaudího architektúra, farebné reštaurácie, galérie a obchody. Francúzsky prístav Marseille ponúkne neodolateľné kaviarne a čerstvé morské plody servírované priamo z rybárskych lodí.

maltská Valletta
Maltská Valletta. Foto: archív CK Satur

Nenechajte si ujsť objavovanie týchto nádherných destinácií z paluby výletnej lode MSC Meraviglia, plnej technológii, luxusného ubytovania a unikátnej zábavy, a zarezervujte si svoju kajutu ešte dnes. V ponuke CK Satur nájdete okrem okružných plavieb lode Meraviglia aj ďalšie výletné lode, ktoré sa plavia po rôznych trasách.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook