Leto 2021 v predaji. Spoznajte výhody nákupu dovolenky počas first moment

K decembru, už tradične, patrí aj výber letnej dovolenky. Keďže veríme, že leto 2021 už bude a bude plné slnka, mora a zábavy v kruhu priateľov a rodiny, pripravili sme pre vás najobľúbenejšie hotely, first moment zľavy a s nimi aj najväčší balík výhod pre vašu bezpečnú dovolenku.

Spoznajte vaše FIRST MOMENT výhody

  1. Bonus v podobe 3% úroku
  2. Promo ceny s garanciou najlacnejšej dovolenky a First moment zľavy až do 40%
  3. 99 detí za konečnú cenu 99 €
  4. Záloha 50% a doplatok 30 dní pred odchodom
  5. 100% garancia vrátenia peňazí do 14 dní 
  6. Bezplatné storno až 30 dní pred odchodom
  7. Bezplatná zmena destinácie do 14 dní pred odchodom
  8. Bezplatná zmena mena do 14 dní pred odchodom

1. Odmena za vašu dôveru: Bonus v podobe 3% úroku

Rok 2020 bol pre cestovný ruch, no najmä pre nás - po dovolenke túžiacich - náročný. Súčasťou opatrení a následne legislatívnych zmien, boli aj oznámenia o náhradnom zájazde, či vouchre, a s nimi aj stovky klientov, ktorí nám svojim rozhodnutím presúnuť si termín dovolenky, pomohli v neľahkej situácii. Teraz je rad na nás, a my sme sa rozhodli za túto dôveru našich klientov odmeniť. Všetkým, ktorí prijali oznámenia o náhradnom zájazde, alebo vouchre vystavené pred novelizáciou zákona a rozhodnú sa vybrať si svoju letnú dovolenku počas first moment, zhodnotíme ich financie v podobe bonusu vo výške 3% z hodnoty uvedenej na oznámení o náhradnom zájazde alebo na vouchery a to formou darčekovej poukážky na upgrade služieb (zmena typu izby, príplatkové služby, prip. zmena hotela vo vybranej destinácii a pod.).

2. Najlepšie ceny a najväčší výber

Promo ceny sme odštartovali minulý rok a tešili sa veľkej obľube medzi klientami. Ak si vyberiete dovolenku, ktorej cena je označená ako PROMO, máte istotu, že si danú dovolenku kupujete za najnižšiu možnú cenu nielen počas first moment zliav, ale aj počas celej letnej sezóny 2021.  Promo ceny sa vzťahujú na vybranú ponuku hotelov, termínov a izieb, preto ak na zozname nenájdete svoj obľúbený hotel nezúfajte, dovolenky v stovke ďalších hotelov kúpite s first moment zľavami až do 40%First moment zľavy a promo ceny nie je možné kumulovať.


Vyberajte dovolenku za najlepšie ceny. Foto: CK SATUR

3. 99 detí len za 99 €, alebo aj najlacnejší detský paušál na trhu

Pre rodiny s deťmi sme si navyše pripravili ďalšiu novinku - vo vybraných hoteloch a termínoch získate okrem first moment zliav pre dospelé osoby aj zníženú cenu detského paušálu pre jedno dieťa v konečnej cene iba 99 EUR. Navyše v dvoch hoteloch v Chorvátsku sú deti úplne zdarma. Táto cena platí pre dieťa ubytované na izbe s 2 dospelými osobami. 


Rodiny s deťmi poteší detský paušál. Foto: CK SATUR

4. Stačí polovica a máte dovolenku

Mnohí z nás absolvujú dovolenku 1 maximálne 2x do roka. Nie sme limitovaní len časom, ale aj financiami. Ak sa rozhodnete pre letnú dovolenku cez cestovnú kanceláriu počas obdobia first moment, nielenže máte najširší výber a najvyššie zľavy, no potrebujete zložiť len zálohu  50 % z celkovej ceny. Zvyšok ceny zájazdu doplatíte najneskôr 30 dní pred nástupom na dovolenku. Ak si kúpite dovolenku za promo ceny zaplatíte síce ihneď 100% ceny dovolenky, ale máte za to najvyššie zľavy.

5. Bezplatné storno

Bezplatné storno je ďalším benefitom od nás pre vás. Svoju dovolenku môžete aj bez udania dôvodu bezplatne zrušiť ešte 30 dní pred nástupom. Stačí keď nám to dáte vedieť v lehote najmenej 30 a najviac 45 dní pred nástupom na dovolenku. Zaplatené peniaze (s výnimkou zaplateného poistného) vám vrátime do 14 dní od zrušenia dovolenky.

6. Už žiadny voucher

Sme si vedomí, že situácia je neistá a riešenie pomocou voucherov nie je optimálne pre všetkých. Preto, v prípade nutnosti zrušenia zájazdu alebo pobytu z dôvodu súvisiaceho s pandémiou ochorenia COVID-19 z našej strany garantujeme vrátenie zaplatených peňazí za zájazd alebo pobyt (s výnimkou zaplateného poistného za cestovné poistenie, na ktoré dosah nemáme) do 14 dní od zrušenia zájazdu alebo pobytu.

7. Bezplatná zmena destinácie

Flexibilita je dnes už povinnou výbavou každého z nás, a to počas i po dobe karantén a opatrení. Preto sme pre vás pripravili, okrem služby bezplatného storna aj možnosť zmeny - až do 14 dní pred nástupom na dovolenku si môžete bezplatne zmeniť destináciu do inej ľubovoľnej destinácie z ponuky našej cestovnej kancelárie. Túto službu, v hodnote 49 € na osobu, máte práve počas first moment obdobia zdarma.

8. Cestujte s tým, kto chce

Do pomysleného balíčka flexibility (bezplatné storno a zmena destinácie) sa pridáva tento rok novinka. Preto, ak sa niekto z vašej dovolenkovej zostavy rozhodne, že predsa len nevycestuje, až do 14 dní pred nástupom na dovolenku môžete bezplatne zmeniť meno cestujúcej osoby, pričom cena a podmienky, ktoré boli platné v deň objednania dovolenky ostávajú nezmenené. Výnimkou sú deti, pri ktorých zmenou mena príde aj k zmene veku dieťaťa, kde je prípadný rozdiel nutné doplatiť.  

Zmena mena či destinácie teraz jednoduchšie. Foto: CK SATUR

First moment akcia s balíčkom výhod platí do 31.01.2021, preto ak sa rozhodujete, či prekvapiť rodinu pod stromčekom, alebo ešte počkať, neváhajte.