Eleonóra Fedorová: Toto ocenenie je odmenou za roky tvrdej práce

Ročne precestuje tisícky kilometrov, absolvuje stovky rokovaní a porád, všetko preto, aby dovolenkári cestovnej kancelárie SATUR boli so službami maximálne spokojní. Dôkladný výber destinácie, hotelov ako aj flexibilné rozhodovanie v čase sú súčasťou jej každodennej práce, ktorú ocenili tento rok aj pri vyhlasovaní výsledkov súťaže Podnikateľka roka 2017 cenou Nadácie TV JOJ.

Viac ako 20 rokov skúseností v cestovnom ruchu

Eleonóra Fedorová pôsobí v cestovnom ruchu od svojich osemnástich rokov, pričom začínala ako sprievodkyňa zahraničných turistov po Slovensku. Ako 31-ročná sa stala šéfkou cestovnej kancelárie SATUR. Vďaka kombinácii kvalitného produktu, služieb a skúseného personálu, je v súčasnosti naša cestovná kancelária pod jej vedením, lídrom v oblasti pobytových a poznávacích zájazdov a prináša radosť z cestovania takmer stotisíc klientom.

Generálna riaditeľka CK SATUR a generálny riaditeľ televízie Marcel Grega.
Generálna riaditeľka CK SATUR a generálny riaditeľ televízie Marcel Grega. FOTO: podnikatelkaslovenska.sk

Práca v cestovnom ruchu je pre mnohých atraktívna – predstava cestovania po svete a spoznávania nových miest je lákavá, no zároveň aj časovo náročná a vyžaduje si celého človeka. „Človek musí mať nepokojného cestovateľského ducha a stále zbalený kufor. Cestovný ruch je veľmi dynamická oblasť. Každý rok je iný a hoci si naplánujete produkty, destinácie, počty leteniek a kapacít, život počas roka prinesie viaceré situácie, na ktoré musíte byť nielen pripravený, ale vedieť na ne aj flexibilne reagovať. No mám to šťastie, že moja práca je mi koníčkom“ komentuje svoje vyše 20-ročné pôsobenie v cestovnom ruchu. Za toto obdobie sa veľa zmenilo. V dnešnej dobe digitalizácie si pani Fedorová uvedomuje dôležitosť užívateľsky atraktívneho online prostredia a investuje do jeho tvorby. Zároveň však zastáva názor, že aj kamenné pobočky majú, vďaka osobnému poradenstvu, stále svoje silné miesto na trhu. 


O súťaži

Súťaž Podnikateľka Slovenska, ktorá bola založená v roku 1999, je súťažou všetkých podnikavých žien, ktoré budú zároveň inšpiráciou pre budúce podnikateľky. Podnikanie tvorí základ každej zdravej ekonomiky a preto SBA ako organizátor súťaže hľadá ženy, ktoré podnikajú, alebo začínajú podnikať a na zisk sa pozerajú ako niečo čo má okrem iného benefit aj pre spoločnosť. Preto je cieľom súťaže vyzdvihnúť a oceniť podnikateľské úspechy začínajúcich ale aj etablovaných podnikateliek na trhu.


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook