Cestujete s Emirates? Za poplatok sa dostanete do prémiových salónikov v Dubaji

  • 8.2.2017
  • 5 minút čítania
Letecká spoločnosť Emirates sa môže pochváliť "fantastickými úlovkami" aj vo svojich salónikoch. Podľa nich, cesta začína práve tam. Veď ako inak, vždy niečím ohúria a nechýba im samozrejme ani poriadna dávka luxusu.


Salóniky Emirates nájdete na medzinárodných letiskách na šiestich kontinentoch, samozrejme vrátane toho dubajského. Pred návštevou Emirates salónikov si skontrolujte, či spĺňate podmienky pre vstup. ​​​​​​​Vstup do salónika Emirates Lounge je exkluzívny pre zákazníkov letiacich v prvej triede alebo business triede. Ak ste zlatým členom Emirates Skywards a cestujete v ekonomickej triede, môžete tiež využívať prístup do salónikov Business Class po celom svete a strieborní členovia môžu vstúpiť do salónikov Business Class v Dubaji. Budete potrebovať iba svoj palubný lístok a pred letom môžete prísť a odísť, ako chcete – všetky sú otvorené 24 hodín denne.

Nechali by ste si vyčistiť topánky? Aj to je jedna z bezplatných služieb v salóniku prvej triedy.
Nechali by ste si vyčistiť topánky? Aj to je jedna z bezplatných služieb v salóniku prvej triedy. Foto: emirates.com
Dovolenka v Spojených arabských emirátoch

Emirates neustále investujú do modernizácie. Dôkazom je renovácia biznis salónika v hale B dubajského letiska za približne jedenásť miliónov dolárov. Na prémiových klientov teraz čakajú gurmánske špeciality pripravované priamo na mieste, výnimočný barový servis, vínna pivnica, spa a sprchové zariadenia a špeciálny detský kútik. Tento salónik ponúka tiež tri odlišne poňaté koncepty. Prvým je zážitok s baristom v spolupráci s reťazcom Costa Cofee, v Health Hub sú k dispozícii zdravé nápoje a občerstvenie od výrobcu vody Voss a exkluzívnym zážitkom je vôbec prvý salónik Moët & Chandon vytvorený špeciálne pre Emirates. Všetky tri oblasti môžu hostia biznis salónika využívať zdarma. Salóniky prvej triedy ponúkajú napríklad fajčiarsky salón, à la carte jedlá alebo čistenie topánok. Aj tieto služby majú hostia zdarma.

Exkluzívny Moët & Chandon kútik bol navrhnutý špeciálne pre biznis salónik Emirates na letisku v Dubaji.
Exkluzívny Moët & Chandon kútik bol navrhnutý špeciálne pre biznis salónik Emirates na letisku v Dubaji. Foto: emirates.com

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook