5 dôvodov prečo letieť do Dubaja s nami a užiť si najväčší zážitkový rezort

Dubaj vyrastá z Arabskej púšte a to noc čo noc. Je inovatívnym mestom, ktoré s údivom zapôsobilo na svet ako žiadne iné. Táto moderná metropola je celá o extrémoch, prvenstvách a tiež ťaží z teplého podnebia a slnečných dní po celý rok. A okrem toho, aké sú ďalšie dôvody, prečo tam letieť s CK SATUR?

1. Najväčší dubajský zážitkový rezort

Dubaj je domovom prvého sedemhviezdičkového hotela, najvyššej budovy, najznámejšieho umelo vytvoreného ostrova a najväčšieho nákupného centra na svete. Medzi mrakodrapmi nájdete rušné trhy so zlatom a korením, ktoré vám napovedia, aký bol Dubaj pred svojou slávou. Okrem tejto extravagancie môžete očakávať aj vysokú úroveň luxusu a služieb, ako je to v prípade päťhviezdičkového hotela JA Beach, ktorý bol ocenený ako najlepší rodinný rezort na svete. A práve ten nájdete aj v našej ponuke.

Pohľad na hotel JA Beach so záhradou. SAE.
Hotel JA Beach a zelená záhrada. SAE. Foto: CK SATUR

Hotel JA Beach***** sa pýši výhľadom na Arabský záliv, prístav a svieže záhrady. Je jedným z tria hotelov v exkluzívnom rezorte JA The Resort, ktorý sa rozprestiera na ploche jedného milióna m² v časti Jabel Ali. O umocnenie pocitu nadčasovosti sa stará aj 50 pávov, ktoré sa tu voľne potulujú. Od dubajského letiska je vzdialený približne hodinu jazdy. Do Dubaja sa viete pohodlne dostať priamym letom z Bratislavy. Či už hľadáte relax, skvelý priestor pre deti, bohatú gastronómiu v štýle all inclusive a výberu z pestrého menu, alebo i množstvo aktivít, tu sa splnia vaše dovolenkové túžby.

Prostredie hotela JA Beach. SAE
Atraktívne prostredie hotela JA Beach. SAE. Foto: CK SATUR

Nová úroveň zážitkov začína bohatými raňajkami. Oddychovať môžete pri bazéne s regulovanou teplotou, na piesočnatej pláži dlhej 800 m s jemným pieskom a s pozvoľným vstupom do mora alebo v špičkovom wellness. Počas dňa láka tenis, golf, strelecký klub, kde sa strieľa na hlinené holuby, jazdecký areál, squash, windsurfing či vodné lyžovanie. Pre tých, ktorí sú v golfe nováčikovia, je tu golfová akadémia a majstrovské golfové ihrisko. Rezort má dokonca vlastný súkromný prístav, kde si môžete objednať výlety loďou a hydroplánom. Mladší hostia sa môžu čľapkať v mini bazéne alebo zájsť do detského klubu a klubu tínedžerov. O zábavu sa stará aj tím skúsených slovenských animátorov z rodinného klubu Planet Fun.

Prístav a lode hotelového rezortu JA Beach. SAE
Prístav a lode hotelového rezortu JA Beach. SAE. Foto: CK SATUR

Aj izby hotela sú štýlové. Majú svetlý a vzdušný dekor doplnený bohatým vybavením na privítanie. Každá má balkón s výhľadom do tropickej záhrady alebo na záliv. Večeru si vychutnáte v štýle bufetových stolov, čo obohacuje nielen chuťové poháriky ale aj všetky zmysly. Hotelové bary ponúkajú lahodné občerstvenie, nápoje a živú zábavu. Fantastické je to, že v rámci celého rezortu máte prístup až do 23 reštaurácií, barov a salónikov. Ochutnať môžete mexické, ázijské, arabské, európske špeciality alebo aj stolovať pod holým nebom.

Vonkajšia reštaurácia hotela JA Beach. SAE
Štýlové posedenie v exteriéroch hotela JA Beach. SAE. Foto: CK SATUR

2. Nekonečné množstvo zážitkov a výletov

Dubaj vám splní aj nesplniteľné. Chcete si v lete zalyžovať? Lákajú vás tematické a vodné parky plné atrakcií, safari alebo chcete spoznať Dubaj celý a vychutnať si výhľad z Burj Khalifa? V Emirátoch sa atrakcie a výlety rátajú na desiatky, ak nie stovky. Pri ubytovaní v hoteli JA Beach**** môžete využiť i blízkosť dubajských centier ako Marina s viac ako 200 mrakodrapmi, Palmový ostrov, starobylé centrum Deira s drevenými loďami, či hlavné mesto Abu Dhabi, kde vyniká nádherná biela mešita šejka Zayeda, honosné paláce a nové akvárium. 7 dní v týždni z hotela premávajú autobusy do veľkých nákupných centier vrátane Dubai Mall a Mall of Emirates a Ibn Battuta Mall.

Naše top tipy na výlety:

Nezabudnuteľný Dubaj

Najpredávanejší fakultatívny výlet, ktorý vás prevedie tým najdôležitejším, čo treba v Dubaji vidieť a zažiť. Tešiť sa môžete na najvyššiu budovu na svete Burj Khalifa s vyhliadkou, plavbu loďou cez Dubaj Marina, Palm Jumeirah – umelovytvorený ostrov v tvare palmy ako aj na nákupy v Dubaj Mall.

Dubajské pobrežie s hotelom Burj Al Arab.
Dubajské pobrežie so slávnym hotelom Burj Al Arab. SAE. Foto: depositphotos.com

Desert Safari

Adrenalínový výlet v pravých off-road vozidlách, je vzrušujúcim spestrením dovolenky v Dubaji. Prežijete nevšedný zážitok z jazdy na dunách pri západe slnka. Po piesočnatej jazde vaša cesta povedie do beduínskeho tábora uprostred púšte. Vychutnáte si romantickú večeru v beduínskom štýle, pod oblohou plnou hviezd. Súčasťou každej tradičnej beduínskej večere je aj vystúpenie krásnej charizmatickej brušnej tanečnice.

Safari v Dubaji na dunách.
Safari v Dubaji. SAE. Foto: CK SATUR

Dubajské parky

Ideálny výlet pre rodiny s deťmi. Dubaj je skutočným zábavným rajom a práve časť „Dubai Parks and Resorts“ spája množstvo zábavných atrakcií na jednom mieste. Tento mamutí projekt zahŕňa zábavné parky svetovej úrovne. Patrí sem Motiongate inšpirovaný Hollywoodom, kde sa atrakcie krútia okolo filmov a filmových hviezd. Časť Bollywood Parks prináša niečo viac zo zákulisia indického filmového priemyslu. V Legolande, ako aj jeho vodnej verzii Legoland Waterpark môžu deti stráviť aj celý deň, pričom všade okolo nich budú výtvory postavené z obľúbenej stavebnice. Výhodou je, že zábavné parky nájdete v blízkosti hotela JA Beach.

Legoland Waterpark ako skvelá rodinná zábava v Dubaji. SAE
Atrakcie z legových kociek v Legoland Waterpark. SAE. Foto: CK SATUR

Ferrari Park s návštevou mešity Sheikha Zayeda

Ferrari World v Abu Dhabi je svojou rozlohou 200 000 metrov štvorcových najväčším krytým zábavným parkom na svete a tiež jediným zábavným parkom Ferrari na svete. Pre skutočných dobrodruhov sú vo Ferrari World pripravené štyri hlavné adrenalínové atrakcie. Najznámejšia je Formula Rossa, najrýchlejšia horská dráha sveta, dosahujúca rýchlosť až 240 km/h. Ďalšia je G-Force vystrelovacia veža, ktorá návštevníkov vymrští do výšky až 62 metrov. Milovníci šoférovania ocenia Scuderia Challenge, realistický simulátor F1 s identickými pedálmi a volantom, ako používajú piloti zo stajne Ferrari. A nakoniec Fiorano GT Challenge, horská dráha, v ktorej proti sebe závodia vozíky v dizajne legendárneho Ferrari F430 Spider.

Ferrari Park v Abu Dhabi. SAE
Ferrari Park. SAE. Foto: CK SATUR

Po adrenalínovej zábave bude priestor aj na spoznávanie a navštívite spoločne najväčšiu mešitu v Spojených arabských emirátoch, ktorá je venovaná šejkovi Zayedovi. Interiér zdobia zložité rezby a mozaikové obklady, ktoré vyvolávajú veľkolepý pocit už pri prvých krokoch vo vnútri budovy.

  • mešita Sheikha Zayeda
  • mešita Sheikha Zayeda
  • mešita Sheikha Zayeda
  • mešita Sheikha Zayeda
  • mešita Sheikha Zayeda
  • mešita Sheikha Zayeda

3. Slovenský tím animátorov rodinného klubu Planet Fun

Pre rodiny s deťmi máme aj tento rok pripravenú zábavu s Planet Fun v hoteli JA Beach*****. Nájdete tu 2 slovenských animátorov v čase od 15. 2. - 12. 3. 2024, ktorí budú mať na starosti aktivity detí v mini a teenage klube. Deti sa môžu tešiť napríklad na mini olympiádu, tvorivé dielne, mini disko a (pod)vodné šibalstvá.

4. Priame lety z Bratislavy a Viedne

Z Bratislavy môžete do Dubaja letieť priamo alebo z Viedne s Emirates, ak si potrpíte na vyšší komfort. Po takmer 6-hodinovom lete sa ocitnete na medzinárodnom letisku v Dubaji, ktoré je prvým aj posledným miestom kontaktu návštevníka s mestom či krajinou a nie je jedno, aký dojem vo vás zanechá. A v Dubaji si to veľmi dobre uvedomujú.

5. Slovenský delegát na mieste

Obavy z jazykovej bariéry môžete odhodiť. Na klientov našej cestovej kancelárie čaká v Dubaji slovenský delegát, ktorý pomôže, vybaví všetko potrebné a pomôže aj s výberom fakultatívnych výletov.


Dovolenka v Emirátoch sľubuje neopakovateľné zážitky, architektonické skvosty a všetky druhy zábavy. Veríme, že sme vás inšpirovali pri výbere vašej dovolenky a na prípadné otázky vám radi odpovieme, lebo na starostlivosť od SATURU nemá nikto. 

Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

 
Facebook