Flexibilná dovolenka

Čas odletu

Dĺžka pobytu

Cestujúci

Tlačová správa k situácii v Egypte

Stanovisko k situácii v Egypte

Bratislava, 15. augusta – Vzhľadom na neustále sa zhoršujúcu situáciu v Egypte pristúpila naša cestovná kancelária k zrušeniu leteckých pobytových zájazdov do letovísk Hurghada, Marsa Alam a Makadi Bay. Napriek tomu, že situácia v letoviskách je v súčasnosti pokojná, môže sa nepriaznivá situácia, v hlavnom a iných veľkých mestách, v Egypte kedykoľvek presunúť aj do oblastí mimo nich.

Našej cestovnej kancelárii, samozrejme, záleží na bezpečí našich klientov a ich pokojnom prežití dovolenky. Vzhľadom na aktuálny vývoj situácie v Egypte však naša cestovná kancelária nevie svojim klientom v najbližších dňoch nerušený dovolenkový pokoj a pohodu v tejto oblasti garantovať, pristúpila preto k zrušeniu všetkých, v najbližšom období, naplánovaných odletov tak z Bratislavy, ako aj z Košíc do tejto destinácie. Zrušenie letov do týchto letovísk platí, zatiaľ, do 8. septembra 2013.

Posledný návrat našich klientov z egyptských letovísk je v nedeľu, 18.8.2013. Naši klienti, ktorí sa v súčasnosti v egyptských letoviskách nachádzajú, sú v bezpečí, nakoľko situácia v letoviskách je pokojná, čo potvrdzujú aj naši delegáti pôsobiaci priamo v spomínaných letoviskách. Výnimkou je ponuka fakultatívnych výletov, ktoré sú pre dnešný a zajtrajší deň všetky, pre bezpečie klientov, zrušené. V prípade zmeny situácie v Egypte je naša cestovná
kancelária pripravená okamžite reagovať, pričom, samozrejme, situáciu v Egypte neustále monitorujeme.

Klientov, ktorí majú svoje pobyty cez našu cestovnú kanceláriu, s odletom do 8. septembra, zakúpené, bude naša cestovná kancelária prostredníctvom pobočiek kontaktovať, pričom pre týchto klientov máme pripravené nasledovné možnosti:

• klienti môžu pristúpiť k bezplatnému stornovaniu zájazdu a výberu novej dovolenkovej destinácie,
• klienti, v prípade, že nebudú mať záujem cestovať do inej destinácie, môžu požiadať našu cestovnú kanceláriu,
na základe predloženia platnej uzatvorenej cestovnej zmluvy, o vrátenie peňazí,
• klienti, ktorí budú, aj vzhľadom na aktuálnu situáciu v Egypte, chcieť do tejto destinácie vycestovať, môžu
tak urobiť na vlastné riziko, pričom im takýto zájazd vieme sprostredkovať cez partnerské cestovné kancelárie.

Klientom sa za vzniknutú situáciu ospravedlňujeme, avšak veríme, že toto ospravedlnenie, s ohľadom na ich bezpečnosť, príjmu s pochopením a svoju plánovanú dovolenku strávia v pokoji v jednej z mnohých iných dovolenkových destinácii, ktoré má naša cestovná kancelária v ponuke.

S pozdravom

Eleonóra Fedorová

Generálna riaditeľka

NÁJDI SVOJU POBOČKU
Najdi svoju pobocku
© SATUR Travel a.s.
Home | Mapa stránok | Vyhľadávanie | Pobočky | Kontakt pre média: +421-905 936 676
Generuje redakčný CMS systém GlobalWeb spoločnosti Global Services Slovakia s.r.o.