Nebaví vás studené počasie na Slovensku? Vyrazte za slnkom do Chorvátska!

Vyzerá to tak, že horúceho letného počasia sa už na Slovensku do konca leta veľmi nedočkáme. Ale netreba mať hlavu v smútku, od slnka a mora vás delí len niekoľko stoviek kilometrov. Ešte stále máte čas vybrať si svoju dovolenku v Chorvátsku, trochu sa opáliť, vychutnať si more a užiť si koniec prázdnin.

Predpovede počasia vyzerajú sľubne a kým u nás doma sa už k tridsiatkam zrejme nedostaneme, v obľúbených chorvátskych letoviskách na nás ešte čakajú. Poďme si teda urobiť trochu náladu: v severnej časti v okolí Šibeniku, Zadaru a Petrčane bude až do posledných augustových dní jasno a slnečno s teplotami od 29 do 31 stupňov. Na podobne krásne počasie a príjemné teploty láka dovolenkárov aj stredná Dalmácia – Gradac alebo obľúbená Makarska.

Chorvátsko
Chorvátsko. FOTO: archív CK Satur

Obľúbené hotely v Chorvátsku

Chorvátsko momentálne prežíva jednu z najúspešnejších sezón, preto nie je také ľahké zohnať si ubytovanie „naslepo“, ako sa veľa slovenských dovolenkárov doteraz spoliehalo. Preto nenechajte nič na náhodu a vyberte si svoju dovolenku v Chorvátsku z našej ponuky. Vybrať si ešte stále máte z čoho. Mimoriadne obľúbený je hotelový komplex Sunce*** v Gradaci. V strednej Dalmácii na Makarskej nájdete aj pavilóny Rivijera***, ktoré stoja priamo na pláži a obklopuje ich zalesnený svah.

Chcem dovolenkovať v Chorvátsku

Na severe Chorvátska si ešte stále môžete vybrať aj štvorhviezdičkové hotely. Hotel Pinija**** je na okraji pokojnej dediny Petrčane, len 11 kilometrov od obľúbeného mesta Zadar. Naši klienti majú radi aj Beach Hotel Niko****, ktorý je súčasťou komplexu Solaris v Šibeniku. Komplex pozostáva z piatich hotelov a patrí k nemu aj vlastný aquapark, takže o program pre vaše deti máte zaručene postarané. Nemusíte mať obavu ani z toho, že sa vám neujde miesto na pláži, okolo celého komplexu je vybudovaná štyri kilometre dlhá rôznorodá pláž. Ak máte radi exotiku, poteší vás, že v jednej časti sú vysadené dokonca aj palmy! :)

Hotel Pinija. Chorvátsko
Hotel Pinija. Chorvátsko. FOTO: archív CK Satur

All inclusive? Áno, aj na dovolenke v Chorvátsku!

Ak si svoju dovolenku predstavujete aj so službami all inclusive, ani v tomto vás Chorvátsko nesklame. All inclusive totiž svojim hosťom ponúka hotel Donat*** v Zadare. Aby ste celý čas nepreležali len na pláži, môžete si urobiť malý výlet do centra, ktoré sa nachádza asi päť kilometrov od hotela, buď pešo alebo turistickým vláčikom.

V ponuke cestovnej kancelárie Satur však nájdete aj ďalšie hotely, v ktorých prežijete skvelú letnú dovolenku v Chorvátsku. Vyberte si ten, ktorý sa vám zapáči najviac!

Chcem si pozrieť ponuku CK SATUR

Vyberte si svoju dovolenku v Chorvátsku z ponuky cestovnej kancelárie Satur!


Páčil sa ti článok? Ukáž ho svojim priateľom.

Facebook